Eşimin canlı yayın yapması

Belki bilmiyordur ama yinede merak ettim..ogrenelim ona gore yorum yapalim dimi ama?
Bana söylediği o an öyleydi haklısınız bende o yüzden şüphelendim zaten neden elinde diye karıştırdım falan sonrası malum zaten yuvamı dağıtmaktan korkmuyorum tek düşüncem evladım

Bana söylediği sadece bir merak olması yalvarıyor yakarıyor şimdi ama benim beynim durdu kızımla hayatta tek başına hissediyorum

Anlıyorum sizi tabiki şaşırtıcı ve zor bir durum. Dediğim gibi uzun zamandır devam eden bir durumsa bu bir soruna işarettir ve elbette yardım alması gerekir. Tabi öncelikle kendisinin bunu bir sorun olarak kabul etmesi gerekiyor. Böyle bir durumu sindirmek, kabul etmek elbette kolay değil ve tabiki bundan sonraki ilişkinizi etkileyecektir. Bu bir merak mı yoksa uzun zamandır devam eden bir şey mi bunu da şuan bilmek zor. Belki de biraz sakinleştikten sonra bu konuyla ilgili çift olarak terapi alabilirsiniz. Çünkü güveniniz zedelendi. Bu terapiler sırasında da bu konu konuşulur ve bir sorun varsa eşiniz bireysel olarak da terapi alabilir.

Aman Allah'ım çok zor bir durum ne denir ki öncelikle gerçekten merak mı yoksa öncesi var mı bakmak lazım. Allah yardımcınız olsun. Eğer boşanacaksanız eşinizin telefonundan bu şeylerin fotoğrafını çekip delil olarak saklayın.

Bana söylediği o an öyleydi haklısınız bende o yüzden şüphelendim zaten neden elinde diye karıştırdım falan sonrası malum zaten yuvamı dağıtmaktan korkmuyorum tek düşüncem evladım
Haklisiniz uzulmekte..ama dusunmeyin boyle bir baba ile ayni evde yasamasindan iyidir.

Duşa girmeden kıyafetlerimizi çıkarttığınız alanı kast ediyor

sizin banyo kaç oda duşakabin hariç vallahi merak ettim?

Aynı şeyi ben de düşündüm, genelde pasif gayler izliyor bu tarz banyoda mastürbasyon videolarını. Onlara yönelik çekilmiş gibi geldi, maddi çıkar mı var ya da yönelimi heteroseksüel değil mi artık onu bilemiyorum.

Erkekler işte birbirlerini gazlıyorlar. Yapmayacak adam bile kendine çamur düşürmemek için neler yapıyor.

Eşiniz sapık olsa üç senede anlardınız muhtemelen. Affedilebilir tek sorun buysa boşanmayı düşünmeyin bence ama süründürün. Uzun süre almayın eve gidecem falan deyin hatta bir süre gidin ki inansın boşanabilecek olmanıza.

Merak diyecem ama o en az 25-30 vardır eşiniz ergen de değilki

Kızım da kızım diyorsunuz da zaten kızınız olduğu halde evli kalmanız daha tehlikeli değil mi? Bazen görüyorum ifşa ediyorlar, işte karısını kızını temizlik yaparken ya da uyurken çekmiş işte sizce karım nasıl, kızım nasıl diyenler.
Böyleleri böyledir, üzgünüm ama sadece kendisini ifşa edeceğini mi sandınız?
Ayrıca arkadaş ortamı nedir? Böyle bir şey nasıl konuşulur o arkadaş ortamlarında? Yok artık, pes!

30 yaşında kendisi daha önce bir sapıklıgonı görmedim

Ay cok köyü bir durum alllahim yardim etsin sana cocuguna yazık oyle bir adamdan cocuk .....adam resmen sapik canım 31 şov ne demek ya iğreçlik eşine bıdaha yaklasamaz bile ınsan bole durumda aklına gelır hep o evde mıs gibi karın varken bole iğrençliklere ne gerek var bebegınle sana yazık cok üzüldüm canım ınsan kafayı yer. Allah yardımcın olsn

Neyi gazlıyorlar? Ahlaksızlığı, namussuzluğu mu? Pipisini açıp millete izletmesini mi? Demekki ki karını da yatağını da ifşa et dediklerinde adam hemen yapacak!
Ve erkek de böyle gaza geliyorsa zaten başta yoktur o namus kavramı!
Kızı var be bu adamın! Kız babası anlıyor musunuz? Neyi normalleştiriyorsunuz?
normalleştirmeyin rica ederim! Hoş durmuyor, durmuyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…