- Konu Sahibi Kalenderender
-
Kusura bakmayında birlikte yaşasanızda 7/24 yanyana olunmuyor içinde öyle bir niyet olan o boş anı çok güzel yaratır. Konu sahibi zaten kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ve merak etmeyin kariyeriyle de baş başa falan kalmaz aldatan adama kadın çoksa kadına da adam çok yeterki kalbi temiz olsun herkesinKalbini kırmak için söylemedim ama böyle ayrı yasayarak evlilik birliği sağlanmaz. Kendi kariyerini düsünebilirsin ama erkeklere de güven olmaz burada bir sürü kadın var eşine güvenip de dili yanan. Adam yalnız yasıyor boş bir anında gönlünü birine kaptırıverir sonra ortada kariyerinle başbaşa kalırsın .
Ne alaka demekten alamadım kendımı şu an. Ortada bir evlilik var amac bıtırmek degıl kurtarmak olmalı bence. Konu kadın cok erkek cok da degıl ayrıca. Evli insanlar birlikte ortak bır hayat paylaşmak için evlenıyor. Ayrı yasayıp karıyer yapmak isteyenler zaten evlenmıyor. Erkekler kolay ikna edilebilen varlıklardır adamın bir boslugunda hayatına birisi girer ve evliliği biter. Ne gerek var bunlara kariyer her yerde yapılabilir. En kötü özel sektörde calısır kendı evımde ailemle olurum. Orda 5 bın alacagıma evımde 3 bın alırım kafam rahat olur. Zaten orda da bır ev tutuluyor kıraydı faturalardı bır ton masraf yınr aynı kapıya cıkıyor.Kusura bakmayında birlikte yaşasanızda 7/24 yanyana olunmuyor içinde öyle bir niyet olan o boş anı çok güzel yaratır. Konu sahibi zaten kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ve merak etmeyin kariyeriyle de baş başa falan kalmaz aldatan adama kadın çoksa kadına da adam çok yeterki kalbi temiz olsun herkesin
Hergun arkadaslariylariyla gorusecegine birgun annesine gitse haftasonu da bana kalsa olmuyor. Tamam cok oturmuyoruz en fazla bi saat ama cok seviyorsa annesini ki olup bitiyor o zaman haftaici de gitsin.
Sensiz gitmeyi sevmiyorum diyor ama bence bu cok yuvarlak bi cevap.
aile konusunda haklısınız hafta içi gidip hafta sonunu size ayırabilir ama diğer konuda eşiniz haklı gibi zira ben ve eşimde evde birimiz yokken tek başımıza evde oturmayı sevmeyiz yani kendimden örnek vereyim hafta sonu cumartesi pazar evdeyim eşimin ise sadece pazar günü tatili var cumartesi öğlene kadar ev işlerimi halledip kendimi dışarı atarım eşim yokken evde olmak bunaltıyor beni ki ben haftada bir günden bahsediyorum siz haftanın beş günü yoksunuz.Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.
Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.
Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.
Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.
Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
Ben eski konularinizi hatirladim. Sizin sorunlarinin hep ayni. Esiniz balikesire gelmiyordu sizi gormeye, hep siz gidiyordunuz. Ve adam flortoz biri idi. Hatta bir konser meselesi vardi. Esiniz bilet almisti iki kisilik ama sizle dehil de tanistigi biriyle mi ne gidecekti oyle supheleriniz vardi. En son ne oldu bilmiyorum.ama daha once de soylemistik esiniz icin siz daha cok bankamatik gibiydiniz. O kadsr yolu gidip bir de adamin evini temisleyip evinin masraflarini karsiliyordunuz. Ve hep adamin sizi kullandigini soylemistik.
Bazen iş veya görevlendirme nedeniyle çiftler arasında geçici veya süreli ayrı yaşama durumu olabilir.
1970'li yıllarda gurbetçi ailelerin durumunu duymuş olmalısınız.Çoğu erkek tek başına gitti Almanya'ya,Fransa'ya.
Kimisi ailesini aldırabildi yanına, kimisi Türkiye'ye git-gel yaptı yıllarca.
İnsan başına her şey gelebilir.
Ayrıca konu sahibi evliliğim mükemmel iddasında değil ki,sadece sorununa çözüm arıyor bizlerden de fikir istiyor.
Bakış açılarımızı genişletmemizde fayda var.
Esimin cok iyi bir kariyeri var. Maasi da iyi. Ama benim de kariyerim olmali ki yaninda dik durabiliyim. Benimle gurur duysun. Cok iyi bir yerde calisiyorum. Arkadaslarina benden gururla bahsediyor. Ayrica bugun evliyim evet ama bes sene on sene sonra garantisi var mi yok. O yastan sonra nasil is bulabiliyim. Ozelde de calistim. Sabah 8 aksam 8 ve 1600 tl maas. Simdi memur mesaisi ve 5000 tl maas.
Cok cok zorlandim zorlaniyorum yalan yok. Ama sebeplerimi merak etmissiniz ya yazdim o yuzden.
Kusura bakmayın ama şöyle eskiden beri hatta ilk üye olduğunuzdan beri açtığınız konuları bi okuyun sürekli akıl istiyorsunuz ama hiç birşeyi uygulayıp arpa boyu yol alamadınız.
Sakın yanlış anlamayın sizi kirmak icin söylemiyorum ama ben sıkıldım sizin durumunuzdan siz sıkılmadınız mi yani artık bi dur duyemediniz mi en çok şunu merak ediyorum en azından her haftasonu ailesinin ve görümcenizin size gelmesini kesebildiniz mi ? Size de yazık
Ben de aynı sizin gibi anlayamıyorum bu sığ bakış açısını.Bakıyorum herkes aynı şeye takılmış.
Başka şehirdesin karışamazsın, neden gittin?
Kim keyiften gider ya yapmayın arkadaşlar.
Kamu sektöründe çalışan, bir müddet ayrı kalan çok insan var.
Tayin bekliyorlar ve ya olmuyor
Eşi gelemedi belki o bölgede iş bulamayacaktı? Özel sektör çalışanı belki?
Belki denedi ama olmadı?
Ben de zaman zaman eşimi evde yalnız bıraktım, çayını demliyor oturuyor tv karşısına..
Arkadaşları bekar mı? Hadi siz evde değilsiniz sıkılıyor peki arkadaşları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?