Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

Sensiz gitmeyi sevmiyorum diyor ama bence bu cok yuvarlak bi cevap.

Hmmmm :/ burası biraz enteresan ... sinek küçük mide bulandırıcı . Rahatsız edici gerçekten .
Kızdım bak şimdi ne demekmiş gelme (?!) normalde sevinmesi gerek.. gaz vermek istemem ama insan iyi yönden düşünemiyor gerçekten :/

Simdi konustum. Dokuzdaki gosteriye gitmek icin yola cikmis. Gidecegi yer eve yirmi dk mesafede. Canim sikildi biraz dolasirim diyor. Surekli surekli disarda olmasina anlam veremiyorum. Ya iyice kiskanc bisey oldum ben. Ama haksiz miyim ya. Normalde can atar gel der.

Ben bunun gibi bir konu okumustum burda ya

Hatta sen de git o stand up a adami bas belki bir kizla gidiyor falan demistik

Cok benzer bir konu var

Neyse.
Sinir olmakta haklisin

Deseydin ya..ben de surpriz deyince 2 bilet aldim birlikte gidiyorz diyceksin sandim.sen gidiyorsun neresi surpriz?

Deseydin ya?

Cok haklsiiniz.siizn yasadiginiz seyi 4 ay yasadim omrumun yarisi gitti.cok sinir bozucu gerçekten.neyse 1 ay kalmis sık disini.bende sinir olurdum herseye.bide benimkinin bekar arkadasi vardi arkadasi bizde kalırdı.sinir stres sahibi olmuştum.belli etme kisitlama pek ters repiyo cunku.ama neden gosteriye bugun gidiyor yarin ikiniz gitseniz daha iyidi sanki.kirildigini soyle guzel bir dille.bu arada memurmusun?

Ben herşeyi geçtim de bir erkek karısının şehir dışında çalışmasına nasıl izin verir bunu anlamadım
Bu nasıl evlilik ya
Resmen ortaklık için evlenmiş adam

Benimkinin de bekar bi arkadasi var. Tam bekar hayati adamdaki. Ben de sinir oluyorum. Hep onunla gorusuyor. Evet memurum. Bu gittigi etkinligin tekrari yok maalesef. Ne zaman haberdar oldu bilmiyorum ama benimle gitmek istese zaten cagirirdi ki. Insallah sacma sapan bisey yapmiyordur. Dokuz gibi arayacagim tekrar. Etkinlik dokuzda basliyor.

Ben herşeyi geçtim de bir erkek karısının şehir dışında çalışmasına nasıl izin verir bunu anlamadım
Bu nasıl evlilik ya
Ben bu yorumu gercekten anlayamadim kusura bakmayin. Ben esimden izin almadim buraya gelirken. Keza o da disari cikmak icin benden izin almiyor ama sık olmasi beni rahatsiz ediyor bunu paylasip yardim istedim. Tum omrumu esimin eline bakarak gecirmek istemedim yada uc kurusa ozelde calisarak.

Canim fazlada ustune dusup surekli arama bence.erkekler boyle malasef evde tek oturmak istemiyorlar hic.bak ben 5 aydr evimdeyim benimki disari cikmiyo artik sadece spora gidip geliyor.onlarda hakli bi bakıma kadinlar gibi degiller dogalarinda yok bu.ben severim evde tek basima vakit gecirmeyi mesela.

Icim icimi yiyor ama ya gercekten tek mi gitti. Tek gittiyse napcak tek basina. Paranoyak oldum iyice. Arayip kontrol etmek istiyorum hep ama bi kere arasam ikinciye bozuluyor. Ben tek ciksam ve esim beni on kere de arasa mutlu olurum.

Evet buna benzer bir konu vardı , konu sahibi şehir dışındaydı , eşinin hsonu için gelmesini istememişti

Bu nasıl evlilik ya
Herkesin ilişki ve/veya evlilik dinamikleri,
hayata bakışı farklıdır.
Bize uymuyor olması yanlış olduğunu göstermez,bazı şeyler dışardan göründüğü gibi olmayabilir.
Siz eşinizden habersiz hiç bir şey yapmazsınız,
diğeri bazı konularda danışır,beriki şehir dışında çalışma kararına bile tek başına alır.

