- Konu Sahibi Susanna123
-
Bana söylediği o an öyleydi haklısınız bende o yüzden şüphelendim zaten neden elinde diye karıştırdım falan sonrası malum zaten yuvamı dağıtmaktan korkmuyorum tek düşüncem evladımBelki bilmiyordur ama yinede merak ettim..ogrenelim ona gore yorum yapalim dimi ama?
Bana söylediği sadece bir merak olması yalvarıyor yakarıyor şimdi ama benim beynim durdu kızımla hayatta tek başına hissediyorum
Öyle bir şey sezmedim kendisinde daha öncegayler yapiyor o yayinlari yada teshirci falansa yapar herhalde
Haklisiniz uzulmekte..ama dusunmeyin boyle bir baba ile ayni evde yasamasindan iyidir.Bana söylediği o an öyleydi haklısınız bende o yüzden şüphelendim zaten neden elinde diye karıştırdım falan sonrası malum zaten yuvamı dağıtmaktan korkmuyorum tek düşüncem evladım
gayler yapiyor o yayinlari yada teshirci falansa yapar herhalde
duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi
Duşa girmeden kıyafetlerimizi çıkarttığınız alanı kast ediyor
eşinizin farklı eğilimleri olabilir mi?
periscope ya da nonolive tarzı bir uygulama ise genelde erkekler mastürbasyonlarını gayler özellikle pasifler için kaydediyorlar. bu kadar açık olmak istemezdim kusura bakmayın.
Bi yasima daha girdim. Ben mi cahillim arkadassKadınlar bakıyor tabi gay olanlar da bakabilir.
Bi yasima daha girdim. Ben mi cahillim arkadass
27 yasındayım kizlara acmistir diye düşünüyordum bende ...yaşlaniyorum kabul ediyorum artikben de cahilim valla gayler içinmiş asıl..
Valla teknoloji ne kadar gelisirse gelisin benim midem hic genislemeyecekben de cahilim valla gayler içinmiş asıl..
Ben de 29 um kızlar için açtı sanmıştım27 yasındayım kizlara acmistir diye düşünüyordum bende ...yaşlaniyorum kabul ediyorum artik
30 yaşında kendisi daha önce bir sapıklıgonı görmedimErkekler işte birbirlerini gazlıyorlar. Yapmayacak adam bile kendine çamur düşürmemek için neler yapıyor.
Eşiniz sapık olsa üç senede anlardınız muhtemelen. Affedilebilir tek sorun buysa boşanmayı düşünmeyin bence ama süründürün. Uzun süre almayın eve gidecem falan deyin hatta bir süre gidin ki inansın boşanabilecek olmanıza.
Merak diyecem ama o en az 25-30 vardır eşiniz ergen de değilki
Neyi gazlıyorlar? Ahlaksızlığı, namussuzluğu mu? Pipisini açıp millete izletmesini mi? Demekki ki karını da yatağını da ifşa et dediklerinde adam hemen yapacak!Erkekler işte birbirlerini gazlıyorlar. Yapmayacak adam bile kendine çamur düşürmemek için neler yapıyor.
Eşiniz sapık olsa üç senede anlardınız muhtemelen. Affedilebilir tek sorun buysa boşanmayı düşünmeyin bence ama süründürün. Uzun süre almayın eve gidecem falan deyin hatta bir süre gidin ki inansın boşanabilecek olmanıza.
Merak diyecem ama o en az 25-30 vardır eşiniz ergen de değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?