Diyorum ya ikisi de yanlış olur.Babaya görev düşüyor buradaÇocuklu adamla evlenenler de çocuk yokmuş gibi rahat edemeyecekler bi zahmet.
Çok Sizle ilgili değil düzelttim. Ama baba sakladıysa olabilir de, çocuğu bilerek evlenen eşin adamın kırık kanadını onarmaya çalışması gerekmez mi? Ya da destek olması?Diyorum ya ikisi de yanlış olur.Babaya görev düşüyor burada
Olsun. Onum gibi hissedip okuyanlara gitsinKonu sahibinin hesabi pasif su anda bosuna yorum yapiyoruz. Zaten pasif olmasa da bunlari anlayacak kapasitede biri degil kendisi!!
Ben yabancı ve anne olmayan biri olarak çok üzüldüm. Müge Anlı'da falan da izliyoruz böyle şeyleri. Yakınımızda da oldu. Annemin öğrencisi üstü başı pis,sürekli hasta,ödevlerini yapmamış halde sürekli geldiğinde özel olarak çağırıp konuşmuş. Çocuğun annesinin eşi istemiyor,annesi babaya yolluyor. Babanın da hanımı istemiyor. Çocuk en sonunda babasının dükkanında yatıyormuş. Annem ebeveynlerini çağırıp konuşmuş. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bu da beni çok üzmüştüKendinizi konu sahibi v seyran için yormayin kızlar. Anlatmak için çabalamaniz gerçekten boşuna. Onlar dünyanın merkezinde kadın olacak , Adam çocuğunu sevmeyecek az görecek az ilgilenecek lakin kendi çocuğu olursa ona dünyaları verecek kafasindalar. Değiştiremeyiz. Adam çocuğuna olan özlemini nasıl dizginlesin ,nasıl yeni bir hayata başlayıp öz evladını sanki akrabasıymış gibi nadir görecek bu hangi vicdana sığar hangi ama az görecektin kandırdın beni cümlesine sığar ben yabancı biri olarak kaldiramadim. Ama onların düşünceleri sabit boşverin herkes vicdaniyla sınanır nasılsa.
Baştan biliyordun cnm. Zor bir durum, adam çocuğundan vazgeçmez ki. Çok düşkün olduğunu da söylüyorsun.Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Adam en başından kanadım kırık benim bana yardımcı olmsni istiyorum desin.Cocuk kendinin,etkilenecek olan kişi kendi çocuğu ise cocugunu düşünerek en baştan çocuğunun önceliğini belirtecek çocuğuna şevkat gösterebileceğini düşünüyorsa evlenecek.kendimden örnek verecek olursam ben boşanma aşamasındayım bir bebeğim var.Ben bu bebekle yeniden evlenmeye korkarım,hele ki bekar çocuksuz biriyle.Basina gelmeden bilemez ki hissedeceklerini.. bebeğimi riske atmak olur bu.Bastan konuşup onayı alsam bile güvenemem söz verir tutamaz,severim der sevemezse..Çok Sizle ilgili değil düzelttim. Ama baba sakladıysa olabilir de, çocuğu bilerek evlenen eşin adamın kırık kanadını onarmaya çalışması gerekmez mi? Ya da destek olması?
Maşallah diyeyim biz. 18 yıla yakın beraberliğimiz var. 14 yılık evliyiz. İlk eşinden 1 çocuğu bizim de 1 çocuğumuz var. Maşallah diyeyim yine.Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım
Düşkün olacak tabi o onun evladı.Annesinden boşanmış o çocuktan değil. Eskiler üvey evladın diş arasına kaçan et parçası kadar rahatsız edici olduğunu söylerler hep çok da haklılarmış. Yani o çocuk yaramaz ve şımarık olmasaydı ve annesi masrafı ikiye bölmeseydi de siz ondan nefret edecektiniz. Ama bilerek isteyerek evlenmişsiniz bundan sonra da katlanın bir zahmet8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Nasıl yaaBen yabancı ve anne olmayan biri olarak çok üzüldüm. Müge Anlı'da falan da izliyoruz böyle şeyleri. Yakınımızda da oldu. Annemin öğrencisi üstü başı pis,sürekli hasta,ödevlerini yapmamış halde sürekli geldiğinde özel olarak çağırıp konuşmuş. Çocuğun annesinin eşi istemiyor,annesi babaya yolluyor. Babanın da hanımı istemiyor. Çocuk en sonunda babasının dükkanında yatıyormuş. Annem ebeveynlerini çağırıp konuşmuş. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bu da beni çok üzmüştü
Çok çok üzüldüm. Nasıl kıydı bir masuma. İnan yazıp yazıp sildim. Cümle kuramıyorum şu anda ben.Dün haberlerde okuduğum,8 yaşında ki çocuğu üvey annesi hortumla döverek,havaya kaldırıp yere atması üzerine ağzından kan gelerek,kalbinde oluşan yoğun kanama sonucu öldü. Evlenmeyin,masumların günahına girmeyin,bu nefret ahirette size pahalıya patlayacak yapmayın.
17 yaşındaki genç sorunlu olur çünkü ergenlikte, siz yine de ona arkadaş gibi iyi niyetli davranın şu an anlamasa da ilerde sizi takdir edecektir bunun içindr epey sabırlı olmanız öemli ki bu çocuk başkasının çocuğu birde insan kendi çocuğunun ergenliğinden epey çekiyor en az 5-6 yıl asilik, inatçılık
Bol para harcama dönemleri, işiniz zor yani
Nolur yazın sizin gibiler. Ümidimiz artsın. İyiler var diyelim.Maşallah diyeyim biz. 18 yıla yakın beraberliğimiz var. 14 yılık evliyiz. İlk eşinden 1 çocuğu bizim de 1 çocuğumuz var. Maşallah diyeyim yine.
Konu sahibine söyleyeceklerim ise şöyle: Sabırlı davranmalısın. O bir çocuk. Annesinin yerinde sen varsın. Bu o çocuk için tam bir hayal kırıklığı. Benim eşimin çocuğu bana neler yapmadı kızdırmak için. Ben çocukla çocuk olmadım. Çocuğuma nasıl davranmam gerekiyorsa öyle davrandım. Ama hep merkezine koymuştum o çocuğu. Çocuk yapmamı da istemedi i, tamam demiştim. 12 yaşında falan 'olsun' dedioldu. Bebek anneye yani bana benzetilince kıyamet koptu. 'Hayır, bana benziyor' dedi. Şimdi beni çok sever, sayar. Ablasıyım ben onun. Şimdi 23 yaşlarında. Benim oğlum da 9 yaşında. Unutmuşum, annesindr kalıyordu, tatillerde, bayramlarda bizle kalırdı. Ben hiç nefret etmedim o masumdan. Onun ne günahı olabilirdi ki bu ayrılıktan. Ama kıskanması çok normal. Sabırla bu işi başarırsa bir arkadaş kazanırsın.
Bende üzüldüm çocuğa kağıt toplatiyormus,geç geldi diye yapmış. Cezasını çabuk bulmasi dileğiyle.Çok çok üzüldüm. Nasıl kıydı bir masuma. İnan yazıp yazıp sildim. Cümle kuramıyorum şu anda ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?