eşimin ciddiliği ve soğukluğu

Ben sana diyim herkes soğuk biri falan yazıp adamı aklamaya çalışmış ama kusura bakma kocanın huyu b.k. ailemin yanında bunu yapsın onun çarkına... terbiyesiz herif. Az insan olsun da misafir ağırlama nasıl olur öğrensin.

Vala üzgünüm sen bu adamla 5 yıl yasa senin alnından öperim ben. Bu herife çocuk mocuk yapma. Ananı ağlatır bu senin.

6 sayfadır okuyorum konu sahibi sadece ‘ayy karakteri bu üstüne gitmeyinn’ mesajlarına tişikkirler minvalinde cevaplar vermiş, asla durumun farkında değil, eşinin ailesine de aynısını tabi ki yapmayacak geçiştirmek için hmm tmm ben de öyle yapıyım modunda. Yapamaz çünkü biraz surat assa böyle bir adam hiç hoş karşılamaz iş boşanmaya gider. Ayy karıcımın da karakteri böyle diyeceğini sanmıyorum.
Ayy daralttı bu konu beni.

Eşiniz de sosyal fobi var büyük ihtimal.
Diğer kişilerle hatta ailesiyle bile sizin yanınızda olduğu gibi rahat iletişim kuramıyor büyük ihtimal. Bir de ailenize tepkili gibi geldi bana ya da vakit geçirmemek ve uzaklaşmak için bahaneler üretiyor, telefonla konuşmak , yemekte beraber vakit geçirmemek gibi. Aileniz ile ilgili birşeylere mi tepkili yoksa kendisi mi rahat değil çözmek lazım.
Kendi içinde kendiyle ilgili sorunları varsa, rahat değilse profesyonel bir yardım alsanız iyi olur.

Bu konu bana kuzenimin eşini hatırlattı. Yıllar önce farklı şehirden gelmişiz ilk defa tanışıyoruz halamlar mutfakta eşimle o kaldı tokalaştilar oturdular. Aynı odadalar adam kalkıp eşime nasilsiniz yolculuk nasıl geçti bile demedi. Öyle öküz öküz oturdu. Aynı odada sessizlik ..biz şok olmuştuk. Diğer kuzenime sormustum daha sonra alıştık biz ona biraz garip demişti ama bu çok yaditgamistik.
Sizi çok iyi anladım yani..insanı çok rencide eder bu durum..bence tek çözümü " ya kendini düzelt yada bende senin ailene öyle davranacagim" demek olur. Evet ailesinin suçu yok ama sizin ailenizin de suçu yok ..gelmeyin kalmayın der gibi hareketler çok ayip

Koskoca adam yaptığı şeyin ne demek olduğunu bilmiyor olabilir mi?

He umursamazsanız sorun yok, öyle yaşar gidersiniz, ailenizde gider gelir. Belki kötü bir tabir olacak ama 'delidir ne yapsa yeridir' diye düşünürler, çünkü normal insan davranışı değil.

Ya da hiç gelmeyecekler onun suratını çekmektense sadece sizin aile ziyaretinizde sizi görecekler.

Aileniz hala sizdeyse hepinizin oturduğu bi anda, hayatım hayırdır bişey mi oldu yüzün asık, deyin bi afallasın bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…