• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cinsiyet ayrımı

3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓
Vay öküz vayy...

Ben anlatıcam valla dayanamıyorum.
Kadınların yumurtası hep X kromozomudur. Eğer erkekten sperm hücresi X gelirse kız olur, Y gelirse erkek olur. Yanı hisle rüyayla olacak şey değil. Erkek olmaması ise kocanızın beceriksizliği(!).
Oh be rahatladım şimdi güzel bir uyku uyuyabilirim
Burada bir sey tamamlamak istiyorum. Cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor. Evet erkekten Y gelirse erkek oluyor ama kadinin yumurtasinin da bunu kabullenmesine bagli. Milyonlarca spermden sadece bir tanesini kabulleniyor yumurta da. Dolayisiyla cinsiyeti belirleyen sadece erkek degil.

Çok üzülüyorum ya aklıma neler geliyor . Bunları en azından su halimle haketmedim bu nasıl bi beyin kafa yapısı anlamıyorum neden yapmışım bu varlığa 3 çocuk
Canım kasim annelerine gel kafan dağılır kocanı da boş ver doğsun da bak nasıl utanır söylediklerine sevmek için can atar kucağından indirmez evladın kızı erkeği olmaz canını sıktığını belli etmişsin yeter fazlada moralini bozma

Canım kasim annelerine gel kafan dağılır kocanı da boş ver doğsun da bak nasıl utanır söylediklerine sevmek için can atar kucağından indirmez evladın kızı erkeği olmaz canını sıktığını belli etmişsin yeter fazlada moralini bozma
Iyiki burası var . Ondan görmem gereken desteği sizden görüyorum ah ahh😔

Sizi üzmek için anlatmadım:KK43: Gözyaşınızı da silin lütfen, bebeğiniz duygularınızdan etkilenir, aksine sevinin sağlıkla doğması, güzel bir kaderi olması için dua edin, bebeğiniz doğup o güzel melek yüzünü görünce eşinizde dediklerine pişman olacaktır, ister eşiniz ister kayınvalideniz kim ne derse desin kulak tıkayın, hamileliğiniz bu tip stres ve üzüntülerle geçmesin.
Inşallah sonu güzel olur . Bebeğe bisey olmaz umarim😔

Öyle bir korkusu olması da yersiz, karakterin cinsiyeti olmaz ki, cinsiyet ayrımcılığının izahı yok, bir evladınız erkektir 2. kız olsun derseniz anlaşılır bir durum veya kızınız vardır bir de oğlum olsun dersiniz ama Allah bir kız bir erkek 2 güzel evlat vermiş, 2 cinsiyeti de nasip etmiş Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun inşaallah, 3. 4. çocuğun sağlıklı olması dışında başka bir beklentiye girilmemeli.

Birkaç defa bir komşu dedemizi örnek vermiştim sitede, Allah rahmet eylesin komşu dedemizin 7 evladı vardı, dışarıda gördüğümde o boncuk gözleri hep buğulu olurdu, ben annem babam hasta karım 7 evladıma baktım, 7 evlat bana bakmadı derdi, istediği de yanlarında yaşamak değildi kimseye yük olmayı isteyen biri değildi zira, haftada bir evine gelip yoklasınlar isterdi hepsi o kadar, yemeğini dahi komşular yapıp götürürdü, tüplü sobası bozulmuş kimselere diyememiş, sonra evlatları evdeki ihtiyaçlarını gidermek yerine huzur evine götürmüşler, 1 hafta kadar sonraydı sanırım huzur evinden çıkmış evine dönmüş, 3-5 gün sonra duyduk ki buz gibi evde bozuk sobası da yanmadığından donarak ölmüş, içim cız etmişti.

Evladın cinsiyetinin önemi yok, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ister kız olsun ister erkek.

