• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çantamı karıştırdığını nasıl anlarım?

eşimin çantamı karıştırıp karıştırmadığını nasıl anlarımmm

Cantanızın bi köşesine tek toka koyun, dik bir şekilde. Eğer eşiniz profesyonel olarak karıştırmıyorsa anlarsınız.

Eşinizin çantanızı karıştırdığından mı şüpheleniyorsunuz?

Neden böyle bişeye ihtiyaç duydun anlamadım ama şöyle yapabilirsin örneğin bi dolabın yada vitrinin üzerine çantanı koyarsın tam olarak nereye koyduğunu çok dikkatli bakarsın çantanın hizası nereye
dek geliyo bu sana bi ip ucu olur diğer türlü çantanın içine eşyalarını özenle koyarsın neyin nerde olduğunu bilirsin kurcalarsa ya bozulur ya yeri değişir yada yerinden oynar ve fermuarını belli bi yere kadar çek ve nerde bıraktığına dikkatli bak eşin kurcalıyo ise fermuar muhakkak ya daha çok çeker yada daha az...

Geçmişe yönelikse anlayamazsın tabii ki.

Ama bu kocanın sürekli yaptığı (nı zannettiğin) bir durumsa o zaman kolay içine açıldığı zaman devrilebilecek tarzda birkaç şey koyarsın, çantanın duruş şeklini olmadı fotoğraflarsın.

Arkadaşların dediği yönteme katılıyorum, içindeki düzeni bilirseniz anlarsınız karıştırılıp karıştırılmadığını.

Ayrıca çantanızın içine ; ''çantamı bıraktığım gibi bulamıyorum, lütfen çantamı karıştırma bu çok ayıp '' diye not bırakın.
Buda eşinize güzel bir ders olur.Hem belli mi olur nota kızıp gelip size söyleyebilir. :)

Arkadaşların dediği yönteme katılıyorum, içindeki düzeni bilirseniz anlarsınız karıştırılıp karıştırılmadığını.

Ayrıca çantanızın içine ; ''çantamı bıraktığım gibi bulamıyorum, lütfen çantamı karıştırma bu çok ayıp '' diye not bırakın.
Buda eşinize güzel bir ders olur.Hem belli mi olur nota kızıp gelip size söyleyebilir. :)

14 yaşlarındayken günlük tutardım. Annemin bir süre sonra günlüğümü okuduğunu farkettim. Bir sayfaya; "Anne lütfen günlüğümden uzak dur" yazdım, annem de "anneler okur" yazmış altına :1:

karıştırmasında bir sakıncamı var sen ne kadar saklarsan o o kadar merak eder. benim çantam ortadadır kimse karıştırmaz saklamadığımdadır belki. kenara koyduğumda bile yeğenim sürükler yanıma koyar.

14 yaşlarındayken günlük tutardım. Annemin bir süre sonra günlüğümü okuduğunu farkettim. Bir sayfaya; "Anne lütfen günlüğümden uzak dur" yazdım, annem de "anneler okur" yazmış altına :1:

annene bayıldım :) evet anneler okur,sizin kötülüğünüz için değil iyiliğiniz için okuyoruz üstelik :)

konudan pek birşey anlamadım,bir eş niye çanta karıştırsın? amaç ne olabilir ki? para almak mı yoksa başka şeyler bulmak mı? karıştırdığını anlama yöntemi bulmaktan ziyade bence oturun konuşun eşinizle,bu dedektiflik yapılacak birşey değil.

Çok güldm buna sabah sabah :52: Bende günlük tutarken hep annem okurdu.. Bir gün istediğim birşeyi acıtasyon yaparak yazmıştım annemin okuyacağını bildiğim için okuldan geldiğimde istediğim şey alınmıştıı :1:

annene bayıldım :) evet anneler okur,sizin kötülüğünüz için değil iyiliğiniz için okuyoruz üstelik :)

konudan pek birşey anlamadım,bir eş niye çanta karıştırsın? amaç ne olabilir ki? para almak mı yoksa başka şeyler bulmak mı? karıştırdığını anlama yöntemi bulmaktan ziyade bence oturun konuşun eşinizle,bu dedektiflik yapılacak birşey değil.

Allah yokluklarını göstermesin cnm :) Annem bi taneee :)

Eşin birşeyler sakladığından şüpheleniyorsa o yüzden karıştırıyordur belki. Belki de klasik eşten para saklama mevzusu falandır :)

Çok güldm buna sabah sabah :52: Bende günlük tutarken hep annem okurdu.. Bir gün istediğim birşeyi acıtasyon yaparak yazmıştım annemin okuyacağını bildiğim için okuldan geldiğimde istediğim şey alınmıştıı :1:

ahahahahahahhaha ben de intihar edeceğimi yazmıştım, annem bir hafta boyunca etrafımda dönmüştü :)

Sabah sabah iyi geldi bu kahkaha. :)) Aklımda olsun çocuğuma uygularım.. :)

Neden Buna Gerek Duyuyor ki ..
Bildiginiz Bir Sebep Varmı Arkadaşlarımın da dediği gibi belli bir düzen koyun çantanıza zaten anlarsınız.. Mesela birde önemli sayılabılecek eşyaları en alta koyun denge bozulursa karıştırıyor demektir .. Ama Bence Eşinizle Knuşmalısınız

fermuarı yarım kapatın ve fermuarın bittiği noktaya sadece sizin anlayacağınız şekilde (kurşun kalem olabilir) işaret koyun karıştıran biri işareti farketmezse milim milim aynı yerde durdurmaz fermuarı

eşimi bi kaç defa çantamı karıştırıyorken yakaladım
daha doğrusu sigarası bitmiş, benimkinden alıyordu

napıyorsun piss hızsızzzzz , hırsızz kedi dedim şimdi çok mecbur kalmadıkça benim çantamdan birşey almıyor

AY Bu olay bana bir fıkrayı hatırlattı.
Ahmetle ayşe aynı evde yaşıyormuş ve üniversite öğrencisiymişler şehir dışında. Ahmet’in annesi yatılı gelmiş ama oğlu kızın özel arkadaşı olduğunu söylememiş. Kadın düşünmüş Ayşe güzel kız aynı evde nasıl olur da oğlumla arasında bir şey olmaz diye.. Neyse annesi gitmiş, bunları bir kırmızı tabakları varmış ara ara bulamamışlar. Ahmet annesine bir mektup yazmış:” annecim kırmızı kabımız sen geldiğinden beri yok; sen aldın demiyorum ama sen almadın da demiyorum” demiş. Annesi hemen ivedi cevap vermiş:” sevgili oğlum ayşe seninle yatıyor diyemiyorum yatmıyor da diyemiyorum. Eğer ayşe kendi yatağında yatsaydı kırmızı kabın orada olduğunu görürdünüz” zeki anneler……………………………..

eşimi bi kaç defa çantamı karıştırıyorken yakaladım
daha doğrusu sigarası bitmiş, benimkinden alıyordu

napıyorsun piss hızsızzzzz , hırsızz kedi dedim şimdi çok mecbur kalmadıkça benim çantamdan birşey almıyor

Neden karıştırsın ki insan karısının çantasını. Sigara almak için de izin almaya ihtiyaç duymamıştır. Bence çok sorun yok gibi

Back
X