Eşimin çocuğa bu şekilde davranması doğru mu?

gurbetkusuu45

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
24
-6
1
26
Oğlum var 2.5 yaşında hareketli zamanları bu zamanlar dur diyorsun durmuyor yapma diyorsun yapıyor falan ama ben asla şiddet uygulamam zamanında çok dayak yediğim için kendime söz verdim çocuğum olursa vurmuycam diye . ama eşim çocuğa sürekli eline kafasına vurup itiyor çocuğa hiç tahammülü yok çocuk durursa seviyor oda TV açınca ama durmasın çocuğa resmen kin güdüyor ağlayınca odaya kapatmaya çalışıyor engel oluyorum tabiki kavga ediyoruz çocuğun maddi hariç hiçbir sorumluluğunu üstlenmiyor evi oyuncaklarını dağıttığında bağırıyor ediyor gerçekten çok yoruldum evde her gün kavga ediyor çocukla resmen . Bu doğru mu desteksiz gurbette çocuk büyüttüğüm için ben mi abartıyorum diyorum ama hiç sanmıyorum bana ters geliyor tiksinmeye başladım eşimden çocuğuma bu şekilde davrandığı için ve banada

Bu gerçek bir soru cümlesi mi

Sence doğru mu? Bir saçmalamasın hayvan, haddini bildirin.
Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruz

Tabi ki doğru değil.
2 buçuk yaşındaki çocuk oyuncak da dağıtır, hareketli de olur, yapma dediğini de yapar. Çocuğu odaya kitlemeye çalışmalar, itip durmalar, vurmalar. Tam bir hayvan kendisi.
Bunun gurbette olmakla, tek çocuk büyütmekle ne alakası olabilir zaten? Kendinize bahane aramayın.

Bu konuyu polise şikayet edeceğim 2 yaşındaki bebeği dövmek vurmak ne allahımmmm keşke herkes anne olmasa annesin sen snne nasıl korumazsın
Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya

Ne bahanesi yaaa iyice saçmaliyorsunuz

Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Bunlar dövmek. İllaki yerlerde sürüyüp tekmelemesi gerekmiyor. Çocuk o. Dövdükçe hırçınlaşıyordur. Tabi ki söz dinlemez artık. Söz dinlemiyor diye de dayak yiyor. Allahım çocuğu kurtarsın bu ne

Ne dememizi bekliyorsunuz?
Kocaniz cocugun kafasina vurdugunda sizde onunkine vurun mu diyelim?
Hanımefendi karşı çıkıyorum zaten kavga ediyorum evden kovuyorum çocuğumu koruyorum nasıl evladına zarar vermesinne göz yumarim yaa . Öyle birşey yapsam buraya yazar mıyım Allah' aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…