Eşimin çocuğa bu şekilde davranması doğru mu?

Anneler gerekirse çocuğu için canını verir siz dövülen çocuğu koruyamıyorsunuz. Eşiniz de siz de sorunlusunuz. İnşallah o çocuğu elinizden alırlar.

Çocuğa bunu yapanın size el kaldırmama ihtimali çok düşük. Çok sağlıksız ve kötü bir ortamdasınız komşularınız dahil.
Gerekirse siz şikayet edeceksiniz kocanızı. Yada ayrılacaksınız. Evlat bu.
İtile kakıla büyümesine izin mi vereceksiniz?
Vurmak, odaya kilitlemek hiçbir zaman, hiçbir yerde normal değil.
2,5 yaşındaki bebeğe merhameti olmayan adam gerçekten fena, gaddar bir adamdır. Eşinizin gerçek doğasını görmeniz lazım.
Oğlunuzun ciddi adımlar atmanıza ihtiyacı var.

Bir çocuk gürültü, yaramazlık yapmıyorsa anormallik vardır. Kocan olacak şahıs dua etsin sağlıklı gelişim özellikleri gösteren bir çocuğu olduğu için. Millet çocuk diye yıllarca o hastane senin bu hastane benim geziyor beyefendi de el kadar bebeği dövüyor. Tahammülü yoksa yapmasaymış. Almanya'da falansanız çocuğu elinizden alırlar haberiniz olsun.

Benimde 2.5 yaşında oğlum var hiç öyle yapmiyoruz. Ağlarken gel diye tutusak kolumu neden tuttun diye ağlıyor. Ve bu çocuklar onlara nasil bakıldığıni bile farkediyor. Sinirlenince yüz ifadem değişiyormuş bana öyle bakma diyor nasil diyorum ağzını bir değişik yapiyor sanirim kendimi sıkıyorum. Babası böyle davranıyorsa o cocuk bu duyguyu biliyor. Üzülüyorum ya bu cocuklara biz kendimiz isteyip yapıyoruz bazen bir bakışimizdan duygularimizi anlayıp üzülüyorlar

Benimde 2.5 yaşında oğlum var hiç öyle yapmiyoruz. Ağlarken gel diye tutusak kolumu neden tuttun diye ağlıyor. Ve bu çocuklar onlara nasil bakıldığıni bile farkediyor. Sinirlenince yüz ifadem değişiyormuş bana öyle bakma diyor nasil diyorum ağzını bir değişik yapiyor sanirim kendimi sıkıyorum. Babası böyle davranıyorsa o cocuk bu duyguyu biliyor. Üzülüyorum ya bu cocuklara biz kendimiz isteyip yapıyoruz bazen bir bakışimizdan duygularimizi anlayıp üzülüyorlar

Tekir kediler çok hareketli diye cins kedi alıp sabahtan akşama kadar uyumasına bayılan ruhsal sorunlulara benziyor eşiniz.
Daha 2 yaşında çocuk. Oyuncak da dağıtır ağlar da. Ne bekliyordunuz ki? Canınız sıkılınca sevip sonra bir köşeye atacağınız peluş ayıcık mı?
Bunun bir de ilerisi var. Ergenliğe girecek mesela. O zaman ne yapacaksınız?

Ne alaka ? Her şiddet uygulayan kesin asker polis diyor bir kitle Allah aşkına meslekle ne alakası var
Şiddetten dolayı demedim, gurbette bir başımizayiz vs diyor ya o yüzden...aslında aklıma gelmemişti ama dediğiniz gibi şiddete meyilli olanları da çok var tabi ki

Kadın evdeki modemi bile kapattı muhtemelen bulunacağız korkusuyla.
Üzüldüm çocuğa; baba kendini bilmezin teki, annenin gücü yetmemiş, durumdan rahatsız olmuş ki gelmiş buraya yazmış. Etrafında nasıl insanlar yaşıyorsa hepsi de buna şahit olup normal olduğunu dile getirmişler bir de. Tam delirmelik ortam.

Ayrıca şikayetleri nereye yapıyorsunuz bu gibi durumlarda? İhbarweb üzerinden şikayet etmeye çalışıyorum ama sitenin adresini yazmama rağmen sürekli hatalı uyarısı verip kayıt almıyor.

Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Allah sizi bildiği gibi yapsın. 2.5 yaşındaki bebeğe mi tahammülümüz yok. Bebek ya daha neyi anlayacak bu yaşta?

Senin o, koca adam olan kocan vurma çocuğu dediğinde anlamıyor ya onun cezası ne?

Senin aklın başındaysa bu adamı çekmez sırf o bebeğin için boşarsın.

Çocuk büyütmek merhamet ister. Tahammülünüz yoksa, merhametiniz yoksa do-ğur-ma-yın.

Bilale anlatır gibi anlatıyorum doğurma kardeşim. Eşin belli ki ya hastaya da hapçı. Sende hala yanında gurbet ayağı yapıyorsun.

Buraya konu açamana kadar adama haddini bildir def et evden çocuğa da yaklaştırma.

Ben kızıma dayanamıp bağrınca bile beni eşim uyarıyor o çocuk diyorken dövmek

2.5 yaş çocuğuma tahammülünüz yoksa biraz büyüyünce hiç tahammülünüz olmaz.
Hele ergenlil çatışmalarında hergün çocuk ve eşiniz arasında sıkışıp kalırsınız.
Bu baba olan pislikten ayrılmanız sizin hayrınıza olur.Kesinlikle normal değil

Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruz
Eşinizin hareketlerine normal diyenlerin kafasına vurun siz de, tıpkı eşinizin çocuğunuza vurdugu gibi, o zaman belki neyin normal neyin anormal olduğunu anlarlar.

vuruyor dediğin an okumayı bıraktım 2bucuk yaşındaki cocuk vurunca yapmayacak mı ? ne anlasın ya minicik cocuk ? kafayı yemiş gerizekalı eşin . nasıl kıyabiliyor ya kıyamam ona ben. keşfetme zamanları tabiki hareketli olacak Allahımm nasıl sinir oldum şu an o aptal adamı dövmek lazım asıl

Şöyle ruh hastalarını baba yapmayın gözünüzü seveyim yahu. Bir de soruyor musunuz ciddi ciddi ?
Yine sinirlerim gerildi. Şuraya girip iki stres atayım diyorum, buna benzer konular görünce daha beter oluyorum.

Dovunce anliyoe mu bari cocuk. Ileride herkesten dayak yiyip susan sünepe biri olarak cocuk dersiniz eşinize. Bakalim ne diyecek? Neden cocukla hic ilgilenmiyor? Cocuk ondan degil mi? Maddi destek elbet biri sağlamak zorunda biri de cocuga bakmak zorunda. Bu cok normal bir durum. Eve geldiğinde bir baba olarak çocuğuyla vakit geçirmesi gerekir. Bence bu konuyu eşinizle ciddi bir şekilde konusun. Aklını basina alsin. 2 yasindaki cocuga vursan nolcak ne anlayacak. Minnacık el kadar bebek. Yap desen anlamaz yapma desen anlamaz. Dünyayı keşfediyor su an. Adam baba degil canavar galiba. Kabus gibi cocugun uzerine cökmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…