Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

ben de evde duramazdım bekarken. Şimdi eşim başka bir şehirde olsa yine durmam. Dışarısı evden daha güzel bence. Ama 2 şeye taktım. Haftasonu anne ziyareti ve size gelme demesi. Bizim gibi dışarıyı seven biri anında başka ikinizin de keyif alacağı bir program yapabilirdi. Gerçi benim de eşim nöbet usulü çalışıyor. O nöbetteyse kesin dışarı arkadaşlarımla program yaparım. O nöbeti ertelese bile programı değiştirmem. İngilizce stand up için dünya para vermiştir. Ondan bence

Her gece dışarı çıkmasına neden izin veriyorsun ki. Hele pub bar vs tehlikeli ortamlar. İkincisi baska biriyle gezme ihtimali bile var.

Ben eski konularinizi hatirladim. Sizin sorunlarinin hep ayni. Esiniz balikesire gelmiyordu sizi gormeye, hep siz gidiyordunuz. Ve adam flortoz biri idi. Hatta bir konser meselesi vardi. Esiniz bilet almisti iki kisilik ama sizle dehil de tanistigi biriyle mi ne gidecekti oyle supheleriniz vardi. En son ne oldu bilmiyorum.ama daha once de soylemistik esiniz icin siz daha cok bankamatik gibiydiniz. O kadsr yolu gidip bir de adamin evini temisleyip evinin masraflarini karsiliyordunuz. Ve hep adamin sizi kullandigini soylemistik.

Kusura bakmayında birlikte yaşasanızda 7/24 yanyana olunmuyor içinde öyle bir niyet olan o boş anı çok güzel yaratır. Konu sahibi zaten kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ve merak etmeyin kariyeriyle de baş başa falan kalmaz aldatan adama kadın çoksa kadına da adam çok yeterki kalbi temiz olsun herkesin

Ne alaka demekten alamadım kendımı şu an. Ortada bir evlilik var amac bıtırmek degıl kurtarmak olmalı bence. Konu kadın cok erkek cok da degıl ayrıca. Evli insanlar birlikte ortak bır hayat paylaşmak için evlenıyor. Ayrı yasayıp karıyer yapmak isteyenler zaten evlenmıyor. Erkekler kolay ikna edilebilen varlıklardır adamın bir boslugunda hayatına birisi girer ve evliliği biter. Ne gerek var bunlara kariyer her yerde yapılabilir. En kötü özel sektörde calısır kendı evımde ailemle olurum. Orda 5 bın alacagıma evımde 3 bın alırım kafam rahat olur. Zaten orda da bır ev tutuluyor kıraydı faturalardı bır ton masraf yınr aynı kapıya cıkıyor.

Hergun arkadaslariylariyla gorusecegine birgun annesine gitse haftasonu da bana kalsa olmuyor. Tamam cok oturmuyoruz en fazla bi saat ama cok seviyorsa annesini ki olup bitiyor o zaman haftaici de gitsin.

Belki ailesi seni de görmek istiyordur. Ben annemlere haftaiçi gidip haftasonu bize kalsın diyorum ama tek gidince bir hoş oluyorlar sanki eşim onları görmek istemiyor gibi düşünüyorlar.

Sensiz gitmeyi sevmiyorum diyor ama bence bu cok yuvarlak bi cevap.

Benim eşim de bensiz gitmeyi sevmiyor ailesine çünkü beni çekiştirip eşimi doldurmaya çalışıyorlar. Karon gelmiyor gitmiyor şu bu...Belki bu yüzdendir erkekler düz ve kısa cevaplar verir, evet gerçekten siz olmadan gitmeyi sevmiyordur, ailesi dırdır yapıyordur belki.

aile konusunda haklısınız hafta içi gidip hafta sonunu size ayırabilir ama diğer konuda eşiniz haklı gibi zira ben ve eşimde evde birimiz yokken tek başımıza evde oturmayı sevmeyiz yani kendimden örnek vereyim hafta sonu cumartesi pazar evdeyim eşimin ise sadece pazar günü tatili var cumartesi öğlene kadar ev işlerimi halledip kendimi dışarı atarım eşim yokken evde olmak bunaltıyor beni ki ben haftada bir günden bahsediyorum siz haftanın beş günü yoksunuz.

