Yaptığınız yorumu kınıyorumAnasına bak, kızını al![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığınız yorumu kınıyorumAnasına bak, kızını al![]()
Farkındayım evet çocuğun önünde babasına bu şekilde konuşmamam gerekiyor ama artık bağırmasına dayanamıyorumBabasının çözümü olan konularda bağırmasıyla sizin yaramazlık yaptığında bagirmaniz arasında hiç bir fark yok bilin. Ki bu müdahaleleri çocuğun yanında yaparak en büyük zararı veriyorsunuz. Zor biliyorum ama ikiniz de sinirlerinize hakim olmalısınız.
7 yaşındaki bir çocuk oyunda mızıkçılık yapabilir yapmasa iyi olur ama yapabilir adı üstünde çocuk. Ama çocuğun yanında anne ve baba otorite sıkıntısı yaşarsa çocuk bunu farkedip hem kafası karışıyor hem de inanın taraf tutuyor. Merak etmeyin hepimiz bir yerde şaşıp kalıyoruz. Hiç kimse burdakilerde hatta size çok güzel yöntemler sunan annelerimiz de bi yerde şaşıp kalıyor.aslında en önemli yöntem sakin kalmak gerisi gelir daha özverili davranırsınız.Bu kadar kötü düşüneceğinizi tahmin etmedim
Açıklama yaptım İkimizin çocuğu diye ama hala uzatılıyor
Bakın akşam hiç uyuyamadım eşimle ayrı yattık, kızım korktu çok kötüydü
Ben de ilk iş buraya konu açtım eleştri yapabilirsiniz ama yazdığım bir kelime yüzünden konuyu başka yerlere çekmeyin
Çünkü gerçekten nasıl çocuk büyütücez şaşırdım kaldım
hanımefendi iyi misiniz siz? kızım, çocuğum , kızıma , çocuğuma diye tek taraflı sahiplenen cümleler kurup durmuşsunuz.o sizin tapulu malınız değil eşinizle ortak çocuğunuz.gidin öfke kontrolünden bir tedavi olun siz çocuğa kimin bağırdığını anladık biz.arıca eski konularınıza da göz gezdirdim.çocuğunuzun ciddi anlamda bir pedagog desteğine ihtiyacı var.Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Ben burada çözüm aramaya çalışıyorum siz ne yazıyorsunuz
İkimizin çocuğu diyorum ister inanın ister inanmayın
Kızınızın yanında eşinize bağırmanız, eşinizin otoritesini sarsar. Çocuk ile ilgili bazı konularda eşim çocuğumuzun yanında beni uyardı ve ben daha üç yaşındaki oğluma başka bir zaman kızdığımda sözümü dinlemedi bana babam sana kızar dedi.bu konuda eşim ile konuştum ben yada eşim yanlış bir davranışta bulunsak bile bunu oğlum uyuduktan sonra konuşuyoruz.Teşekkür ederim yorumunuz için.
Evet bende tabi ki suçluyum kızımın yanına eşime çok kızıyorum bağırma diye ve bu yakınlarda eşimle fazla tartıştık kızımın önünde bu yüzden olabilir
Ben kendimizde suç buluyorum çünkü anne baba nasılsa çocukta o şekilde oluyor
Eşim çok pasif kalıyor daha doğrusu sakin kalıyor kızımız ne isterse yapıyor bu seferde kızımız şımarık söz dinlemeyen bir çocuk oluyor
Ya çok sakin oluyor yada hemen bağırıyor
O zaman ne diye çocuk yaptık
Esinizden degilmi çocuk benim cocugum diye ustune basa basa yazmissiniz.. ayrica kendi bagiripta baskasi bagirdimi batan annelere dahada gicik oluyorum sende bagiramazsin evlat senin diye o hakki kendinde gormen cok yanlis bisey karsindakine kizdiginda hakli olacak bir yanin olsun bagirma kizina7 yaşında bir çocuğum var, çok laf dinlemeyen bir çocuk ve öğretmeninden sürekli şikayet geliyor her defasında konuşarak anlatmaya çalışıyorum bağırdığımda olmadı mı oldu ama asla dövmedim şiddet asla olmadı
Ama bazen o kadar çok yoruyor ve üzüyor ki kendimi çok kötü hissediyorum nasıl davranacağımı şaşırdım ceza da veriyorum mesela en sevdiği eşyayı almak gibi ama olmuyor yine de devam ediyor
Geleyim asıl konuya, eşim çocuğuma çok bağırıyor
Mesela evde oyun oynarken kızım hile yapmaya kalkmış eşim 4 kere söylemiş ama kızım devam etmiş sonra eşim bağırdı ama çok fazla ben de eşime kızdım bağırma diye ya hilelik mi yapıyor yaptığının yanlış olduğunu söylersin ve oyunu alırsın oynamazın, yemek ki yemiyor yemeği önünden alırsın yani çözümü olan birşey için bağırma ama yaramazlık yapar kızarsın tabi ki bağırırsın ben de bağırıyorum çünkü
Akşam eşimle çok fena tartıştım zaten sinirlerim başka şeye bozuktu patladım çok fena, kızım da korktu
Eşimin ailesi de eşimin kızıma çok bağırdığını söylüyorlar ama eşim hala ben o kadar bağırıyorum VS diyor kaç kere de konuştuk yani tamam bağırmıcam diyor ama ne zaman onlar odada baş başa kalsa eşimin sesini duyuyorum
Tamam benim kızımda çok uslu bir kız değil ama bağır bağır nereye kadar başka şekilde yapılmalı diye düşünüyorum
Çocuğu olanlar bunu nasıl başarıyor
Anladığım kadarıyla değil yani öz anne baba bunlar. Ama emin de olamadım şimdiIkinci evliliginiz sanirim. Cocuk diger esinizden oyle mi?
Öz anne babasıyızAnladığım kadarıyla değil yani öz anne baba bunlar. Ama emin de olamadım şimdi
Oyle bir yazmissiniz ki herkes sizi yanlis anlamis iste.. demek ki anlatiminizda sıkıntı var.Öz anne babasıyız
Daha önce de defalarca yazdım