- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Çocukta sorun yok bence. Ben 7 yaşında yaptıklarımı anlatsam ..... Ama babam hiç kızmazdı. Çocukların çocukluk yaptığını söyler hoş görürdü. Bence eşinizde sıkıntı var. Hatta millet olarak tahammulsüzlüģümüz var. Çocukları çocuk olarak görmediğimiz için tahammül edemiyoruz maalesef.
O konuda kendimi de eleştiriyorum.
Biraz kendimizi onların yerine koyabilsek ...
Evin içinde dört duvar arasında çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor maalesef. Kardeşi var mı bu arada? Varsa kıskançlıktan yapıyordur yoksa da can sıkıntısından yapıyordur.
Psikolog tavsiyesinden ziyade abur cubur yiyen çocuklar gerçekten söz dinlemiyor. Ben bunu kızımda yaşadım. Abur cuburu azaldikca gerçekten sakinleşti. Çünkü onların içindeki gdo çocukların kaldıramayacağı düzeyde enerji yapıyor.
Ayrıca karı koca olarak siz de aile terapisine gidin derim.
O konuda kendimi de eleştiriyorum.
Biraz kendimizi onların yerine koyabilsek ...
Evin içinde dört duvar arasında çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor maalesef. Kardeşi var mı bu arada? Varsa kıskançlıktan yapıyordur yoksa da can sıkıntısından yapıyordur.
Psikolog tavsiyesinden ziyade abur cubur yiyen çocuklar gerçekten söz dinlemiyor. Ben bunu kızımda yaşadım. Abur cuburu azaldikca gerçekten sakinleşti. Çünkü onların içindeki gdo çocukların kaldıramayacağı düzeyde enerji yapıyor.
Ayrıca karı koca olarak siz de aile terapisine gidin derim.