Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

İlginç geldi bana
Olay habersiz gezmesi vs değil eşinden ayrı yaşaması
Aynı evin içinde dipdibe yaşamaktan bahsetmiyorum ben
Evlilik birlikte yaşamak demek zatrn
Bir erkek sevdiği kadından neden ayrı yaşar sıkıntı bu buna nasıl izin verir
Yolunda gitmiyor demek ki buraya konu açmış
Hersey mükemmelse niye konu açılıyor

Evlendiğinizden beri mi ayrı evlerde yaşıyorsunuz? Belki evlilik sorumluluğu tam olarak yerleşmemiştir. Bir ay sonra evinize döndüğünüzde de hemen ayak uydurmasını beklemeyin derim :/
Hayir uc sene ayni evde yasadik. Haftasonu dondugumde bile eskisi gibi hatta daha bile iyi oluyor. Tek sikinti su haftaicleri. Insallah biran once biter de kavusurum evime. Ben bazen izinli yada gorevli oluyorum istanbulda. Arkadaslari arayinca soyler esim geldi cikamam diye. Bi kere soyleyince kimse arayip israr etmez zaten. Tamam derler kapanir konu.

Valla ben böyle adama güvenmezdim. Adam resmen sizi sevmiyor. Gel çok özledim diyeceğine izin yapma programım var diyor. Cidden ilginç
Yok programim var demedi. Haftaya izinliyim zaten istanbulda olacagim. Yarin icin de izin alirsan dikkat cekebilir dedi. Ama ben diyorum ki acaba programi vardi da o yuzden mi istemedi beni.

İyide canım neyi anlamadın
Bende seni anlamadım
Gezme otur evinde diye konuş o zaman
Adam ordan oraya geziyor
Yanına geleyim diyorsun mırın kırın ediyor
Sen izin almıyorsun oda senden izin almıyor madem sıkıntı ne
Yalnız adam gezer Yani ne yapıcaktı
Baştan ofsayt durum
Alınma lütfen
Bana çok ters geldi
O para sana yarıcaksa birikim yap
Ama eşim Evim bilmem ne dersen üzülürsün
Sen kendini parçalarken adam oh burda gezer tozar ki yapıyormuş da.

Evet epey karisikmis ama bir hale yola girer insallah onlarin durumu. Olsun inan o kadar ölüp bitseydi kendi de giderdi esiniz. Bu konuda sizden güç alıyor esiniz o yuzden sizinle gidiyor bence ve bu olaylarla fazla uğrasmak istemiyor bir görunup geliyor iste. Ben siz kendinize odaklanin oncelikle. Neyse ki az kalmis yuzmus yüzmüs kuyruguna gelmissiniz. Insallah dusundugunuz gibi artilarini yasarsiniz bundan sonrasi icin. Cok kafaya takmayin o zaman az kalmis. Allah kavustursun diyelim bizde . Insallah bebeginizde olur hersey yoluna girer..

Çok mu acildi şehir dışında çalışmanız?
Çalışacaksanız evlenmeseydiniz. Evlendiyseniz neden ayrı yerlerde yaşıyorsunuz?
Saçma sapan bir durum.

Yeri saati öğrenmişsin tamam gelmeyeyim diyip gitseydin ya mekana bakalım tek mi sahiden.

Bazen iş veya görevlendirme nedeniyle çiftler arasında geçici veya süreli ayrı yaşama durumu olabilir.
1970'li yıllarda gurbetçi ailelerin durumunu duymuş olmalısınız.Çoğu erkek tek başına gitti Almanya'ya,Fransa'ya.
Kimisi ailesini aldırabildi yanına, kimisi Türkiye'ye git-gel yaptı yıllarca.
İnsan başına her şey gelebilir.
Ayrıca konu sahibi evliliğim mükemmel iddasında değil ki,sadece sorununa çözüm arıyor bizlerden de fikir istiyor.
Bakış açılarımızı genişletmemizde fayda var.

Bence sen İstanbulda olsan, beraber geziyor olsanız ya da senin de gezme eğlenme imkanın olsa sinir olmazdın
O yüzden aslında eşine değil de duruma sitem ediyorsun

Yapcak olan adam yanindaykende yapar.icinde varsa o yola girdiyse her turlu olur.icini ferah tut.ne guzel memur olmussun bu zmanda zor oaln bisey.insallah biran once giderisn evine.

Bence çöüxümü eşinin yanına taşınması
Ben sağlıklı bulmuyorum bak sorun çıkıyor
Olabilir tabi ayrı da kalınır
Zaten geçiciymiş kalıcı sandım ben
Ayrıca o Almanya ya giden adamları biliyoruz ne canlar yandı neyse o konuya girmiyorum bile

Bir de yarin icin izin alip bugunden donecektim eve. Yapma istersen cok izin alma iyi olmaz dedi. Bugune programi varmis. Ben gitsem godecekti. O yuzden istemedi sanirim. Bunu anlayinca iyice sinirlendim.
Peki sizin is olayınız daha ne kdar devam edecek? Maddi durumunuzu bilmiyorum ama sanırım ben ordan çıkıp İstanbul da bi iş bulmaya çalışirdim. Uzaktan evlilik çok zor olur.

Ben sunu soylıyım benım esımde 2 gece gelmıyor ısı nedenıyle bı gece evde sonra yıne yok
Inan o kadar alıstım kı yokluguna dusunuyorum evde olsa naparım
Arkadaslarımla kahve ıcmeye gıdıyorum ıstwrsem yemek yapıyorum ıstemezsem kızımı alıp dışarda yıyoruz
Bunu neden yazdım bı sure sonra bu hayat tarzına alısıyosun muhtemelen esınde alıstı
Geldıgı gecelerdense gelmediği gunler daha mutluyum:;;(((cok üzücü ama gercek bu

Bence siz kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz. İlçe de oldugunuz için sosyal hayatınız eşiniz kadar aktif değil belki de bu yüzden eşinizin dışarı çıkması sizi daha çok rahatsız ediyor. Sizinle birlikte annesini ziyaret etmesi bana tuhaf gelmedi. Aksine bence ben artık bir aileye sahibim in göstergesi. Yani bunun altından kötü bir anlam çıkarmadım.
Herkes işi geregi böyle ayrı yaşama durumlarıyla karşılaşabiliyor. Zaten zamanınız da az kalmış. Bence kendinizi bu düşüncelerden uzak tutun içinizi de ferah tutun.
Ayrıca bir de empati yapın siz ist. da olup çok aktif bir hayatınız olabilirdi. O da arkadaş çevresinden uzak bir yerde çalışmak zorunda kalabilirdi. Bu sizin onu aldatacagınız yada sadakatsiz davranacagınız anlamına gelmiyor .

Hergun arkadaslariylariyla gorusecegine birgun annesine gitse haftasonu da bana kalsa olmuyor. Tamam cok oturmuyoruz en fazla bi saat ama cok seviyorsa annesini ki olup bitiyor o zaman haftaici de gitsin.
Bence bu sorun değil uğrayıp çıkıyorsunuz. O gitsede sizinde gitmeniz gerekli. Hafta içi çok geziyor ama evde eşi yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…