Eşimin çocuk gibi davranması ve bozulan sinirlerim.

madem sabahtan akşama aç duracakmış paşa eşi kahvaltı hazırlamıyor diye bir niyetleniverseymiş :halay::halay:
şaka bir yana nasıl bir vicdan ki oruçlu eşine kahvaltı hazırlatmaya çalışıyor
sakın içinize dert falan olmasın.. yapıversin kendi bir zahmet

ikinizide eşit görüyor sanırım
*ikimizde çalışıyoruz ama o cumartesileri izinli yatiyor
yatmasin izinliysede kalksin kahvaltımı hazırlasın
banane ben o gün calısıyorsam o da yatmasin*
bu zihniyette mi acaba.. ikimizde eşitiz hayat müşterek gibicesinden
bütün işleri kadinlara yüklüyorlar
calıs para kazan. evını temızle. kocana hızmet et. cocugunu yetistir. sorunlarıyla ılgılen
kadın olmak cok zor gercekten..
bence bu devirde calısan kadının kıymetini bilen bır kocan yoksa, anlayisla karsılayıp kendı işini halletmiyorsa, calısıp kendimizi yıpratmamamız lazım.. ben boyle düsünüyorum. simdi kadin ayaklari üzerinde dursuncular buna karsı cıkabilir ama böyle.

tam sopalık:sinirli:
kendi karnını doyurmaktan aciz.

ben seni evlatlık almadım, evet uykuyu seviyorum üstelik oruçluyum eğer dediğin gibi asıl sen bana değer verseydin bana biraz saygı duyardın de.
Ya aslında olay her hafta sonu tekrarlanıyor, ben geç kalkıyorum o beni bekliyor , döngü bu şekilde o da bu durumdan rahatsız ama bir kere olsun jane geç kalkıyor ben yapayım ya da hazırlayayım demedi sadece şikayet etmesini biliyor.

ikinizide eşit görüyor sanırım
*ikimizde çalışıyoruz ama o cumartesileri izinli yatiyor
yatmasin izinliysede kalksin kahvaltımı hazırlasın
banane ben o gün calısıyorsam o da yatmasin*
bu zihniyette mi acaba.. ikimizde eşitiz hayat müşterek gibicesinden
bütün işleri kadinlara yüklüyorlar
calıs para kazan. evını temızle. kocana hızmet et. cocugunu yetistir. sorunlarıyla ılgılen
kadın olmak cok zor gercekten..
bence bu devirde calısan kadının kıymetini bilen bır kocan yoksa, anlayisla karsılayıp kendı işini halletmiyorsa, calısıp kendimizi yıpratmamamız lazım.. ben boyle düsünüyorum. simdi kadin ayaklari üzerinde dursuncular buna karsı cıkabilir ama böyle.
Memur olmasam , bu hareketlerine karşı geçici bir süre çıkardım işten , çok sinirlerim bozuldu çünkü artık.Evet bir nevi öyle düşünüyor sanırım o nasılsa cumartesi evde, ki düşünüyor demeyeyim söylüyor da sen evdesin ama diye.

madem sabahtan akşama aç duracakmış paşa eşi kahvaltı hazırlamıyor diye bir niyetleniverseymiş :halay::halay:
şaka bir yana nasıl bir vicdan ki oruçlu eşine kahvaltı hazırlatmaya çalışıyor
sakın içinize dert falan olmasın.. yapıversin kendi bir zahmet
Aslında önceden diyordum ki erken kalksam da birlikte kahvaltı mı yapsak ya da acaba alınıyor mu diye; ama dünkü hareketinden sonra yok artık, oruçlu olduğumu bile bile tüm gün tavır aldı, noldu diyince de yok bir şey yalnız kalmak istiyorum dedi şaka gibi

Ya aslında olay her hafta sonu tekrarlanıyor, ben geç kalkıyorum o beni bekliyor , döngü bu şekilde o da bu durumdan rahatsız ama bir kere olsun jane geç kalkıyor ben yapayım ya da hazırlayayım demedi sadece şikayet etmesini biliyor.

akşam yatarken buzdolabının üstüne not as.
ben buzdolabıyım içimde kahvaltılık var diye.

size yaptığı hizmetçi muamelesine katlanamıyorsanız eğiteceksiniz mecbur.

