- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bir ben oyle anlamadim.O zaman konuyu bi düzenleyiverin bi zahmet herkes oyle anlamis ben dahil.Cocugunuza gelince acilen pedegog la görüşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ben oyle anlamadim.O zaman konuyu bi düzenleyiverin bi zahmet herkes oyle anlamis ben dahil.Cocugunuza gelince acilen pedegog la görüşün
Çocuk gelişimi uzmanı olan üyelerimiz varken bana laf düşmez belki ama siz siz olun çocuğunuzla ilgili anlaşmazlıklarda çıkan tartışmaları kızınızın önünde yapmayın.Onunda çocuğu tabiki ama çok bağırdığı zaman çocuğuma bağırma diyorum dayanamıyorum
Hayır tabiki İkimizin çocuğu ama bağırınca çok sinir oluyorum kızıma bağırma diyorum
O benim de çocuğum diyor ama kendi çocuğu diye bu kadar bağırmaya hakkı yok ki
İyi de anne baba nasılsa çocukta o şekilde olur, demek ki bizde sıkıntı var ki kızımız böyle ben önce kendimizde suç buluyorum
Pedagoga gitmiştik normal her çocuk böyle hiç bir sıkıntısı yok demişti
Eski konuyu hortlatmasaydın da için şişmeseydiİçim şişti valla
sizin kızınızın başka sıkıntıları vardı, eski konumuza insanlar daha iyi bir pedagog/çocuk psikoloğu önermişti. Gittiniz mi?7 yaşında bir çocuğum var, çok laf dinlemeyen bir çocuk ve öğretmeninden sürekli şikayet geliyor her defasında konuşarak anlatmaya çalışıyorum bağırdığımda olmadı mı oldu ama asla dövmedim şiddet asla olmadı
Ama bazen o kadar çok yoruyor ve üzüyor ki kendimi çok kötü hissediyorum nasıl davranacağımı şaşırdım ceza da veriyorum mesela en sevdiği eşyayı almak gibi ama olmuyor yine de devam ediyor
Geleyim asıl konuya, eşim çocuğuma çok bağırıyor
Mesela evde oyun oynarken kızım hile yapmaya kalkmış eşim 4 kere söylemiş ama kızım devam etmiş sonra eşim bağırdı ama çok fazla ben de eşime kızdım bağırma diye ya hilelik mi yapıyor yaptığının yanlış olduğunu söylersin ve oyunu alırsın oynamazın, yemek ki yemiyor yemeği önünden alırsın yani çözümü olan birşey için bağırma ama yaramazlık yapar kızarsın tabi ki bağırırsın ben de bağırıyorum çünkü
Akşam eşimle çok fena tartıştım zaten sinirlerim başka şeye bozuktu patladım çok fena, kızım da korktu
Eşimin ailesi de eşimin kızıma çok bağırdığını söylüyorlar ama eşim hala ben o kadar bağırıyorum VS diyor kaç kere de konuştuk yani tamam bağırmıcam diyor ama ne zaman onlar odada baş başa kalsa eşimin sesini duyuyorum
Tamam benim kızımda çok uslu bir kız değil ama bağır bağır nereye kadar başka şekilde yapılmalı diye düşünüyorum
Çocuğu olanlar bunu nasıl başarıyor
Arkadaşım nereye sıkıntısı yok. Eski konunda bahsettiğin seyler ciddi şeylerdi. Çocuğun anne baba ilişkileri problemli.eski konuda da doğru dürüst iyi bir pedagog a git demişlerdi.Hayır tabiki İkimizin çocuğu ama bağırınca çok sinir oluyorum kızıma bağırma diyorum
O benim de çocuğum diyor ama kendi çocuğu diye bu kadar bağırmaya hakkı yok ki
İyi de anne baba nasılsa çocukta o şekilde olur, demek ki bizde sıkıntı var ki kızımız böyle ben önce kendimizde suç buluyorum
Pedagoga gitmiştik normal her çocuk böyle hiç bir sıkıntısı yok demişti
Evet şu an psikoloğa gidiyoruzsizin kızınızın başka sıkıntıları vardı, eski konumuza insanlar daha iyi bir pedagog/çocuk psikoloğu önermişti. Gittiniz mi?
Çocuğunuzun davranışları da babasının davranışları da problemli. Sizin zaten odağıniz dağınık. Anne baba tarafında problemlerinz vardı diye hatirliyorum.
Inanin profesyonel destek hem size hem babasına hem de kızınıza iyi gelecek.