- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Herhalde öyle. Müsabakada gördüğünde gözlerini alamamıştı zatenHayranlık olabilir mi
Herhalde öyle. Müsabakada gördüğünde gözlerini alamamıştı zaten
Kadın güzel değil sexy de değil aöa harbiden de taş gibi kalçaları var.Merhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.
Evet bakalım o zaman ne tepki verecek. Yapabilirsem tabiKadın güzel değil sexy de değil aöa harbiden de taş gibi kalçaları var.
Çoğu erkekte iri göğüs saplantısı var sizin eşinizde de kalça takıntısı olabilir. Zira ulaşması imkansız dialog kurması neredeyse zor olan bir kadınla siz aldatacağını düşünmüyorum ama saplantı derecesinde hayranlığı var belliki.
Netice de bunlar sadece fotoğraf peki ya düşüncelerine kilit vurabilirmisiniz?
Peki ya fantazilerine? Şahsi fikrim sizde harbiden de taş gibi bir erkek manken aktör vs bulup ona kafayı takmış gibi davranınbakalım beyefendi nasıl bir tepki verecek?Kısasa kıssas yani
sporcu olmayan kadınların nerelerini beğeniyorlarsa oralarını beğeniyorlardırBu sporcu kadinlarin neresini begeniyorlar anlamiyorum cogu kadinlarin gogusu yok diye hatirliyorum..kel oglan daki huysuzun dedigi gibi "kas yigini"
Kocan Avcunu yalar bu kadın kocana bakmaz rahat olMerhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.
Eki Görüntüle 1882867
Eki Görüntüle 1882868
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?