İnanılmaz üzüldüm yaa. Kalakaldım bunu okuyunca

3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓
Onun burun kivirdigini arayipta bulamayanlar var aynen öyle söyle eşine

Benim bi tane oğlum var cinsiyetini öğrendiğimizde eşimde çok bozulmuştu çünkü o kız istiyordu doğum yapana kadarda hep aklında kız olsaydı diye düşüncesi vardı bende o zaman çok kötü olmuştum ama evlat işte doğduğunda fikri değişiyor

İnanılmaz üzüldüm yaa. Kalakaldım bunu okuyunca
Maalesef bunlar zaman zaman yaşanan şeyler, üzmek için yazmamıştım, komşu dedemize çok üzülmüştüm ama sonra dedim ki kurtuldu adamcağız:(

Bu tip gerçek hikayeler ibret niteliğindedir, kimse evladım var diye büyüklenmemeli veya cinsiyet ayrımı yapmamalı, yaşadığım çevre biraz tuhaftı, benzer çok hikayeler duydum veya şahit oldum, zamanında oğlum var benim diye böbürlenip evini oğlunun üzerine yapan babaların o oğul tarafından evden atıldığını da bilirim, bir sürü çocuğum var sırtım yere gelmez deyip evladı olmayan ya da tek çocuğu olanlara laf attığını sanıp evlatlarının hiçbirinden hayır görmeyen de gördüm.

Ne olursa olsun her şeyin hayırlısını dilemek lazım.

Cinsiyeti öğrendiğinde o somurtan suratına küreği indiriverseydeniz
Bebeğin kız olması isabet olmuş erkek olsa kendi gibi yetiştirecekti herhalde
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza gelir inşallah :)

Neden kiz çocuğunu çok seviyorum 2 kızım olsun diyene verilen tepkiyle , iki erkek çocuğum olsun diyene verilen tepkiler aynı değil anlayamıyorum.

Konu sahibinin eşi ile ilgili yazmıyorum. Ne anlamda dedi tam bilemedim ama genelde hep kız cocuk isteyene farklı tepkiler oluyor.

Bu da cinsiyet ayrımı olmuyor mu ?

1 kız Bir erkek çocuk var , ikisi arasında sevgi ayrımın var mı ? diye sordunuz mu ? Farklı mı seviyormus ikisini ?
Hayır 2sinede aynı aslında. Hep sağlıklı olsun da diyordu ama şimdi açık açık belirtti erkek istedigini

Hayır 2sinede aynı aslında. Hep sağlıklı olsun da diyordu ama şimdi açık açık belirtti erkek istedigini

Kız cocuguna ayrım yapıyorsa , erkeği daha üstün seviyorsa evet çok kötü kalpli bu ama erkek çocuk istiyorsa bu onu kötü fikirli yapmaz ki .

Gerçi kız ve erkek çocuğu olan birinin , 3. Çocuğu olduğunda nasıl cinsiyet düşünebilir bu kısmı da tuhaf tabi.

Kız cocuguna ayrım yapıyorsa , erkeği daha üstün seviyorsa evet çok kötü kalpli bu ama erkek çocuk istiyorsa bu onu kötü fikirli yapmaz ki .

Gerçi kız ve erkek çocuğu olan birinin , 3. Çocuğu olduğunda nasıl cinsiyet düşünebilir bu kısmı da tuhaf tabi.
Olabilr ben erkek istiyordum aslında ama sağlıklı olsun dese bisey demeyeceğim beni suclarcasina konuştu suratını asti yüzüme bakmadı ayrı yattım ağladım bakmadi

böyle cahilce tepki veren bi uzak akrabamız vardı, kızı bi doğdu resmen aşık kızına, kızın yeri babada bi başka oluyo dedikleri oldu tam da.sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan o.

Allah vermişte kıymet bilmiyor üstüne üstlük bide seçiyor pardon sen kimsin

Burda asıl içimden geçenleri söylesem herhalde ban da değil direk üyeliğim silinir.Allah, Muhammed aşkına şöyle erkekleri baba etmeyin.

Back
X