• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışları

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Günaydın bayanlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle büyük bir sorunumuz yok. Bana karşı normalde yani yalnızken evimizdeyken çok ilgili. Ama toplum arasında bana laf sokuyor laf söylüyor yada ben mi abartiyorum bilmiyorum. Size birkaç gün önceki bir olayı anlatayım abartiyor muyum siz söyleyin. Dün kayinvalidemle ben bütün gün eşimin bir akrabasının mevlütunde idik. Sabah gittim akşam beş gibi kayinvalidemlere döndük sonrada sekiz gibi kendi evimize geldik. Biz kayinvalidemlere gittiğimizde birkaç akraba da geldi. Esimde işten kayinvalidemlere geldi. Çay iciyorduk eşimle akrabalarından bir kadın bir konuda fikirlerini söylerken karşıt düşüncede olduklarından konuyu çok fazla uzattılar bir o birşey söylüyor bir eşim konu çok uzadı ve eşim bunu karşıt düşüncede olduğu herkesle yapar çok uzatır ve çok sıkıcı olur. Eşime çay verirken diğer insanlara arkam dönükken sessizce tamam boşver uzatma dedim ora yanına otururken o da bana insanların duyabil3cegi şekilde sen ne karisiyorsun dedi. Eve gelince insanların yanında neden öyle diyorsun dedim sen bana benim söyleyeceğim şeylere neden karisiyorsun dedi. Sonra yolda kendi evimize dönerken bir akrabası da bizim o tarafta oturuyor onu da getirdik. Yolda eşim kötü bir radyo kanalı açtı doğru düzgün çekmiyor bu ne dedim ben yine sessiz eşim yine başkalarının duyabil3cegi şekilde daha iyisini biliyorsan sen aç dedi. Eşim yalnızken bu tarz şeyler söylemez ama toplum arasında neden böyle? Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Toplum arasında böyle yapmaması için ne yapabilirim?

Boyle garip garip davranmayabilirsiniz mesela. Radyo cekmezse bu ne diye sorulur mu? Kendiliginden degistirirsiniz bir sey soylemeye gerek yok.
Adama toplum icinde direktif vermeyin,uzatiyorsa uzatsin sizlik bir durum yok ki.

Çünkü o erkek !
Höt höt olunca vay anasını lan erkeğe bak erkeğe dediğini düşünüyor milletin.
Sen de herkesin duyabileceği şekilde cevap ver madem.

Günaydın bayanlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle büyük bir sorunumuz yok. Bana karşı normalde yani yalnızken evimizdeyken çok ilgili. Ama toplum arasında bana laf sokuyor laf söylüyor yada ben mi abartiyorum bilmiyorum. Size birkaç gün önceki bir olayı anlatayım abartiyor muyum siz söyleyin. Dün kayinvalidemle ben bütün gün eşimin bir akrabasının mevlütunde idik. Sabah gittim akşam beş gibi kayinvalidemlere döndük sonrada sekiz gibi kendi evimize geldik. Biz kayinvalidemlere gittiğimizde birkaç akraba da geldi. Esimde işten kayinvalidemlere geldi. Çay iciyorduk eşimle akrabalarından bir kadın bir konuda fikirlerini söylerken karşıt düşüncede olduklarından konuyu çok fazla uzattılar bir o birşey söylüyor bir eşim konu çok uzadı ve eşim bunu karşıt düşüncede olduğu herkesle yapar çok uzatır ve çok sıkıcı olur. Eşime çay verirken diğer insanlara arkam dönükken sessizce tamam boşver uzatma dedim ora yanına otururken o da bana insanların duyabil3cegi şekilde sen ne karisiyorsun dedi. Eve gelince insanların yanında neden öyle diyorsun dedim sen bana benim söyleyeceğim şeylere neden karisiyorsun dedi. Sonra yolda kendi evimize dönerken bir akrabası da bizim o tarafta oturuyor onu da getirdik. Yolda eşim kötü bir radyo kanalı açtı doğru düzgün çekmiyor bu ne dedim ben yine sessiz eşim yine başkalarının duyabil3cegi şekilde daha iyisini biliyorsan sen aç dedi. Eşim yalnızken bu tarz şeyler söylemez ama toplum arasında neden böyle? Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Toplum arasında böyle yapmaması için ne yapabilirim?
Dışarda Kendine kilibik yakıştırması yapilmasin diye... bilse hanimcilik daha iyi güzel birsey Öküzler anlamaz

Zamanla uysallaşır, konunun üstüne çok gitmesen iyi olur.
Toplum içinde eleştirmek yerine başbaşayken fikirlerini söylemek daha etkili oluyor paşalara :KK66:

İyi de adam konuşurken tamam artık uzatma dersen tabi ki sen karisma der. Siz de adamı tahrik ediyorsunuz. Nerede susacagina siz mi karar vereceksiniz bence adam hakli

Ben biriyle konuşurken esim beni uzatma diye ikaz etse asil aptal gibi hisseden ben olurdum. Esinizin huyu buymus adam istedigiyle istedigi gibi tartissin gerçekten size ne ? Radyo kalani ise ayri bir sacma arkadaslarinda dedigi gibi degistirirsin kanali olur biter. Neden surekli adami elestirmek icin acik arıyorsunuz ?

aslında ilk eleştiren siz olmussunuz
eşiniz karsılık verince bozulmussunuz
eşinizi uyarmanız gereksız bence cocuk gibi
konussun bırakın

daha sonra da radyoyu begenmedıysenız değiştirin
bu ne demenizin amacı ne ?

Back
X