- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Günaydın bayanlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle büyük bir sorunumuz yok. Bana karşı normalde yani yalnızken evimizdeyken çok ilgili. Ama toplum arasında bana laf sokuyor laf söylüyor yada ben mi abartiyorum bilmiyorum. Size birkaç gün önceki bir olayı anlatayım abartiyor muyum siz söyleyin. Dün kayinvalidemle ben bütün gün eşimin bir akrabasının mevlütunde idik. Sabah gittim akşam beş gibi kayinvalidemlere döndük sonrada sekiz gibi kendi evimize geldik. Biz kayinvalidemlere gittiğimizde birkaç akraba da geldi. Esimde işten kayinvalidemlere geldi. Çay iciyorduk eşimle akrabalarından bir kadın bir konuda fikirlerini söylerken karşıt düşüncede olduklarından konuyu çok fazla uzattılar bir o birşey söylüyor bir eşim konu çok uzadı ve eşim bunu karşıt düşüncede olduğu herkesle yapar çok uzatır ve çok sıkıcı olur. Eşime çay verirken diğer insanlara arkam dönükken sessizce tamam boşver uzatma dedim ora yanına otururken o da bana insanların duyabil3cegi şekilde sen ne karisiyorsun dedi. Eve gelince insanların yanında neden öyle diyorsun dedim sen bana benim söyleyeceğim şeylere neden karisiyorsun dedi. Sonra yolda kendi evimize dönerken bir akrabası da bizim o tarafta oturuyor onu da getirdik. Yolda eşim kötü bir radyo kanalı açtı doğru düzgün çekmiyor bu ne dedim ben yine sessiz eşim yine başkalarının duyabil3cegi şekilde daha iyisini biliyorsan sen aç dedi. Eşim yalnızken bu tarz şeyler söylemez ama toplum arasında neden böyle? Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Toplum arasında böyle yapmaması için ne yapabilirim?