- 3 Nisan 2014
- 36.289
- 148.128
- 798
- Konu Sahibi gurbetkusuu45
-
45 manisanın 45’i mi acaba?
Konu sahibinn kocası da kesin asker veya polisBu konuyu polise şikayet edeceğim 2 yaşındaki bebeği dövmek vurmak ne allahımmmm keşke herkes anne olmasa annesin sen snne nasıl korumazsın
Ne alaka ? Her şiddet uygulayan kesin asker polis diyor bir kitle Allah aşkına meslekle ne alakası varKonu sahibinn kocası da kesin asker veya polis
Şiddetten dolayı demedim, gurbette bir başımizayiz vs diyor ya o yüzden...aslında aklıma gelmemişti ama dediğiniz gibi şiddete meyilli olanları da çok var tabi kiNe alaka ? Her şiddet uygulayan kesin asker polis diyor bir kitle Allah aşkına meslekle ne alakası var
Ayrıca şikayetleri nereye yapıyorsunuz bu gibi durumlarda? İhbarweb üzerinden şikayet etmeye çalışıyorum ama sitenin adresini yazmama rağmen sürekli hatalı uyarısı verip kayıt almıyor.Kadın evdeki modemi bile kapattı muhtemelen bulunacağız korkusuyla.
Üzüldüm çocuğa; baba kendini bilmezin teki, annenin gücü yetmemiş, durumdan rahatsız olmuş ki gelmiş buraya yazmış. Etrafında nasıl insanlar yaşıyorsa hepsi de buna şahit olup normal olduğunu dile getirmişler bir de. Tam delirmelik ortam.
Allah sizi bildiği gibi yapsın. 2.5 yaşındaki bebeğe mi tahammülümüz yok. Bebek ya daha neyi anlayacak bu yaşta?Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Eşinizin hareketlerine normal diyenlerin kafasına vurun siz de, tıpkı eşinizin çocuğunuza vurdugu gibi, o zaman belki neyin normal neyin anormal olduğunu anlarlar.Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruz
vuruyor dediğin an okumayı bıraktım 2bucuk yaşındaki cocuk vurunca yapmayacak mı ? ne anlasın ya minicik cocuk ? kafayı yemiş gerizekalı eşin . nasıl kıyabiliyor ya kıyamam ona ben. keşfetme zamanları tabiki hareketli olacak Allahımm nasıl sinir oldum şu an o aptal adamı dövmek lazım asılOğlum var 2.5 yaşında hareketli zamanları bu zamanlar dur diyorsun durmuyor yapma diyorsun yapıyor falan ama ben asla şiddet uygulamam zamanında çok dayak yediğim için kendime söz verdim çocuğum olursa vurmuycam diye . ama eşim çocuğa sürekli eline kafasına vurup itiyor çocuğa hiç tahammülü yok çocuk durursa seviyor oda TV açınca ama durmasın çocuğa resmen kin güdüyor ağlayınca odaya kapatmaya çalışıyor engel oluyorum tabiki kavga ediyoruz çocuğun maddi hariç hiçbir sorumluluğunu üstlenmiyor evi oyuncaklarını dağıttığında bağırıyor ediyor gerçekten çok yoruldum evde her gün kavga ediyor çocukla resmen . Bu doğru mu desteksiz gurbette çocuk büyüttüğüm için ben mi abartıyorum diyorum ama hiç sanmıyorum bana ters geliyor tiksinmeye başladım eşimden çocuğuma bu şekilde davrandığı için ve banada
Şöyle ruh hastalarını baba yapmayın gözünüzü seveyim yahu. Bir de soruyor musunuz ciddi ciddi ?Oğlum var 2.5 yaşında hareketli zamanları bu zamanlar dur diyorsun durmuyor yapma diyorsun yapıyor falan ama ben asla şiddet uygulamam zamanında çok dayak yediğim için kendime söz verdim çocuğum olursa vurmuycam diye . ama eşim çocuğa sürekli eline kafasına vurup itiyor çocuğa hiç tahammülü yok çocuk durursa seviyor oda TV açınca ama durmasın çocuğa resmen kin güdüyor ağlayınca odaya kapatmaya çalışıyor engel oluyorum tabiki kavga ediyoruz çocuğun maddi hariç hiçbir sorumluluğunu üstlenmiyor evi oyuncaklarını dağıttığında bağırıyor ediyor gerçekten çok yoruldum evde her gün kavga ediyor çocukla resmen . Bu doğru mu desteksiz gurbette çocuk büyüttüğüm için ben mi abartıyorum diyorum ama hiç sanmıyorum bana ters geliyor tiksinmeye başladım eşimden çocuğuma bu şekilde davrandığı için ve banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?