- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.