- 14 Haziran 2018
- 84
- 39
- 88
- 26
- Konu Sahibi bedifferent
-
yukarda da yazdım kendi ailemle bayramda seyranda veya yaz tatilinde görüşebiliyoruz. onun ailesi burda ama 2 aydır yoklar memleketlerine gittiler biz de tatile giderken oraya uğrayacağız bi süre yani daha detay vermeli miyim bi şey bilmeden bu şekilde yargılamamanız için?siz niye hep ailelerle berabersiniz
ailesini seviyorsunuz anladım dahislerimi anlatmışsınız resmen… ben de aynı şeyi diyorum ayda yılda bi kere görüyoruz zaten yapma diyorum ama “sen aradaki dengeyi hiç kuramayan bi insansın” lafını ben işitiyorum
siz direkt olarak gitmeyin onun ailesine iyice tepem attı şimdi bu yazdıklarınızı okuyuncaailemden uzağız zaten? yılda 3 4 kez görüşüyoruz onda da zehir etmeye hakkı yok
can ciğer olsun full sohbet makara hahaha olsun demiyoruz ki tatlı dil samimiyet güler yüz zor olmamalı. he o zaman ayrıl dicekseniz de o kadar kolay değil + - ler değerlendirilip karar verilmeye çalışılır. ben sadece rahatlamak için sorunumu anlatıyorum fikir alışverişi veya farklı hikayeler duymaya çalışıyorum.
haklı olduğunuz yerler var evet ama olay tamamen dondurma yememesi değil. farklı yerlere çekiliyor anlatayım o an benim eşim hepimiz birlikte yürürken bizden 127278 metre ötede babasıyla telefonda konuşuyordu ve çok da uzun sürmüştü (sonra da konuşulabilir birilerinin yanındaysan telefon konuşmasını çok uzatmak ayıp bence) eniştem dondurma ısmarlıyim deyince alalım dedik uzakta hala telefonla konuşuyordu gittim sordum yemicem ben dedi yani normalde sever ama inat gibi geldi o gün hiçbir şey yemedi. balık ekmek alalım dedik onu yemedi. parkta yemek için çay börek götürdük oturduk bilerek o oturmadı lavaboya diye gidip yarım saat gelmedi gelince de hiçbir şey yemedi.
anlatınca çok uzun oluyor o yüzden onu kısaca yazmıştım.
kesinliklee tam da bu söyledikleriniz yüzünden çok yoruldum aslında ben de böyle olmak istemiyorum. onu öyle gördükçe söylemeden edemiyorum ya da ben de ona aynı şekilde tavır alıyorum boşver naparsa yapsın deyip takmamazlık da yapamıyorum maalesefKusura bakmayın ama hepinizde var tuhaflık,
eşiniz sizin hatırınıza kıytırıktan bile olsa gülümseyip sohbet edemiyor,
siz sürekli adamın tepesinde onu öyle yap bunu böyle yap gül, konuş, otur, kalk şeklinde direktif veriyorsunuz
öte yandan anneniz sürekli eşin niye böyle, mutlu musun diye soruyor? Çok yorucu değil mi ya.
Şöyle bi salsa herkes birbirini, rahatlayıp alışacaksınız bence.
siz direkt olarak gitmeyin onun ailesine iyice tepem attı şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca
tatilden önce oraya gideceğim diyorsunuz ya "sen git hayatım aileni görmen bitince buluşur geçeriz tatile" diyin bakalım ne olacak :)
adam sıkılıyor bence sıkılan insan hareketleri bunlar. belki de yapıları hiiç uymuyor. madem az görüşüyorsunuz bosverin gitsin saygısızlık yoksa sorun neailemden uzağız zaten? yılda 3 4 kez görüşüyoruz onda da zehir etmeye hakkı yok
can ciğer olsun full sohbet makara hahaha olsun demiyoruz ki tatlı dil samimiyet güler yüz zor olmamalı. he o zaman ayrıl dicekseniz de o kadar kolay değil + - ler değerlendirilip karar verilmeye çalışılır. ben sadece rahatlamak için sorunumu anlatıyorum fikir alışverişi veya farklı hikayeler duymaya çalışıyorum.
