- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.
Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.
Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.
Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.
Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
O da dogru aslinda. Ben evdeyken hicbiryere cikmaz bensiz. Ayda yilda bi mac olacak da derbi arkadasina gidecek seyretmeye. Ama ben de sinirleniyorum iste uzakta kendimi dolduruyorum. Biraz once konustuk uzun uzun tek basina. Hatta birazdan arayip ben de dinleyecegim telefonda stand up i. Neden hep aklima en kotu senaryo geliyor anlamiyorum. Dun aradim acmadi. Toplantidayim dedi. Saat 12 oldu. Geri donmeyince mesaj attim ogle arasi ne toplantisi diye. Kizmis mudurle toplantidaydik diye aradi. Gercekten toplantidaymis ama resmen vervese yaptim.Bence bu sorun değil uğrayıp çıkıyorsunuz. O gitsede sizinde gitmeniz gerekli. Hafta içi çok geziyor ama evde eşi yok ki.
Esimin cok iyi bir kariyeri var. Maasi da iyi. Ama benim de kariyerim olmali ki yaninda dik durabiliyim. Benimle gurur duysun. Cok iyi bir yerde calisiyorum. Arkadaslarina benden gururla bahsediyor. Ayrica bugun evliyim evet ama bes sene on sene sonra garantisi var mi yok. O yastan sonra nasil is bulabiliyim. Ozelde de calistim. Sabah 8 aksam 8 ve 1600 tl maas. Simdi memur mesaisi ve 5000 tl maas.Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .
Bu arada 3 sene ayni evi paylastik. 1 senedir ayriyiz.Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .
Benim eşim bana söylese bunu ,hemen o dakka binerim otobüse o akşam yanında olur o gosteriyi burnundan getirir,geri bir hişimla döner ,ayaklarıma kapanınca ya kadar dönmezdim.Cünkü benim için üslûp cokkkk önemli.Kusura bakmayın lütfen bı nevi nasıl olsa hafta sonu geleceksin,birakta hafta içi bende gezeyim demis.Yarin icin izin alip bugunden eve gidecektim. Istemedi esim. Yani nornalde can atmasi gerekirken cok izin alma sikinti olmasin filan dedi. Meger programi varmis. Bir de bana diyor ki sana surprizim var. Ne surprizi dedim. Stand up i soyluyor. Birlikte mi gidecegiz dedim. Hayor bugun bem gitcem diyor. Nesi surpriz bunun dedim. Hani bi dizi vardi ya ordaki gibi ingilizce stad up diyor. Sacmaladi yani. Iyice gerildi sinirlerim.
hayat o kadar kolay degil ne yazik ki keske öyle olsa calismak para kazanmak kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyorsak bazi fedakarliklar yapmak zorundayiz ve bunun icinde eşten izin almak degil bu konuda mutabık kalmak yeterliBen herşeyi geçtim de bir erkek karısının şehir dışında çalışmasına nasıl izin verir bunu anlamadım
Bu nasıl evlilik ya
Resmen ortaklık için evlenmiş adam
Evet biraz sinir bozucu seyler var anlattiklarinizda ama devlet sektöründe calismak icin bu fedakarligi yapmak zorundaydiniz ne yazikki sistem böyle işliyor siz yine bir senede eş taini yapabiliyormuşsunuz daha uzun süreler doguda yalniz basina hatta kücük cocuklariyla calismak zorunda olan kadinlar var ,bence en dogrusunu yapmissiniz esinizle ilgili evet rahatsiz edici durumlar var ama abartacak kadarmi bilemedim bunu siz daha iyi bilirsiniz kendisiyle paylasin bence düsüncelerinizi zaten yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmissiniz sikmayin caninizi yanina döndügünüzde ortak bir yol bulursunuz insallahBir ayim kaldi insallah. Ama omrumden bes sene gitmistir su bir yilda. Artilarini dusunup oyle karar verdim ama insallah iyi yapmisimdir. Artilari yuzde elli daha az calismaya uc kati maas aliyorum eski is yerimle kiyaslayinca. Ve em onemlisi bebegim olmasi durumunda iki yil ucretsiz iznim olacak. Deger miydi bilmiyorum. Insallah evime donerim de kocaman bir oh cekerim. Degdi derim.
Aile konusu cok karisik. Kv kp bosanmak uzereler. Kv kp yi sokaga atti. Bizden yardim bekliyor hepsi. Cok cok karisik. Ikisi de cok suclu ama esim annesini oyle bir melek olarak goruyor ki hic kabahat bulamiyor. Ayilip bayiliyor annesine kv de esime. Ama ne hikmetse on dk mesafede ben yokken gorusmuyorlar. Ama haftasonu olup da ben eve dondugumde daha biz uyanmadan ariyor kv.
Kalbini kırmak için söylemedim ama böyle ayrı yasayarak evlilik birliği sağlanmaz. Kendi kariyerini düsünebilirsin ama erkeklere de güven olmaz burada bir sürü kadın var eşine güvenip de dili yanan. Adam yalnız yasıyor boş bir anında gönlünü birine kaptırıverir sonra ortada kariyerinle başbaşa kalırsın .Esimin cok iyi bir kariyeri var. Maasi da iyi. Ama benim de kariyerim olmali ki yaninda dik durabiliyim. Benimle gurur duysun. Cok iyi bir yerde calisiyorum. Arkadaslarina benden gururla bahsediyor. Ayrica bugun evliyim evet ama bes sene on sene sonra garantisi var mi yok. O yastan sonra nasil is bulabiliyim. Ozelde de calistim. Sabah 8 aksam 8 ve 1600 tl maas. Simdi memur mesaisi ve 5000 tl maas.
Cok cok zorlandim zorlaniyorum yalan yok. Ama sebeplerimi merak etmissiniz ya yazdim o yuzden.
Sahi o konu ne olmustu arkadas basmıs mıydı kocasını sız soyleyınce aklıma geldı.Ben bunun gibi bir konu okumustum burda ya
Hatta sen de git o stand up a adami bas belki bir kizla gidiyor falan demistik
Cok benzer bir konuvar
Neyse.
Sinir olmakta haklisin
Deseydin ya..ben de surpriz deyince 2 bilet aldim birlikte gidiyorz diyceksin sandim.sen gidiyorsun neresi surpriz?
Deseydin ya?
kafasina terligi atardim. suc onda degil sende k bakma sikayet edecegine kocanin yaninda calis hani eski kafali degilm sonra adama yapistiriyorlar kocana sahip ciksaydin bu arada dediklerimi sakin yanlis anlamayin ya isinizden vazgececeksinz yada esinizden ben mesela b u yaz cocuklara tatile gittim esim calistigi icin gelmemisti adam evine bile ugramiyordu.Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.
Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.
Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.
Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.
Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
Ben tek çıksam ve sevgilim beni on kere arasa sinir olurum,hatta kavga çıkartırım.Icim icimi yiyor ama ya gercekten tek mi gitti. Tek gittiyse napcak tek basina. Paranoyak oldum iyice. Arayip kontrol etmek istiyorum hep ama bi kere arasam ikinciye bozuluyor. Ben tek ciksam ve esim beni on kere de arasa mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?