• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çocuk gibi davranması ve bozulan sinirlerim.

Ay benim dedem de böyleydi :(
Bir akşam annemle geç geldik eve dolapta yemek hazır olmasına rağmen bizim yapmamızı beklemiş...
Yani öyle alıştırıldıysa yapacak bir şey yok gibi oruç oruç sizden hazırlamanızı beklemesi kötü :(

Sız haklısınız.. Hafta sonu uyumak istiyorsunuz.. Akşamdan hazırlayın tost vs o ısıtıp yesın.. Lakın goruyorum kı cogu bız yemek için temızlık için evlenmedik dıyen cok.. Eşitlik dıyorsunuz yani... Eşitlik saygıyla olur... İç sesle olur.. Empati yle olur... Tutturmuş bır yol gıdıyoruz sonumuz hayrolsun

Dolaptan iki yumurta bi dilim peynir alıp yiyemiyo mu?

Valla böyle okudukça ben eşime eziyet ediyorum herhalde diye üzülüyorum.
Eşim 6.30 da kalkıyor yumurta haşlıyor kendi kahvaltısını yapıp benimkini hazırlayıp öyle çıkıyor
Bugün sabah biraz geç kalmış bulaşığı toplayamamış kusura bakma dedi.
Sonra geliyorum şu adamları okuyorum hemcinslerime kızıyorum buna müsaade ettikleri için ama onların da elinde değil, anneleri böyle alıştırmış bu adamları.
Israrla Eğit bence, her gün her gün sen niye yapıyosun görevin aşçılık mı?
Dolaptan bi ekmek arası yapamıyosa nasıl hayatta kalıyor bu adamlar ya? Valla aklım almıyor..

Eşinizin kıymetini bilin çünkü ülkemizde milyonda bir böyle adamlar....Ben konu sahibini anlıyorum benim eşim yapmazsam tepki vermiyor beklentisi yok ama kendi başına asla bir şey beceremiyor yani düşünün buzdolabındaki hazır yemeği yiyemez, tek yapabildiği ekmek ve içecek almak ve eşim 40 yaşını geçmiş bir adam....

Çünkü ailesi böyle yetiştirmiş,35 yaşında evlenene kadar MARKETE BİLE EKMEK ALMAYA GÖNDERMEMİŞLER!!!!! Kv şaka yapıyor sanmıştım ah salak kafam market poşeti açmayı bile bilmez dedi, evlendik markette cidden poşet açamıyor!!!! Evlendik 5 sene sonunda artık su, wc kağıdı gibi ihtiyaçları bensiz almaya başarabildi.

Lütfen çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin anneler !!!!

Eşinizin kıymetini bilin çünkü ülkemizde milyonda bir böyle adamlar....Ben konu sahibini anlıyorum benim eşim yapmazsam tepki vermiyor beklentisi yok ama kendi başına asla bir şey beceremiyor yani düşünün buzdolabındaki hazır yemeği yiyemez, tek yapabildiği ekmek ve içecek almak ve eşim 40 yaşını geçmiş bir adam....

Çünkü ailesi böyle yetiştirmiş,35 yaşında evlenene kadar MARKETE BİLE EKMEK ALMAYA GÖNDERMEMİŞLER!!!!! Kv şaka yapıyor sanmıştım ah salak kafam market poşeti açmayı bile bilmez dedi, evlendik markette cidden poşet açamıyor!!!! Evlendik 5 sene sonunda artık su, wc kağıdı gibi ihtiyaçları bensiz almaya başarabildi.

Lütfen çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin anneler !!!!

Valla şoklar içinde okudum
Çevremdeki tek böyle erkek dedemdi
O da anneannemi bi yere yatılı göndermezdi çünkü aç kalırdı
Babam da kendi yemeğini yapar yer, ortalığı batırır falan ama bakla favasından keşkeğe kadar her yemeği kendine göre yapar.

Kayınvalidenizin yaptığı nasıl bi kötülük böyle...
35 yaşında bi insana hiç mi sorumluluk verilmez
Yemek yapmak, yemek, yaşadığımız yeri temizlemek kadın erkek hatta çocuk farketmez hepimizin temel yaşam ihtiyacı ya inanmıyorum...

Gerçi annem de erkek kardeşime bişey yaptırmadı ama o da liseye yatılı gidince sonra da anneyi kaybedince kendine kadar temizliği de yemeği de yapar

Bu kadar el bebek gül bebek yetiştirilir mi ya sonra geline yük resmen

Valla şoklar içinde okudum
Çevremdeki tek böyle erkek dedemdi
O da anneannemi bi yere yatılı göndermezdi çünkü aç kalırdı
Babam da kendi yemeğini yapar yer, ortalığı batırır falan ama bakla favasından keşkeğe kadar her yemeği kendine göre yapar.

Kayınvalidenizin yaptığı nasıl bi kötülük böyle...
35 yaşında bi insana hiç mi sorumluluk verilmez
Yemek yapmak, yemek, yaşadığımız yeri temizlemek kadın erkek hatta çocuk farketmez hepimizin temel yaşam ihtiyacı ya inanmıyorum...

