Kadına bakmaya başladığı zaman uyarmalıydım aslında evetYuzu ne kadar cirkin kadinin bocek gibi bi surat. Demek ki fizigine hayran oldu. Gogus de yok sadece kalca demek ki ilgi noktasi. Ben olsam kadinla ilk foto cektirmeye calistiginda onu hayatini ters duz ederdim o yuzden arsive mecali olmazdi
Adını söylemiş, fanı olduğunu falan. Ben hiç beğenmedim bu kadınıUff hatun da taş gibiymis..hayranliksa problem yok ama, mesaj olayı kötü..mesajda ne yazıyor..
Kadına bakmaya başladığı zaman uyarmalıydım aslında evet
ben senin fanınım demiş bir de adını söylemiş.Mesajda ne yazıyordu ?
Taş gibi tabi, popoya bak.Yanliz hatun taş gibi ...
Evet mesajların hepsine de bakamadım zatenSadece fotoğraf olsa neyse birde mesaj atmış. Siz yapsanız aynısı ne düşünür?
Yumuşamaya niyetim yok dediğiniz gibiBirde ulaşılmaz filan diye de düşünmeyin kadın da hoşlanıp dönüş yapabilirdi yani.
Kesinlikle yumuşamayın ne demek mesaj atmak.
Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak isteTaş gibi tabi, popoya bak.
"balık etli ama yüzü güzel" hatunların kabusu oluyor böyleleri
Çok sexy fit vücudu benceMerhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.
Eki Görüntüle 1882867
Eki Görüntüle 1882868
Bana göre de popo dışında dediğin gibi kas yığını ve itici bi görüntü hatta yüzüyle birlikte tam fiyasko. Ama işte erkekler öyle bakmıyor o popoyu gördüklerinde aaaaooooovvvv vaaaaaaoovv diye gözlerinden kalpçikler çıkıyor, yani mesela balık etli ama yüzü güzel sınıflandırmasında olan benle bu kadın yan yana gelse ön plana çıkacak kişi belli :)Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?