- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Susanna123
-
Duşa girmeden kıyafetlerimizi çıkarttığınız alanı kast ediyorkonu sahibesi soruma cevap verirmisin?
eşin kıyafetleriyle mi duş alıyor?
Bana söylediği meraktan yaptığı neyi merak ediyor anlamadım onu gösterince ne söyleyecekler diye miHangimiz olsak şaşırır ve üzülürdük ancak bence biraz sakin olmaya çalışın. Teşhircilik bir tür cinsel sapmadır. Genelde erkeklerde görülür. Ne kadar süredir bunu yaptığı ve gerçekten böyle bir eğiliminin olup olmadığını bilmek gerekir tabiki. Sadece meraktan yapmış olması da bir seçenektir tabiki. Neden böyle bir teşhircilikten zevk aldığı konusunda yardım alırsa bu sorun halledilebilir.
O nedemek ben anlamadim esiniz ne yapti tam olarak anlamadim
Gerçekse mi siz ciddi misiniz gerçekten yalan söyleyecek durumda mıyım sizceSenelerdir üyeyim ilk defa böyle bir konu görüyorum
Bilemedim ne yaparsınız ama gerçekse mide bulandırıcı bir durum...
Töbestafurlah yarabil alemin . Peki kadinlarmi bakiyor canli yayima erkeklermiCanlı yayında masturbasyon yapmaya yeltenmiş,kk da konu açıyoruz ya orda konu açmış kamera açmaya gelince de eşi girmiş.
Canlı yayında 31 miinstagramda canlı yayınlara tıklamayın kızlar
Yanlız bu herifin canlı yayınını bütün instagramdaki arkadaşları görecek çok inanmadım sanki
Duşa girmeden kıyafetlerimizi çıkarttığınız alanı kast ediyor
Töbestafurlah yarabil alemin . Peki kadinlarmi bakiyor canli yayima erkeklermi
instagram değildir ya,nonolive diye bir şey çıktı rastgele canlı yayın yapıyor herkes.
çıkarıp masaya vuran mı,karısıyla yatak odasını çeken mi,her türlüsü var içerde. şaşırmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?