- 3 Nisan 2014
- 36.308
- 148.240
- 798
- Konu Sahibi gurbetkusuu45
-
Dövdüğümü mü söyledim hanımefendi eline vuruyor itiyor dedim korumadiğimi nerden çıkardınız ya
Konuyu silmeniz bir şey değiştirmez geri gelecek.İyice saçmaliyorsunuz
Benim oğlumun babası oğluma gözünün ucuyla baksa ben o gözü.....alttan almayın çocuğunuzu ezdirmeyin,o babası bu nenesi derken çocuk manyak olur,annesi sizsiniz çocuğunuzu babası dahil herkesten koruyacaksınız,o doğrumu bu yanlışmıyı geçin sizden başkası doğruyu bilmez,baktınızki karşınızdaki laftan anlamıyor arsız siz daha çok arsız olun buna manipülasyon denir,bu sefer o sizden çekinecek hale gelir şimdi çocuğa laf ederim ortalığı ayağa kaldırır der geri çekilir.Oğlum var 2.5 yaşında hareketli zamanları bu zamanlar dur diyorsun durmuyor yapma diyorsun yapıyor falan ama ben asla şiddet uygulamam zamanında çok dayak yediğim için kendime söz verdim çocuğum olursa vurmuycam diye . ama eşim çocuğa sürekli eline kafasına vurup itiyor çocuğa hiç tahammülü yok çocuk durursa seviyor oda TV açınca ama durmasın çocuğa resmen kin güdüyor ağlayınca odaya kapatmaya çalışıyor engel oluyorum tabiki kavga ediyoruz çocuğun maddi hariç hiçbir sorumluluğunu üstlenmiyor evi oyuncaklarını dağıttığında bağırıyor ediyor gerçekten çok yoruldum evde her gün kavga ediyor çocukla resmen . Bu doğru mu desteksiz gurbette çocuk büyüttüğüm için ben mi abartıyorum diyorum ama hiç sanmıyorum bana ters geliyor tiksinmeye başladım eşimden çocuğuma bu şekilde davrandığı için ve banada
Sadece suçlu benmişim gibi üzerime geliyorsunuz konuyu silmemdeki amaç yanlış anlaşilmaktı noktalama işaretlerini yanlış yaptığım için tamamen konuyu yanlış anladınız. Ben evladıma asla vurmam vurmadım da kızdım belki ama şiddet aslaaKonuyu silince iki yaşında çocuğa vurulduğunu gizlemiş mi oldun. @Mune
Evden kovuyorsunuz ee sonra? Geri geliyor sonucta eve? Nasil birsey bu cozum mu sizce? Vurunca git sonra gelHanımefendi karşı çıkıyorum zaten kavga ediyorum evden kovuyorum çocuğumu koruyorum nasıl evladına zarar vermesinne göz yumarim yaa . Öyle birşey yapsam buraya yazar mıyım Allah' aşkına
Konuyu silmeniz bir şey değiştirmez geri gelecek.
Üyelik iptali falan için de önceden uyarayım, ip adresiniz üyelik kapatsanız da kayıtlı kalıyor. Oradan hangi ülkede olduğunuz rahatça bulunur. O ülkenin yetkili birimine şikayet edilirsiniz. Umarım medeni bir ülkedesinizdir de çocuk sizden kurtarılır.
Yurtdışında yaşıyorsanız polis alır o çocuğu elinizden, adi herif gücü iki yaşında çocuğa mı yetiyorHanımefendi karşı çıkıyorum zaten kavga ediyorum evden kovuyorum çocuğumu koruyorum nasıl evladına zarar vermesinne göz yumarim yaa . Öyle birşey yapsam buraya yazar mıyım Allah' aşkına
Eşiniz çocuğu dövüyor diyene de karşı çıkıyorsunuz. 2 buçuk yaşındaki çocuğa tekme tokat vurunca mı dövmüş olacak? Gayet babası tarafından şiddet görüyor çocuk.Eğer ki ben rahatsız olmasam sizlere danışır mıyım?
Hayır sürekli eline kafasına vuruyor yazmış daha ne olacaktı acaba öldüresiye mi dövecekti? Eşinizin tedaviye ihtiyacı var. Siz niye tepkisizsiniz eşinize anlamadım göz göre göre çocuğunuza vuruyor gider polise şikayet ederim o adamı ben.Eşiniz çocuğu dövüyor diyene de karşı çıkıyorsunuz. 2 buçuk yaşındaki çocuğa tekme tokat vurunca mı dövmüş olacak? Gayet babası tarafından şiddet görüyor çocuk.
Buraya bunları yazıp sakin cevaplar alacağınızı beklemeniz enteresan.
45 manisanın 45’i mi acaba?gurbet dediği tr de başka bir il bence.
bu yeni nesil başka şehre gidince de kendini gurbette sayıyor. baksana komşuları bile normal diyormuş.
Hem konu açıp hem yanlış yapıp size ne mi diyorsunuzSizene ya saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın
Sanırım akıl almak için yazmış ama kendini de ifade edemiyor tam olarak üzerine gelince.Evden kovuyorsunuz ee sonra? Geri geliyor sonucta eve? Nasil birsey bu cozum mu sizce? Vurunca git sonra gel
Bir çocuk zarar görüyorsa en büyük suçlu onu koruyamayan annesidir tabi ki.Sadece suçlu benmişim gibi üzerime geliyorsunuz
Bir çocuk zarar görüyorsa en büyük suçlu onu koruyamayan annesidir tabi
Konuyu okudum da, dur deyince anlamadi da iki buçuk yaşındaki bebek, dovunce, itince, odaya kapatınca anladı mı.? Zaten lohusayim.kafam.yerinde değil şiddet meyilli de değilim ama o adamın kafasını sürte sürte kapatırım odaya akillaniyor mu bı bakarız, iki yaşında bebeği mi denk görmüş kendine, aciz karaktersiz, sana da yapıyor mu böyle, sana da mı aynı davranıyorSadece suçlu benmişim gibi üzerime geliyorsunuz konuyu silmemdeki amaç yanlış anlaşilmaktı noktalama işaretlerini yanlış yaptığım için tamamen konuyu yanlış anladınız. Ben evladıma asla vurmam vurmadım da kızdım belki ama şiddet aslaaWw
Baba olmayı beceremiyorsa döllendirmeyecekti spermini .Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruz
Komik misiniz ya? Cahil cühela tayfa normal diyince normal mi oldu?Normal olduğunu söylüyor komşularım kendi annesi adamların hepsi öyle diyor ama bana o kadar çok ters geliyorki her gün evde kavga ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?