- Konu Sahibi Susanna123
-
Aynen hayattan erkeklerden midem altüstBuyrun bir sapık daha..
Hayat dan soğudum...
Ne diyim allah sabır versin...
Yok ya neden yapmasıngizli gay olabilir , hetero olan hicbir erkek bunu yapmaz
canli yayin baska bisi amaYok ya neden yapmasınface ins.ta da özelden seyini atan bir dünya herif var
Yok ya neden yapmasınface ins.ta da özelden seyini atan bir dünya herif var
İnanmak istemiyorum bu derece şeref yoksunu insanların var olduğuna.Kızım da kızım diyorsunuz da zaten kızınız olduğu halde evli kalmanız daha tehlikeli değil mi? Bazen görüyorum ifşa ediyorlar, işte karısını kızını temizlik yaparken ya da uyurken çekmiş işte sizce karım nasıl, kızım nasıl diyenler.
Böyleleri böyledir, üzgünüm ama sadece kendisini ifşa edeceğini mi sandınız?
Ayrıca arkadaş ortamı nedir? Böyle bir şey nasıl konuşulur o arkadaş ortamlarında? Yok artık, pes!
Bazen twitter da denk geliyorum bu ne diyorum bi bakıyorum dipsiz kuyu abboww oney oluyorumcanli yayin baska bisi ama
atanlar da sapik
ay aman hepsi sapik
Ben de inanamıyordum ama görünce ağzım açık kaldı. Ben gördüğümde direk böyle sayfaları şikayet ediyorum.İnanmak istemiyorum bu derece şeref yoksunu insanların var olduğuna.
Yani fazla uzağa gitmemek lazımahaha çekip buraya koyan vardı hatırlarsan
instagram değildir ya,nonolive diye bir şey çıktı rastgele canlı yayın yapıyor herkes.
çıkarıp masaya vuran mı,karısıyla yatak odasını çeken mi,her türlüsü var içerde. şaşırmadım ben.
Yanii pess bunun gazla ne ilgisi var yahu? Resmen sapiklik bunu nasil normalmis gibi yaziyorsunuz yaErkekler işte birbirlerini gazlıyorlar. Yapmayacak adam bile kendine çamur düşürmemek için neler yapıyor.
Eşiniz sapık olsa üç senede anlardınız muhtemelen. Affedilebilir tek sorun buysa boşanmayı düşünmeyin bence ama süründürün. Uzun süre almayın eve gidecem falan deyin hatta bir süre gidin ki inansın boşanabilecek olmanıza.
Merak diyecem ama o en az 25-30 vardır eşiniz ergen de değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?