- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Kalenderender
-
İlginç geldi banaHerkesin ilişki ve/veya evlilik dinamikleri,
hayata bakışı farklıdır.
Bize uymuyor olması yanlış olduğunu göstermez,bazı şeyler dışardan göründüğü gibi olmayabilir.
Siz eşinizden habersiz hiç bir şey yapmazsınız,
diğeri bazı konularda danışır,beriki şehir dışında çalışma kararına bile tek başına alır.
Hayir uc sene ayni evde yasadik. Haftasonu dondugumde bile eskisi gibi hatta daha bile iyi oluyor. Tek sikinti su haftaicleri. Insallah biran once biter de kavusurum evime. Ben bazen izinli yada gorevli oluyorum istanbulda. Arkadaslari arayinca soyler esim geldi cikamam diye. Bi kere soyleyince kimse arayip israr etmez zaten. Tamam derler kapanir konu.Evlendiğinizden beri mi ayrı evlerde yaşıyorsunuz? Belki evlilik sorumluluğu tam olarak yerleşmemiştir. Bir ay sonra evinize döndüğünüzde de hemen ayak uydurmasını beklemeyin derim :/
Yok programim var demedi. Haftaya izinliyim zaten istanbulda olacagim. Yarin icin de izin alirsan dikkat cekebilir dedi. Ama ben diyorum ki acaba programi vardi da o yuzden mi istemedi beni.Valla ben böyle adama güvenmezdim. Adam resmen sizi sevmiyor. Gel çok özledim diyeceğine izin yapma programım var diyor. Cidden ilginç
Su an gitti mekanda. Hatta check in yapti gordum. Yarin normalde is cikisi eve donecegim zaten.Ben olsam yarın izin yapar ona haber vermeden giderim. Nereye gideceğini de öğrenir basarım. Hadi bakalım sürpriz
İyide canım neyi anlamadınBen bu yorumu gercekten anlayamadim kusura bakmayin. Ben esimden izin almadim buraya gelirken. Keza o da disari cikmak icin benden izin almiyor ama sık olmasi beni rahatsiz ediyor bunu paylasip yardim istedim. Tum omrumu esimin eline bakarak gecirmek istemedim yada uc kurusa ozelde calisarak.
Bir ayim kaldi insallah. Ama omrumden bes sene gitmistir su bir yilda. Artilarini dusunup oyle karar verdim ama insallah iyi yapmisimdir. Artilari yuzde elli daha az calismaya uc kati maas aliyorum eski is yerimle kiyaslayinca. Ve em onemlisi bebegim olmasi durumunda iki yil ucretsiz iznim olacak. Deger miydi bilmiyorum. Insallah evime donerim de kocaman bir oh cekerim. Degdi derim.
Aile konusu cok karisik. Kv kp bosanmak uzereler. Kv kp yi sokaga atti. Bizden yardim bekliyor hepsi. Cok cok karisik. Ikisi de cok suclu ama esim annesini oyle bir melek olarak goruyor ki hic kabahat bulamiyor. Ayilip bayiliyor annesine kv de esime. Ama ne hikmetse on dk mesafede ben yokken gorusmuyorlar. Ama haftasonu olup da ben eve dondugumde daha biz uyanmadan ariyor kv.
Bugun ogrendim. Simdi mekanda hatta. Ha deyip gidemem ki. Izin almadim bi kere. Yarin is var.Yeri saati öğrenmişsin tamam gelmeyeyim diyip gitseydin ya mekana bakalım tek mi sahiden.
Bazen iş veya görevlendirme nedeniyle çiftler arasında geçici veya süreli ayrı yaşama durumu olabilir.İlginç geldi bana
Olay habersiz gezmesi vs değil eşinden ayrı yaşaması
Aynı evin içinde dipdibe yaşamaktan bahsetmiyorum ben
Evlilik birlikte yaşamak demek zatrn
Bir erkek sevdiği kadından neden ayrı yaşar sıkıntı bu buna nasıl izin verir
Yolunda gitmiyor demek ki buraya konu açmış
Hersey mükemmelse niye konu açılıyor
Kesinlikle bnde ayni noktadayimBen hiçi sen yokken ailesi ile görüşmeyip bunu hsonuna bırakmasına takıldım .. bu konuda haklısın
Bence çöüxümü eşinin yanına taşınmasıBazen iş veya görevlendirme nedeniyle çiftler arasında geçici veya süreli ayrı yaşama durumu olabilir.
1970'li yıllarda gurbetçi ailelerin durumunu duymuş olmalısınız.Çoğu erkek tek başına gitti Almanya'ya,Fransa'ya.
Kimisi ailesini aldırabildi yanına, kimisi Türkiye'ye git-gel yaptı yıllarca.
İnsan başına her şey gelebilir.
Ayrıca konu sahibi evliliğim mükemmel iddasında değil ki,sadece sorununa çözüm arıyor bizlerden de fikir istiyor.
Bakış açılarımızı genişletmemizde fayda var.
Peki sizin is olayınız daha ne kdar devam edecek? Maddi durumunuzu bilmiyorum ama sanırım ben ordan çıkıp İstanbul da bi iş bulmaya çalışirdim. Uzaktan evlilik çok zor olur.Bir de yarin icin izin alip bugunden donecektim eve. Yapma istersen cok izin alma iyi olmaz dedi. Bugune programi varmis. Ben gitsem godecekti. O yuzden istemedi sanirim. Bunu anlayinca iyice sinirlendim.
Bence bu sorun değil uğrayıp çıkıyorsunuz. O gitsede sizinde gitmeniz gerekli. Hafta içi çok geziyor ama evde eşi yok ki.Hergun arkadaslariylariyla gorusecegine birgun annesine gitse haftasonu da bana kalsa olmuyor. Tamam cok oturmuyoruz en fazla bi saat ama cok seviyorsa annesini ki olup bitiyor o zaman haftaici de gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?