haklı olduğunuz yerler var evet ama olay tamamen dondurma yememesi değil. farklı yerlere çekiliyor anlatayım o an benim eşim hepimiz birlikte yürürken bizden 127278 metre ötede babasıyla telefonda konuşuyordu ve çok da uzun sürmüştü (sonra da konuşulabilir birilerinin yanındaysan telefon konuşmasını çok uzatmak ayıp bence) eniştem dondurma ısmarlıyim deyince alalım dedik uzakta hala telefonla konuşuyordu gittim sordum yemicem ben dedi yani normalde sever ama inat gibi geldi o gün hiçbir şey yemedi. balık ekmek alalım dedik onu yemedi. parkta yemek için çay börek götürdük oturduk bilerek o oturmadı lavaboya diye gidip yarım saat gelmedi gelince de hiçbir şey yemedi.
anlatınca çok uzun oluyor o yüzden onu kısaca yazmıştım.
bu sorunlar dışında sorunumuz yok demişsiniz genel olarak, başka sorunlarınız da olsa ayrılın derdim ama bunlar çözülebilecek basit şeyler zaman tanıyın birbirinize, akışına bırakın.kesinliklee tam da bu söyledikleriniz yüzünden çok yoruldum aslında ben de böyle olmak istemiyorum. onu öyle gördükçe söylemeden edemiyorum ya da ben de ona aynı şekilde tavır alıyorum boşver naparsa yapsın deyip takmamazlık da yapamıyorum maalesef
çok teşekkür ederim ne kadar yapıcı bi yorum yapmışsınızbu sorunlar dışında sorunumuz yok demişsiniz genel olarak, başka sorunlarınız da olsa ayrılın derdim ama bunlar çözülebilecek basit şeyler zaman tanıyın birbirinize, akışına bırakın.
Benim eşim de ilk zamanlarda sizin eşiniz gibiydi üstelik ailesinin yanında pür neşe benimkilerin yanında soğuk mesafeliydi ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı, mükemmelliyetçi ve kontrol delisi insan olabilirim, buna rağmen asla oralı olmadım çok umurumda olmadı açıkçası, saygısızlık yapmadığı sürece nasıl hissediyorsa öyle olmasını isterim kasmasını istemem çünkü kasmak daha çok uzaklaştırır diye düşünüyorum, annenize de bir sorun olmadığını genel olarak kendi ailesine karşı da öyle olduğunu çok yeni evli olduğunuzu ilişkilerin zamanla oturduğunu ve gerçekten mutlu iseniz mutlu olduğunuzu ve sürekli sormaması gerektiğini, sürekli aynı şeyleri sorduğunda huzursuz olduğunuzu kibarca söyleyin, tabii bu arada eşinize de yine kibarca kırıldığınız noktaları söyleyip gerisini ona bırakın, çünkü sevgi ve evlilik bazı fedakarlık da istiyor sizi seviyorsa ailenizden nefret dahi etse bir adım atacaktır bence, kendimden biliyorum :) her şeye ve zaman geçmesine rağmen halen aynıysa ve sizi gerçekten üzüyorsa bu durum o zaman tekrar gözden geçirirsiniz bazı şeyleri, şimdilik bütün konuşmalarınızı yapın ve akışa güvenin :)
işte oradaki eniştenin hanımı olmak o kadar yorucu ki çok iyi anlıyorumeşiniz çok saygısız terbiyesiz ve bencil bir insan. Adama hak verenlere de ayrıca şaşkınım. Karakteri bu diye bir şey yok koskoca adam insanlıktan nasibini almamış. Ayda yılda bir gelen insanlara surat tirip yapsın sonra da karakteri buymuş. S.