Eşimin canlı yayın yapması

Hakaret edecek yer aramayın hanımefendi. Bu konuda erkeklerin kendi söylediği şeyler bunlar ben normal demedim ama açıklaması onların kafasına göre mantıklı !!

Siz önce kadın beyniyle erkek beyninin yapısının farkına varın sonra bana laf söyleyin

Keza öyle olmasa erkekler orda burda kadınları evire çevire nasıl ne yaptıklarını anlatmazlar o iğrenç kerhane anılarını ulu ortaya dökmezler! Karıları namus olunca tabi godoş değilse kapatıyor çenesini

Ama bunu söyleyen kadınlarında mahalle ortalarında kocalarıyla ayda kaç kere neyi nasıl yaptıklarını anlayamıyorum. Onlar yapınca normal tabi kadınlığın şanındadır koca yarıştırmak!

Fake diye bağırıyor konu. Böyle birşey yaşadınız ve kiziniz var diye ses etmediniz öyle mi? Hayat gidişatına uygun değil.
benim annem koca köy aldatıldığını duyduğu halde çocukları var diye boşanmadı siz bu durumun yaşanmıycağını mı düşünüosunuz? Başına gelmeyene şaka gibi gelebilir haklısınız

Bu Konudan, şu zihniyetten, yazılan yorumlardan bıktım, her gün lanet okuyorum ben!
Erkekler öyle değil, erkekler merak ediyor, erkek beyni farklı, erkekler böyle işte vs vs !!!!!..
Diye diye normalleştiren zihniyetin Allah belasını versin!
Kadın platformu bir de burası. Her gün bir aldatma konusunun, şiddet konusunun açıldığı bir kadın platformunda kalkıp da o kadınlar “işte erkekler böyle, öyle, şöyle” diye normalleştiriyorsa kalkıp kocam beni dövdü, beni aldattı, sanal seks yaptı zıkkım etti, s.çtı diye konu açmayın! Çünkü siz bunu normalleştiriyorsunuz neden zorunuza gidiyor? Erkekler böyle ne de olsa!!!
Canı cehenneme bu zihniyetin! Midem bulanıyor gerçekten, kusacağım şu zihniyete!

Teşekkür ederim cevabınız için bana sürekli söylediği kelime merak merak erkeklerin hepsi böyle siye düşünüyorum ben de sizin gibi ne yazık ki

Fazla merak iyi değil derler ama işte şeytana da uydumu iş çığrından çıkıo eşinizin burnunun sürtülmesi lazım
Biz bayanlar neden merak etmiyoruz benim başımı kaşıyacak bile vaktim plmıyordu yeri geliyor bebeğim ev işler derken akşamı ediyorum ben böyle didinirken bana bunı yapması ben hala şoktayım kendime gelemedim ağladım ettim ama içimde bir yumru var oturdu kaldı hiçbir yere sığamaz oldum

Kudura bakmayin ama igrenc bir durum..

Teşekkür ederim cevabınız için bana sürekli söylediği kelime merak merak erkeklerin hepsi böyle siye düşünüyorum ben de sizin gibi ne yazık ki

Fazla merak iyi değil derler ama işte şeytana da uydumu iş çığrından çıkıo eşinizin burnunun sürtülmesi lazım

kesinlikle katılıyorum burnu sürtmesi lazım ama evlilik yıkmak için değer mi bilemiyorum
sapıklıktır evet bunu yapmak buna da kesinlikle katılıyorum iğrenç birşey
evliliği devam ettirmek size kalmış fakat asıl nokta
suçu kendinizde aramayın lütfen ilgisiz kaldım ondan oldu diye
yapacak insan her şekilde yapıyor uygulama gizleten programlar var telefonda
bu konuda tamamen eşinizin sizde oluşturduğu yaşanmış güven ve pişmanlığına bakmanızı öneriyorum
hepimizin hayatında yanlışlıklara düştüğü zamanlar oluyor önemli olan tekrar etmemek
bir de erkekler maalesef kolay veriyor yakayı ele
telefonla fazla ilgilenmek , telefonu yakınında tutmak , telefonu boş bırakmak istememek gibi eğilimlari var
izleyin sadece hareketlerini en ufak şüpheniz olursa da o zaman ayrılık yoluna bakın derim
nacizane fikrim bu üzmeyin kendinizi lütfen çünkü erkekler bu tarz konularda duygusal hiçbir bağ kurmuyorlar yani akılları uçup gidiyor

Ne diycegimi bilemiyorum.Allah yardımcınız olsun baska ne diyebilirim ki iki erkek evlat annesi olarak ilk istegim çocuklarımın iyi ahlak ve terbiye almis bir sekilde yetişmeleri.Allahim bizleri ve evlatlarimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.Konunuza yorum yapmak istemiyorum arkadaşların cogu zaten gayet guzel yorumlamış.Ben kendimle alakali bir olayi anlatmak istiyorum.Lise 1.sinifa yeni başlamıştım,yani ilk defa ikamet ettiğim yer disina cikmisim.Zaten bunun tedirginligi üzerimde var.Okula gittigim bir gun kenarda parkedilmis arabadan insan bile demek istemedigim biri seslendi.Ben de adres sorucak sandim efendim amca diyip kafami uzatmamla,dunya basima yıkıldı.Adam cinsel organını çıkarmış bana gösteriyor.Burun buruna geldik.Ben tabi kafami geri çekmemle kaldırıma kendimi atmam bir oldu.Bana bir ağlama krizi geldi,anlatamam yoldan gelen gecen soruyor.Birakin anlatmayı utancımdan kafami kaldiramiyorum.O an yok olmak,resmen olmek istedim inanin.Ve yine diyorum erkek olmak la adam olmak cok farklı.

Adamlar bizim gibi deilki onların dünya yansa umru olmaz yapıcağunı yapar daha kötüsü olmamış allahtan .. yada fark etmişsiniz ya sizden habersiz defalarca yapsa falan

Neresinden baksan sapıklık ... Allah yardimcin olsun kardeşçem

Allah canimi alsin evlilikten sogudum bu nedirr beeeeeee
Yeminle bende soğudum,burda yazilanlari okudukca evlilik bana ne diyor biliyormusunuz,dertttttttt ,kederrrrrrr,elemmmmm seni çağırıyorrrrr... Zaten mutlu evliliği olan birini ne duydum ne gördüm... Cahilinden tut okumuşu dan çik hepsi bi mutsuz bi üzgün

Bu tür erkeklerin o uvzunu lime lime edip keseceksin aslında. Bundan daha beterlerini de okudum,iğrençler.. Beyin yerine b.k taşıyorlar.
Aşırı sinirleniyorum.. Gerçekten Allah yardımcın olsun, hakkında en güzeli en en hayırlısı olsun inşaallah..

Ya artık öyle uygulamalar programlar cıktı ki
Esssegın aklına karpuz kabugu sokuyorlar nefret ettırıyorlar
Verseydın al yap yayınını deseydın üstünede kussaydın iğrenç herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…