kadın çalışsın eşine bağlı kalmasın ayakları üzerinde dursun diyenler, şimdi niye çalışıyosun niye evinden uzaksın kocanı yalnız bırakıyosun demeye başlamışlar. karısını aldatan erkeklerin hepsinin eşleri uzaktamı çalışıyo, karakterinde varsa 7-24 beraber olsalar yine bi yolunu bulup yapıyo. kadın kendi geleceğini garanti altına almak istemiş 1 yıllık yıllık bi süreç zordur tabi belki evlilikleri için bi imtihandır.
zaten 1 ayın kalmış. evine dönüncede aynı şekildemi devam etcek ilişkiniz nasıl olcak ona göre karar verirsin. annesine gitmek istemesen bu haftasonuda başbaşa olalım desen kabul edermi, yoksa illa gitmek zorundayız gibi bi tavır alırmı.

Konu aynı ama kişiler farklı sanırım bende okuyunca aynı kişi mi acaba demiştim eğer oysa ikinci üyelik almış olabilir.

Bakıyorum herkes aynı şeye takılmış.
Başka şehirdesin karışamazsın, neden gittin?
Kim keyiften gider ya yapmayın arkadaşlar.
Kamu sektöründe çalışan, bir müddet ayrı kalan çok insan var.
Tayin bekliyorlar ve ya olmuyor
Eşi gelemedi belki o bölgede iş bulamayacaktı? Özel sektör çalışanı belki?
Belki denedi ama olmadı?
Ben de zaman zaman eşimi evde yalnız bıraktım, çayını demliyor oturuyor tv karşısına..
Arkadaşları bekar mı? Hadi siz evde değilsiniz sıkılıyor peki arkadaşları..

Kusura bakmayın ama şöyle eskiden beri hatta ilk üye olduğunuzdan beri açtığınız konuları bi okuyun sürekli akıl istiyorsunuz ama hiç birşeyi uygulayıp arpa boyu yol alamadınız.
Sakın yanlış anlamayın sizi kirmak icin söylemiyorum ama ben sıkıldım sizin durumunuzdan siz sıkılmadınız mi yani artık bi dur duyemediniz mi en çok şunu merak ediyorum en azından her haftasonu ailesinin ve görümcenizin size gelmesini kesebildiniz mi ? Size de yazık

Kendinizi, geleceğinizi düşünmeniz çok güzel, size neden uzağa gittiniz burada iş mi yoktu diyenlere aldırmayın. Herkes memur olabilmek için didiniyor, size şimdi bunca çileyi hiçe sayıp İstanbul'a özel sektör de çalış diyenlere kulak asmayın hiç. İşinizde başarılı olmanız, mesleğinizin garanti olması sizin her zaman güvenceniz olduğu gibi, çalışmanızın geçiminize doğal olarak eşinize de katkısı var ki göze almış bunu..

Eski konularına bakmamıştım, bakmamız gerekiyormuş demek.
Flörtöz eş durumu, kadını bankamatik gibi görmesi zaten bu konuda fikir alınmasına gerek bırakmıyor ki.
Neden diye düşünmeye, gel dememesine şaşırmaya gerek yok yani.

1 ayınız kalmış zaten sabredin ama benim asıl kafama takılan eşiniz her gün arkadaşlarıyla gezmeye alışmış aynı evde olunca sizi bırakıp ben gezeceğim rahattım sen nereden çıktın karışma bana kafasında olur mu?

Ben de aynı sizin gibi anlayamıyorum bu sığ bakış açısını.
Eşler ayrı olmaz!Kocan buna nasıl izin veriyor?
Herkesin hayata bakış açısı ve şartları aynı değil ki.
Sana göre olmayan bana göre oluyor.
Belki mecburum.
Belki şimdiyi değil ilerideki kariyerimi, terfimi,emekliliğimi düşünüyorum.
Olaylara biraz geniş bakmak lazım.

aranıza soğukluk girmiş bence sizinle aynı çatı altında yalnız kalmak adama sıkıntı veriyor belli ki.hemen ortama başka insanları alıyor. uzaklık insanın duygularını da azaltıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…