çarım öyle karaktere. İnsan değil. Bir de başkaları için huzurumuzu bozuyorsun diye kendini haklı göstermeye çalışıyor. Başkaları dediği de kızın ailesi. Her zaman gelen insan değil. Ciddilik başka bir şey surat asmak başka. Resmen tavır koyuyor insanlara. Benim akrabalarımda da ciddi erkekler var. Hatta bizimle tokalaşmazlar bile ama oturur hal hatır sorar muhabbetimizi ederiz. Aynı sizinki gibi bir de suratlı enişte var bizde de maalesef. Onların evine ayak basmam kolay kolay. Yılda bir kez hanımının ısrar kıyamet çağırmasıyla eşi hatrına gidiyorum. Suratıyla baş başa otursun. Aynısını siz de onun ailesine yapın lütfen
saygısızlık yok tabi ama arada kalmak sürekli onu idare etmeye çalışmak bana stres yükledi.Huyu buysa sıkıntı görmedim bi saygısızlığı olmadığı sürece problem nerde? Size olan davranışlarıda güzel bence çok takılmayın zamanla daha çok açılır. Siz bunu sürekli dile getirmeyin bence akışa bırakın tecrübeyle sabit 4 yıllık evliyim.
Eniştenin hanımı olmak da yorucu ayda yılda bir evladının evine gelip bu tavırla karşılaşmak da üzücü. Sizi daha fazla üzmek için söylemiyorum yanlış anlamayın ama eşinize hak veren huyu budur diyen yorumlar da vardı durum öyle değil bence. Bunu anlayın karşı tarafın gözünden de görün diye yazıyorum. Ailenizin de baskı yaptığı falan yok kesinlikle. Kızının evine gelip ev sahibi damadın böyle tavırlarıyla karşılaşmak onları da kırıyor kendilerini sorguluyorlar bir şey mi oldu dye. Tekrar söylüyorum kesinlikle karakterle ciddiyetle alakalı bir durum değil tamamen insanlara nasıl davranacağını bilmemekle alakalı. Ciddiyse iş yerinde patrona da mı surat asıyor? Bekarken anasının evinde eve gelenlere de surat asıp oturuyor muymuş? Ay en sevmediğim insan tipi kusura bakmayın uzattıysamişte oradaki eniştenin hanımı olmak o kadar yorucu ki çok iyi anlıyorumherkesin kişiliği yapısı evliliği aynı olmuyor tanıdım dediğin insanın da farklı özelliklerini görebiliyorsun. ben de bu konuda üzgünüm
aynısını kesin yapıcam zaten yoksa beni tam olarak anlamayacak.
maaalesef ben de tanıdıkça böyle şeyler yaşadıkça anlıyorum. yoksa ben de öyle tiplerden çok hoşlanmam. halbuki eşimle de başta kafa yapımızın uyduğu için eğlenebildiğim için istemiştim galiba birbirimize olan sevgimizden dışarıya karşı olan tavırlarını hiç anlayamamışım.Eniştenin hanımı olmak da yorucu ayda yılda bir evladının evine gelip bu tavırla karşılaşmak da üzücü. Sizi daha fazla üzmek için söylemiyorum yanlış anlamayın ama eşinize hak veren huyu budur diyen yorumlar da vardı durum öyle değil bence. Bunu anlayın karşı tarafın gözünden de görün diye yazıyorum. Ailenizin de baskı yaptığı falan yok kesinlikle. Kızının evine gelip ev sahibi damadın böyle tavırlarıyla karşılaşmak onları da kırıyor kendilerini sorguluyorlar bir şey mi oldu dye. Tekrar söylüyorum kesinlikle karakterle ciddiyetle alakalı bir durum değil tamamen insanlara nasıl davranacağını bilmemekle alakalı. Ciddiyse iş yerinde patrona da mı surat asıyor? Bekarken anasının evinde eve gelenlere de surat asıp oturuyor muymuş? Ay en sevmediğim insan tipi kusura bakmayın uzattıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?