Evet buna benzer bir konu vardı , konu sahibi şehir dışındaydı , eşinin hsonu için gelmesini istememişti
Yok ben degilim. Ilk kez oldu bu. Gecen hafta izinliydim istanbuldaydim. Bu hafta ben balikesire dondum adam kendini disari atti. Sizce suphelenmem gereken bisey var mi.

Acaba birisiyle mi gidecek diyorum ama birisiyle bulusacak olsa neden ingilizce stand up a gitsin ki degil mi. Mekanin adini etkinlik saatini soyledi. Baslayinca ara dedim tamam dedi.

Bence hemen bu başka ilde yaşama sorununa bir cözum bulmalisiniz. Siz gidemiyorsaniz o gelsin ama ayni evde yaşayin. Gercekten araya soğukluk giriyor ve bi zaman sonra öyle alısiyorsunuz ki bu defa onun istememeye başlıyorsunuz. Yalnizlik daha alisik oldugunuz bir durum oldugu icin o daha keyifli geliyor. Bence evli çiftlerin ne sebeple olursa olsun ayri yasamamalari gerekiyor. Çok ihtiyaçsa belki en fazla 6 ay. Bu arada genelde kadinlar merak edilir tek ne yapar eder oralarda korkar mi gece basina bisey gelir mi diye ama siz tersi olmuş. Evet kocaniz cok aktif. Ama genc bir adam çok karekteri değilse uyuşukluk evde neden otursun . Anne meselesi de olabilir bazi erkekler gerçekten birlikte gitmeyi istiyor eşiyle. Ama oyle ailesine falanda bitmiyor . Oyle olsa kendi basina da giderdi.
Bir an once bu durumu çozmeye bakın derim..

Acaba birisiyle mi gidecek diyorum ama birisiyle bulusacak olsa neden ingilizce stand up a gitsin ki degil mi. Mekanin adini etkinlik saatini soyledi. Baslayinca ara dedim tamam dedi.
Biriyle gider gitmez biz bilemeyiz ama başka şehirlerdeyken ve telefondan yalan söylemek de kolaydır .. o hatırladığımız konu sana ait değil zaten , başka birisi vardı sizin yaşadıklarınızı yaşayan .

Evlendiğinizden beri mi ayrı evlerde yaşıyorsunuz? Belki evlilik sorumluluğu tam olarak yerleşmemiştir. Bir ay sonra evinize döndüğünüzde de hemen ayak uydurmasını beklemeyin derim :/

Bir de yarin icin izin alip bugunden donecektim eve. Yapma istersen cok izin alma iyi olmaz dedi. Bugune programi varmis. Ben gitsem godecekti. O yuzden istemedi sanirim. Bunu anlayinca iyice sinirlendim.
Valla ben böyle adama güvenmezdim. Adam resmen sizi sevmiyor. Gel çok özledim diyeceğine izin yapma programım var diyor. Cidden ilginç

Bir ayim kaldi insallah. Ama omrumden bes sene gitmistir su bir yilda. Artilarini dusunup oyle karar verdim ama insallah iyi yapmisimdir. Artilari yuzde elli daha az calismaya uc kati maas aliyorum eski is yerimle kiyaslayinca. Ve em onemlisi bebegim olmasi durumunda iki yil ucretsiz iznim olacak. Deger miydi bilmiyorum. Insallah evime donerim de kocaman bir oh cekerim. Degdi derim.
Aile konusu cok karisik. Kv kp bosanmak uzereler. Kv kp yi sokaga atti. Bizden yardim bekliyor hepsi. Cok cok karisik. Ikisi de cok suclu ama esim annesini oyle bir melek olarak goruyor ki hic kabahat bulamiyor. Ayilip bayiliyor annesine kv de esime. Ama ne hikmetse on dk mesafede ben yokken gorusmuyorlar. Ama haftasonu olup da ben eve dondugumde daha biz uyanmadan ariyor kv.

Ben olsam yarın izin yapar ona haber vermeden giderim. Nereye gideceğini de öğrenir basarım. Hadi bakalım sürpriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…