Gerçi annem de erkek kardeşime bişey yaptırmadı ama o da liseye yatılı gidince sonra da anneyi kaybedince kendine kadar temizliği de yemeği de yapar

Bu kadar el bebek gül bebek yetiştirilir mi ya sonra geline yük resmen

İşin garibi benim annem tam tersi kardeşime cam silmeye kadar öğretmiştir, ki kardeşim şu an tek başına yaşıyor camlarını bile sildi yeri geldi :D

Ya bazen wc temizliğinde bile hatırlatıyorum sanki karşımda 5 yaşında çocuk var, babam da böyledir ama annem çalışmayan bir kadındı bense çalışıyorum...Eşim kendisinin farkında Allahtan ve beklentisi olmaz, yemek yok desem niye yok demez ama gider pizza ısmarlar başka bişi yapamaz :)

Böyle erkekler olmasın nolur artık yeni nesilde kızlar nolur erkek çocuklarınızı ağam paşam diye yetiştirmeyin, sorumluluk verin....

Kv ve kp ye bu konuda şaşırıyor ve kızıyorum zaten yani amaç neydi bu kadar el bebek gül bebek yetiştirmenin? Görümcem var mesela o da abisi gibi ama şansına eşi her şeyi bilir birlikte yaparlar. Kv sadece aman okuyun mesleğinizi alın demiş ve hiç bir şeye el sürdürmemiş, biz öğrendik sanki meslek sahibi olmadık mı? Neyse bu konu açılınca delleniyorum akşam da kv ye iftara davetliyim kinlenmeyeyim :D

İşin garibi benim annem tam tersi kardeşime cam silmeye kadar öğretmiştir, ki kardeşim şu an tek başına yaşıyor camlarını bile sildi yeri geldi :KK70:

Ya bazen wc temizliğinde bile hatırlatıyorum sanki karşımda 5 yaşında çocuk var, babam da böyledir ama annem çalışmayan bir kadındı bense çalışıyorum...Eşim kendisinin farkında Allahtan ve beklentisi olmaz, yemek yok desem niye yok demez ama gider pizza ısmarlar başka bişi yapamaz :)

Böyle erkekler olmasın nolur artık yeni nesilde kızlar nolur erkek çocuklarınızı ağam paşam diye yetiştirmeyin, sorumluluk verin....

Kv ve kp ye bu konuda şaşırıyor ve kızıyorum zaten yani amaç neydi bu kadar el bebek gül bebek yetiştirmenin? Görümcem var mesela o da abisi gibi ama şansına eşi her şeyi bilir birlikte yaparlar. Kv sadece aman okuyun mesleğinizi alın demiş ve hiç bir şeye el sürdürmemiş, biz öğrendik sanki meslek sahibi olmadık mı? Neyse bu konu açılınca delleniyorum akşam da kv ye iftara davetliyim kinlenmeyeyim :KK70:

Ya bu saatten sonra öğrenmek de zor değil ki
İnternette her şeyin resimli videolu tarifi var
Hadi onu geçtim bi kaynar suya makarna atıp 10 dk beklemekte ne var
17 yaşına kadar ben de evde bişey yapmadım sayılır
Sonra da üniversiteye gittim
Yemeklerim iyi değildir pek ama yapıyorum yani
İnternetten kitaptan bakıp yapılıyor
Kimya deneyi değil ya bu :D

Bence işlerine gelmediği için yapmıyorlar
Ne de olsa yapan var.

Ya bu saatten sonra öğrenmek de zor değil ki
İnternette her şeyin resimli videolu tarifi var
Hadi onu geçtim bi kaynar suya makarna atıp 10 dk beklemekte ne var
17 yaşına kadar ben de evde bişey yapmadım sayılır
Sonra da üniversiteye gittim
Yemeklerim iyi değildir pek ama yapıyorum yani
İnternetten kitaptan bakıp yapılıyor
Kimya deneyi değil ya bu :KK70:

Bence işlerine gelmediği için yapmıyorlar
Ne de olsa yapan var.

Tabi canım niye uğraşsın...Eşim zaten çok yoğun çalışıyor, evde olunca hadi çıkalım gezelim dışarda yiyelim modunda adamda ev yemeği takıntısı var nerdeyse...

Ya bir şey diyeyim mi içten gelecek işte...Görümcem bana dert yanıyordu geçen gün makarnayı bile çiğ bırakıyorum beceremiyorum diye niye çünkü becereksiz ayağına yatıp eşim benden beklemesin modundasın dicektim sustum :D Zaten içinden de gelmiyor yapası yok. Anasına bir alo dedin mi kadın dünyaları seriyor önlerine ne gerek var kendini yormaya?

Bak gene arkasında anne var ondan rahatlık...

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Canim 3 senelik evliyim uyku merakim kayinvalideyi bile rahat eden bir konuydu sabahlari 9 da ise giderdim isim yakin diye 8.30 da uyanir hazirlanir cikardim esim o donem calismiyordu neymis esten sonra yataktan kalkanin bereketi olmazmis ole bsy mi var ya neyse evimizi ayirdik yine bnm uyku sikintilarim direndi eve gelir kapiyi calarmis bn uyuyorum kapiyi acan yok tabi sinirlenir gider aksam gelince konuyu bosanmaya kadar getirirdi neyse aradan 1 sene gecti 2 .senemizde artik uykum ve isim duzene oturmustu sabah o gitmeden kahvesini yaparim tostunu yapatim alir gider bn geri yatardim ise gidecegim sureye kadar bazende uyumazdim pazarlarida iznimiz denk gelirse arada bi kahvalti hazirlardim gonlunu alirdim birazcik yapivi olmayi dene ztn sonra istemeyecek bi dene denemekten zarar cikmaz derim he bu arada suan hamileyim hic kalkamiyorum aksam yemek bile yapma diyor iyi degilsin kotu olma diyo taktik birazcik

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Eşinizin elleri kolları yok mu cok merak ettim.

Back
X