Merhaba.Güzel bir evliliğim var Eşim cinsellige çok düşkün. Benden oral anal arka pozisyon ilişki istiyor. Bende dini boyuttan birde tiksindiğimden yapmıyorum. Eşim sürekli teklif ediyor. Yatak dışında ilişkimiz çok iyi. Ama yatakta tatmin olmuyor. Sürekli ısrar ediyor. Değişik pozisyonlar istiyor. Evlilikte normal mi yoksa sapık mı çözemiyorum
Anal seks yapmak zorunda değilsiniz asla. Oral için bilemiycem sizin fikriniz. Gayet iyiyseniz bunun dışında mutlu etmek için yapabilirsiniz. Belki deneseniz sizde keyif alırsınız.
E tabiki sinirlenirsiniz, insan kendini eksik gibi hisseder. Alıp karşınıza konuşmayı deneyin, sonuçta gerçek hayat ile kurgusal cinsel içerikli filmler oldukça ayrı şeyler. Size ve kararlarınıza saygı göstermeli beyiniz.
Belli ki eşinizin libidosu yüksek. Oral seks cinselliğe keyif katar. Gerekli hijyen sağlandıktan sonra yapılabilir. Birleşme öncesi yapılan oral seksin avantajları fazla. Anal seksi doğru bir yöntem değil. Eşinizi anal seks yerine dogy style pozisyonuna yönlendirebilirsiniz.
Monotonluktan çık bence eşinle herşeyi yaşa ömrünü hayatını sürekli aynı şeyleri yaşamakla mı geçireceksin sevdiğin insanla herşeyi doyasıya yaşa bence fantazi kostümler al eşini öyle karşıla falan alışılmışın dışına çıkmak ve kurallara uymamak her zaman eğlenceli ve keyiflidir
Merhaba.Güzel bir evliliğim var Eşim cinsellige çok düşkün. Benden oral anal arka pozisyon ilişki istiyor. Bende dini boyuttan birde tiksindiğimden yapmıyorum. Eşim sürekli teklif ediyor. Yatak dışında ilişkimiz çok iyi. Ama yatakta tatmin olmuyor. Sürekli ısrar ediyor. Değişik pozisyonlar istiyor. Evlilikte normal mi yoksa sapık mı çözemiyorum
Sapık değil. Kişilerin cinsellikle farklı şeylerden zevk alması, denemek istemesi normal. Size bunu teklif edip istemesi de normal. Ama siz hayır dedikten sonra ısrarcı olup baskı yapmaması lazım.
Değişik pozisyonlar istemesinde ve bunu yapmakta ne sakınca var onu anlayamadım ama. Oral ve anala hayır deseniz bile farklı pozisyon deneyebilirsiniz.
Diğer istekleri geçin, değişik pozisyonları denememe sebebiniz nedir? Kendinize sınırlar koymayıp yeni şeylere açık olursanız ikiniz açısından da iyi olur.
Dinimize göre derken hangi dindensiniz onuda belirtseydiniz, malum herkes sizin belirtmediğiniz dininizden değil, veya bir inanışı yok. Konu sahibinin ben şu dine inanıyorum diye yazdığını görmedim, sizin dininize inandığını nereden çıkardınız!
Konu sahibinin sorusuna gelince, istemediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Seks iki tarafta zevk alınca güzeldir. Anlamamakta ısrar ediyorsa yanlış kişidir yol verin gitsin.