- 3 Haziran 2025
- 24
- -6
- 1
- 26
- Konu Sahibi gurbetkusuu45
-
Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruzBu gerçek bir soru cümlesi mi
Sence doğru mu? Bir saçmalamasın hayvan, haddini bildirin.
Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız yaBu konuyu polise şikayet edeceğim 2 yaşındaki bebeği dövmek vurmak ne allahımmmm keşke herkes anne olmasa annesin sen snne nasıl korumazsın
Ne bahanesi yaaa iyice saçmaliyorsunuzTabi ki doğru değil.
2 buçuk yaşındaki çocuk oyuncak da dağıtır, hareketli de olur, yapma dediğini de yapar. Çocuğu odaya kitlemeye çalışmalar, itip durmalar, vurmalar. Tam bir hayvan kendisi.
Bunun gurbette olmakla, tek çocuk büyütmekle ne alakası olabilir zaten? Kendinize bahane aramayın.
Eline vurunca kafasına vurunca şiddet değil miDövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Saçmalayan sizsiniz. Konunuz, yazdıklarınız ortada. Ben mi abartıyorum diye soran kim?Ne bahanesi yaaa iyice saçmaliyorsunuz
Bunlar dövmek. İllaki yerlerde sürüyüp tekmelemesi gerekmiyor. Çocuk o. Dövdükçe hırçınlaşıyordur. Tabi ki söz dinlemez artık. Söz dinlemiyor diye de dayak yiyor. Allahım çocuğu kurtarsın bu neDövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Sizene ya saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayınSilinen konu geri geliyor bu arada. Boşuna uğraşmışsınız.
Ne dememizi bekliyorsunuz?Sizene ya saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
Hanımefendi karşı çıkıyorum zaten kavga ediyorum evden kovuyorum çocuğumu koruyorum nasıl evladına zarar vermesinne göz yumarim yaa . Öyle birşey yapsam buraya yazar mıyım Allah' aşkınaNe dememizi bekliyorsunuz?
Kocaniz cocugun kafasina vurdugunda sizde onunkine vurun mu diyelim?
Cahil cühela komşularınız gibi babasının çocuğa yaptıkları normal mi diyecektik?Sizene ya saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
Eğer ki ben rahatsız olmasam sizlere danışır mıyım?Cahil cühela komşularınız gibi babasının çocuğa yaptıkları normal mi diyecektik?
Saçma sapan olan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?