Eşimin çapkınlığı

Aysun_gul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
18
2
1
65
Merhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.

Yani hayrani olabilir esiniz ama abartmamasi lazim tabii.. Benimkinin hayrani oldugu bi kadin sporcu var oda sayfalarinda falan gezinir sizinki gibi fotolar falan takip eder tv de gordugumde bak seninki cikti alcam bunu sana bak falan diye dalga gecerim arkasindanda yapistiririm bu hatun sana bakarsa nikah sahidiniz olurum derim

Bu erkekleri anlamak gerçekten inanılmaz zor. Ne kadar tuhaf bir durum. Capkinlik mi bilemem de bu kadın eşinizi hatirlamiyordur bile eminim sosyal medya üzerinden cevap da vermemiştir. Kadının fotoğraflarını da silin gitsin. Erkekler çok değişik çok.

Kadınla konuşmuşlar mı ?
Eşin yazıp cevap alamadıysa masum ayakların yatıcak büyük ihtimal
Kadından pas gelse atlar gibi mi ?

Kadına nasıl bir mesaj attığı da işi değiştirir. Yalnızca bu denli büyük bir hayranlık bile benim sinirimi bozardı. Mesajla yürüdüyse sırf nasıl olsa ulaşabileceği bir kadın değil nasılsa diye mazur göremezdim şahsen. Ama tabii siz bilirsiniz.

Ben kıskanç bir insan değilim ama bu durumda sağlam arıza çıkarırdım

Bu sporcu kadinlarin neresini begeniyorlar anlamiyorum cogu kadinlarin gogusu yok diye hatirliyorum.. kel oglan daki huysuzun dedigi gibi "kas yigini"

Kadınla konuşmuşlar mı ?
Eşin yazıp cevap alamadıysa masum ayakların yatıcak büyük ihtimal
Kadından pas gelse atlar gibi mi ?
Evet sanırım hiç cevap alamamış, gördüğüm kadarıyla

Sadece fotoğraf olsa neyse birde mesaj atmış. Siz yapsanız aynısı ne düşünür?

Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi

Kadının güzelliği, çirkinliği değil önemli olan. Mesaj atmış, demek ki karşılık gelse devam da edecekmiş. Durup dururken mesaj atmaz kimse kimseye. Konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın gerçekler acıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…