- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.331
- 798
Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi
Ay allahım o kadında İnternet teki Türk evli karısını bile gıcık eden Ada'ma aşık olup gelecekti aZıcık us yahuyorumunuz çok ağır olmuş ya hu.. sonuçta Yaradanın eseri o kadın da. daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diye bir hadis de var.
Alla Allah kadının suçu ne yaaaaYuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
hehe neden bana atarlandınız ya huAy allahım o kadında İnternet teki Türk evli karısını bile gıcık eden Ada'ma aşık olup gelecekti aZıcık us yahu
Kadın Ada'ma Slm bile vermez Ada'm kendi kendine gelin güvey olmuş sarkmış Ada'mdan tiksindim belki resimlere bakıp rahatlıyor
Ay allahım o kadında İnternet teki Türk evli karısını bile gıcık eden Ada'ma aşık olup gelecekti aZıcık us yahu
Kadın Ada'ma Slm bile vermez Ada'm kendi kendine gelin güvey olmuş sarkmış Ada'mdan tiksindim belki resimlere bakıp rahatlıyor
Yok Can'ım ya komiğime gitti kadın kadının kurdu derlerhehe neden bana atarlandınız ya hu
aynısı bana oldu hepsini sildim .iç çamasırıda var mı kac beden yalnız soranlar hep erkek! dediğin gibi uygulamayı hemen sildim...Bir ikinci el sitesine elbisemi satmak için koydum yüz bile yok düşünün gardolap ta duruyor satıyım da para etsin dedim dün interneti kapamışım allahtan sabah bir sürü uğursuz msj atmış Slm tanışalım mı diye kudurdum hemen uygulamayı kaldırıp şikayet ettim profilleri birde eşim görse msjları Türkiye abaza dolu kadına boşuna çamur atmayın çirkinde olabilir vs de sporcu işini yapıyor Ada'mın azgınlığı
Kadının sadece poposu guzelTaş gibi tabi, popoya bak.
"balık etli ama yüzü güzel" hatunların kabusu oluyor böyleleri
Nasıl yani Can'ım konu sahibi mi erkekaynısı bana oldu hepsini sildim .iç çamasırıda var mı kac beden yalnız soranlar hep erkek! dediğin gibi uygulamayı hemen sildim...
bu mjdaki üyeye gelince bu mjları ve aynı konuyu hatırlıyorum erk uye cıkmıstıMune
"Böcek gibi bi surat"? Bu ne çirkin bir benzetme. Sabah sabah başkası adına utanma kotamı doldurdunuz.Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi
evet ama bayağı oluyor yine poposu buyuk sporcuyu yayınlamıştı yok eşi bakıyomuştu...Nasıl yani Can'ım konu sahibi mi erkek
Tövbe millet ne boş yahu tmm işsiz güçsüzsün daha faydalı şeylerle uğraş dimievet ama bayağı oluyor yine poposu buyuk sporcuyu yayınlamıştı yok eşi bakıyomuştu...
belkı hayrndır sadece benım de hayran oldugum ınsanlar var gerçi mesaj atmam.sonuçta evlıdır,sevgılısı vardır,ters teper.Evet sanırım hiç cevap alamamış, gördüğüm kadarıyla
Bişey sorulan evli olmazsada ünlü birine msj la ulaşma oranınınyüzde kaç görüyorsun meraktan soruyorum ters tepmediğini varsaysakbelkı hayrndır sadece benım de hayran oldugum ınsanlar var gerçi mesaj atmam.sonuçta evlıdır,sevgılısı vardır,ters teper.
mesaj saçma olmuş evet.normalde nasıldır çapkın mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?