Eşimin çapkınlığı

Yuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi
Kadına bakmaya başladığı zaman uyarmalıydım aslında evet

Uff hatun da taş gibiymis..hayranliksa problem yok ama, mesaj olayı kötü..mesajda ne yazıyor..

Ben de Keanu Reeves i bulsam uçarak foto çektirirdim Hatta evde de bu gece Keanu filmlerinden izleyelim aşkım derim eşime. Kıskanmaz. Ünlü o ne yapalım, ağır hayranlık işte :)

Çok sexy fit vücudu bence
Eşinız de etkılenmıs bence mesaj bıle attığına göre.
Bence eşine karşı tavırlı ol suçlu olan o

Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
Bana göre de popo dışında dediğin gibi kas yığını ve itici bi görüntü hatta yüzüyle birlikte tam fiyasko. Ama işte erkekler öyle bakmıyor o popoyu gördüklerinde aaaaooooovvvv vaaaaaaoovv diye gözlerinden kalpçikler çıkıyor, yani mesela balık etli ama yüzü güzel sınıflandırmasında olan benle bu kadın yan yana gelse ön plana çıkacak kişi belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…