Öyle bir korkusu olması da yersiz, karakterin cinsiyeti olmaz ki, cinsiyet ayrımcılığının izahı yok, bir evladınız erkektir 2. kız olsun derseniz anlaşılır bir durum veya kızınız vardır bir de oğlum olsun dersiniz ama Allah bir kız bir erkek 2 güzel evlat vermiş, 2 cinsiyeti de nasip etmiş Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun inşaallah, 3. 4. çocuğun sağlıklı olması dışında başka bir beklentiye girilmemeli.
Birkaç defa bir komşu dedemizi örnek vermiştim sitede, Allah rahmet eylesin komşu dedemizin 7 evladı vardı, dışarıda gördüğümde o boncuk gözleri hep buğulu olurdu, ben annem babam hasta karım 7 evladıma baktım, 7 evlat bana bakmadı derdi, istediği de yanlarında yaşamak değildi kimseye yük olmayı isteyen biri değildi zira, haftada bir evine gelip yoklasınlar isterdi hepsi o kadar, yemeğini dahi komşular yapıp götürürdü, tüplü sobası bozulmuş kimselere diyememiş, sonra evlatları evdeki ihtiyaçlarını gidermek yerine huzur evine götürmüşler, 1 hafta kadar sonraydı sanırım huzur evinden çıkmış evine dönmüş, 3-5 gün sonra duyduk ki buz gibi evde bozuk sobası da yanmadığından donarak ölmüş, içim cız etmişti.
Evladın cinsiyetinin önemi yok, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ister kız olsun ister erkek.