Sinir oluyorum beceriksiz erkeklere..

Hadi oruçlu olmasanız kalkın beraber hazırlayın daha iyi olur derim de, oruçlu insan neden sana kahvaltı hazırlasın yahu?
Dayanılmayacak bir şey yok ama vicdan meselesi biraz bu..
İftar yemeği olsa neyse. Altı üstü kahvaltı..

Yapmayın. Beceremiyor diye kontrolcü davranmayın. Tatlı dille öğretirseniz öğrenir. Belli ki hiç yaptırmamış anneciği..

Kendi bedeni .İster zayiflasin,ister fast food beslenip kilo alsin.Oncelikle bu adamın eşi mi olmak istiyorsunuz annesi mi? Buna karar verip bu doğrultuda hareket etmenizi ve tutarlı olmanızı tavsiye ederim.Bazi erkekler faturalar ödenirken hayat müşterek,ev içi sorumluluklarda ama ben evin erkegiyim demeye bayılıyor.
Ay hayır yok zaten annesi olamam, annesi eliyle besliyordu resmen eşim, onların evinde erkek asla iş yapmıyor, çok kötü alışmış çok

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.

Eşinizin eli kolu yok mu? Hazırlayamıyorsa aç kalsın.
Hem madem uyku sevmiyor erken kalkıyor vs, sizin işinize yakın yere taşının, o gitsin gelsin.

Sinir oluyorum beceriksiz erkeklere..

Hadi oruçlu olmasanız kalkın beraber hazırlayın daha iyi olur derim de, oruçlu insan neden sana kahvaltı hazırlasın yahu?
Dayanılmayacak bir şey yok ama vicdan meselesi biraz bu..
İftar yemeği olsa neyse. Altı üstü kahvaltı..

Yapmayın. Beceremiyor diye kontrolcü davranmayın. Tatlı dille öğretirseniz öğrenir. Belli ki hiç yaptırmamış anneciği..
Aslında sinir olduğum mevzu her hafta aynı durumun tekrarlanması , benden istediği hafta sonları erken kalkıp kahvaltı hazırlayacağım ben sonra istersem uyuyacağım onun benden beklediği bu, kalkamıyorum dediğim zaman da sen beni düşünmüyorsun beni işe aç gönderiyorsun, zaten çok zayıfladım, bittim tükendim modunda söyleniyor.

Memur olmasam , bu hareketlerine karşı geçici bir süre çıkardım işten , çok sinirlerim bozuldu çünkü artık.Evet bir nevi öyle düşünüyor sanırım o nasılsa cumartesi evde, ki düşünüyor demeyeyim söylüyor da sen evdesin ama diye.

evet gecici süre isten cıkmanız onun aklını basına getirebilirdi.
eve tek maas girsin, ozaman yeterki calıs ben kendı ısımı kendım yaparım ev islerine yardim ederim moduna girerdi
ama suan çözümünüz cok zor gercekten bir akıllanmasi lazım
oda büyük ihtimal, ben sabahlari ise kalkıyorum o yatiyor ona ragmen kahvalti hazirlamiyor
alt tarafi hazirlayip geri yatacak ama ben ise gidicem
beni hic düsünmüyor diye kendini dolduruyordur

evet gecici süre isten cıkmanız onun aklını basına getirebilirdi.
eve tek maas girsin, ozaman yeterki calıs ben kendı ısımı kendım yaparım ev islerine yardim ederim moduna girerdi
ama suan çözümünüz cok zor gercekten bir akıllanmasi lazım
oda büyük ihtimal, ben sabahlari ise kalkıyorum o yatiyor ona ragmen kahvalti hazirlamiyor
alt tarafi hazirlayip geri yatacak ama ben ise gidicem
beni hic düsünmüyor diye kendini dolduruyordur
Kesinlikle tam olarak düşündüğü bu, ama şunu düşünemiyor, bu kadın hafta içi 6 da kalkıp yol gidip geliyor, hafta sonu uysun ben kendim kahvaltı edebilirim, ama yok benim öğlene kadar uyuyup onu aç göndermem ona batıyor.

