Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!