Eşimin çapkınlığı

bence haklısınız biraz saplantı gibi duruyor. siz erkek bir atletin fotolarını saklasanız görünce ısrarla foto çekilseniz sanırım eşiniz hoş karşılamaz.
hayranlığı aşıp başka boyuta geçmiş bu iş.

Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi

yorumunuz çok ağır olmuş ya hu.. sonuçta Yaradanın eseri o kadın da. daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diye bir hadis de var.

hayranlık gibi geldi bana da abartıyorsunuz sanki benim tlf ekran fotom hayranı olduğum çook yakışıklı bir yabancı oyuncu ve sosyal medyadan filan takipte ederim

yorumunuz çok ağır olmuş ya hu.. sonuçta Yaradanın eseri o kadın da. daha iyisini yapabiliyorsan sen yap diye bir hadis de var.
Ay allahım o kadında İnternet teki Türk evli karısını bile gıcık eden Ada'ma aşık olup gelecekti aZıcık us yahu
Kadın Ada'ma Slm bile vermez Ada'm kendi kendine gelin güvey olmuş sarkmış Ada'mdan tiksindim belki resimlere bakıp rahatlıyor

Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
Alla Allah kadının suçu ne yaaaa

hehe neden bana atarlandınız ya hu

mesaj tekrarı..

Bir ikinci el sitesine elbisemi satmak için koydum yüz bile yok düşünün gardolap ta duruyor satıyım da para etsin dedim dün interneti kapamışım allahtan sabah bir sürü uğursuz msj atmış Slm tanışalım mı diye kudurdum hemen uygulamayı kaldırıp şikayet ettim profilleri birde eşim görse msjları Türkiye abaza dolu kadına boşuna çamur atmayın çirkinde olabilir vs de sporcu işini yapıyor Ada'mın azgınlığı

aynısı bana oldu hepsini sildim .iç çamasırıda var mı kac beden yalnız soranlar hep erkek! dediğin gibi uygulamayı hemen sildim...

bu mjdaki üyeye gelince bu mjları ve aynı konuyu hatırlıyorum erk uye cıkmıstı Mune

Nasıl yani Can'ım konu sahibi mi erkek

Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi
"Böcek gibi bi surat"? Bu ne çirkin bir benzetme. Sabah sabah başkası adına utanma kotamı doldurdunuz.

Yalnız kadını iyi gömmüşsünüz, gömmüşsünuz de, bi çok erkek düşünülenin aksine küçük göğüs sever. Yeter ki sarkık olmasın mantığıyla. O şişirilmiş kafam kadar meme modası dedelerimizin zamanında kaldı.

Kadının yüzü hakkında çirkin yorumlar yapılmış ama fiziği yeter. Eşeğe, koyuna, ördeğe, damacanaya hallenen bi millet için yüz güzelliğinin çok da önemli olacağını sanmıyorum.

belkı hayrndır sadece benım de hayran oldugum ınsanlar var gerçi mesaj atmam.sonuçta evlıdır,sevgılısı vardır,ters teper.
mesaj saçma olmuş evet.normalde nasıldır çapkın mıdır?
Bişey sorulan evli olmazsada ünlü birine msj la ulaşma oranınınyüzde kaç görüyorsun meraktan soruyorum ters tepmediğini varsaysak

Konu sahibi zaten 56 yaşındaymış, eşi de öyledir veya daha büyük.
Ve üyelik iptali istemiş biraz önce, tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…