Eşinizin eli kolu yok mu? Hazırlayamıyorsa aç kalsın.
Hem madem uyku sevmiyor erken kalkıyor vs, sizin işinize yakın yere taşının, o gitsin gelsin.
Yani artık onu da düşünmeye başladım en azından hafta içi yol derdi çekmem, evlenmeden önce her şey önüne geldiği için şimdi de öyle olacak sanıyor işte

ben kendime hep diyorum benimle evlenecek adam sırf sabahları kahvaltısı hazır olsun, ailesine bir fiil hizmet edeyim vs. '' gelinlik vazifesi'' kisvesi altında kadınlara dayatılan diğer bir ton şey için evleniyorsa hiç evlenmesin.

İçimden gelerek yapması lazım insanın, çocuklara dayatılan matematik ödevi gibi dayatılmaması lazım ya. Hem bir kadın yemek hazırlıyorsa görevi olduğu için değil, aslında bu kadının eve, eşine ikramı değil miydi.. Sorumluluk ayrı dayatmak ayrı bence..
Eşim ne yapsam yer ya da onu yapma oraya git bilmem ne demez diyemez ama yemek konusunda kendi başına bir halt yapamıyor, ona göre ben eşiysem severek yapmam gerekiyor, bencilce ama öyle düşünüyor maalesef.

Yani artık onu da düşünmeye başladım en azından hafta içi yol derdi çekmem, evlenmeden önce her şey önüne geldiği için şimdi de öyle olacak sanıyor işte
Düşünmeyin yapın.
Her ev işi size bakıyorsa haftada 15 saate çok ihtiyacınız var demektir.
Bu konuda kadının fedakarlık etmesini çok anlamsız buluyorum

Kesinlikle tam olarak düşündüğü bu, ama şunu düşünemiyor, bu kadın hafta içi 6 da kalkıp yol gidip geliyor, hafta sonu uysun ben kendim kahvaltı edebilirim, ama yok benim öğlene kadar uyuyup onu aç göndermem ona batıyor.

alt tarafi 2 yumurta kırıp sofraya peynir zeytin tabagını dizecek
bunun icin uykunuzun bölmemesi gerektigini anlamasi lazim
askım sadece iki yumurta kırıcaksın, zaten yapamıcagın zor bir iş olsa kalkip seve seve yardim ederim, ama haftaici cok yoruluyorum ve cumartesı uykumu bölünce tam dinlenemiyorum, uykumu alip kalktıktan sonra zaten evin işleriyle ilgileniyorum neden beni zorluyorsunki karin cok yoruluyor felan dersen belki vicdana gelir
her zaman diyorum yine dicem
erkeklere olayi kendimizi acıklı ve icsellestiren bir sekilde davranirsak yumuşuyorlar
nekadar hırçın sınırlı bagıran taraf olursak okadar inada bindiriyorlar
en iyisi masum yorgun ve halsız bır kadın moduna gidip kendını acındırmak
baska caresi yok gibi görünüyor

Dolaptan iki yumurta bi dilim peynir alıp yiyemiyo mu?

Valla böyle okudukça ben eşime eziyet ediyorum herhalde diye üzülüyorum.
Eşim 6.30 da kalkıyor yumurta haşlıyor kendi kahvaltısını yapıp benimkini hazırlayıp öyle çıkıyor
Bugün sabah biraz geç kalmış bulaşığı toplayamamış kusura bakma dedi.
Sonra geliyorum şu adamları okuyorum hemcinslerime kızıyorum buna müsaade ettikleri için ama onların da elinde değil, anneleri böyle alıştırmış bu adamları.
Israrla Eğit bence, her gün her gün sen niye yapıyosun görevin aşçılık mı?
Dolaptan bi ekmek arası yapamıyosa nasıl hayatta kalıyor bu adamlar ya? Valla aklım almıyor..

Back
X