Eşimin davranış bozukluğu

Yani eşinizin davranış bozukluklarını anlamak için sözlerine değil size şiddet göstermesine bakabilirsiniz. Anlattığınız şey en basiti. Bir de böyle bir adamdan hamile kalmak için kondom falan yırtmıştınız + korktuğunuzu söyleyip yüzünüzü gösteren bir fotoğrafı buraya atmıştınız.

Bilemiyorum Altan.
ben bu üyeye inanmıyorum, ya tam troll ya da böyle şeyler uyduran biri gibi geliyo.dayak yedim yüzümün hali dediği fotoğraf da dayak değil cilt lekesi/ iğneli epilasyon izi gibi bişeydi.zaten peş peşe anlattıkları çok saçma ve mantıksız şeyler.

İyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok

Her ruhsal gel-giti bipolar bozukluğa yormak, bipolar bozukluk yaşayan insanlara hakaret oluyor bilesiniz.
Bu rahatsızlık böyle bir şey değil, çift karakterlilik filan da değil, madem bilginiz yok, fikriniz de olmasın. Önce bilgi edinin.

Konuda ilk takıldığım şey, gidip suyunu niye kendi almıyor yahu? Bir engeli varsa sorumu geri alıyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda? O suyu getirmediniz umarım. Ayrıca çift karakterlilik böyle bir şey değil benim bildiğim. Kayınvalideniz psikiyatrist filan mı? Bence bir de işin ehline sormak lazım. Bana daha çok saygısız, umursamaz, dengesiz biriymiş gibi geldi.

Her ruhsal gel-giti bipolar bozukluğa yormak, bipolar bozukluk yaşayan insanlara hakaret oluyor bilesiniz.
Bu rahatsızlık böyle bir şey değil, çift karakterlilik filan da değil, madem bilginiz yok, fikriniz de olmasın. Önce bilgi edinin.

Adam duz manyak ve saygisiz, abuk subuk bir tip. her rezil tipe bir psikolojik hastalik uydurmak da artik moda oldu:

elinde telefon kari kizla mesajlasiyor -> narsist kisilik bozuklugu
ne halt yedigi belli degil, saygisiz, ne istedigini bilmiyor -> bipolar
yalanci, rezil -> burayi siz doldurun artik

İyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok

Eşiniz hasta falan değil
Hele bipolar asla böyle bir şey değil
Saygısız sadece
Hakaretlerine kabul gösterdiğiniz için şımarmış hepsi bu

ben bu üyeye inanmıyorum, ya tam troll ya da böyle şeyler uyduran biri gibi geliyo.dayak yedim yüzümün hali dediği fotoğraf da dayak değil cilt lekesi/ iğneli epilasyon izi gibi bişeydi.zaten peş peşe anlattıkları çok saçma ve mantıksız şeyler.

Ben de en başından beri inanmıyorum. Evet maalesef Türkiyede bu üyenin yaşadığı şeyleri yaşayan çok kadın vardır ama bu denli korkan birinin fotoğraf atabilmesi bana hiç inandırıcı gelmiyor. Benim başımdan çok korktuğum bir olay geçtiğinde bırakın fotoğraf atmayı tüm sosyal medyalarımı kapatmıştım bir süreliğine. Wattpad hikayesi çok okumuş olabilir konu sahibi.🧐

buna kişilik bozukluğu denir mi bilmiyorum ama çevremde böyle insanlar çok o zaman hepsinde kişilik bozukluğu var 😅 her lafı söyleyip rahatlıyor sonra da bişey yokmuş gibi uzatmak istemiyor. tabi bu da normal bir durum değil.

Kendini rahatlatiyo ama karşısındakini takmayan cinsten yapıp yapıp hiç bişey olmamış gibi davrannlardan psikolojik bişey olduğunu düşünmüyorum ama Allah yardımcınız olsn

Back
X