- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Eşinin arkadaşının 4-5 günlüğüne yatılı gelmesi bile bence garip.. Seni ezip, fikirlerine değer vermiyor gibi. Konuşsan da pek önemseyeceğini sanmam :/Kızlar selam
Henüz eşimle 1 yılımızı tamamlamadık ancak cozum bulamadığım noktalar var..
Eşimin arkadaşı şehirdisindan 4-5 günlüğüne yatılı geldi benim hoşlanmadığımı bildiği bir olay var gidip çocuğa bunu anlattı benim rahatsız olduğumu bile bile birkaç gün önce ufak araba çiziği yaptim onu arkadaşına anlatıyor gidiyor başka arkadaşlarının üstüne bastıra bastıra anlatıyor üstüne aptalmışım gibi benden iyi araba kullanir diyor ama öncesinde beni öyle bir gomuyor ki… konustugumuzda da ne var bunda diyor sorun ne rahatsız olmakta haksız miyim ve bunu nasıl engelleyeceğim..
Evet ilk başta öyleydi ama sürekli sürekli anlatınca bir “ehhhh yeter”dedirttiriyorArabayı cizdigini anlatmasimi bu kadar rahatsız eden ben guler geçerdim eger rendice edici şekilde anlatmiyorsa
Çoğu kez konuştum artık trip atıp kusuyorum bende de sabır kalmadıKonuşma adabı bilmeyen biri söyleye söyleye torpuleyeceksiniz.
aynısını sende yap herkezin içinde hoşlanmadığı bişey söyle bakalim tepkisi ne olacakKızlar selam
Eşimin arkadaşı şehirdisindan 4-5 günlüğüne yatılı geldi benim hoşlanmadığımı bildiği bir olay var gidip çocuğa bunu anlattı benim rahatsız olduğumu bile bile birkaç gün önce ufak araba çiziği yaptim onu arkadaşına anlatıyor gidiyor başka arkadaşlarının üstüne bastıra bastıra anlatıyor üstüne aptalmışım gibi benden iyi araba kullanir diyor ama öncesinde beni öyle bir gomuyor ki… konustugumuzda da ne var bunda diyor sorun ne rahatsız olmakta haksız miyim ve bunu nasıl engelleyeceğim..
Ahhahaha bakın aslında evreleri oldu bu işin örneğin başta he he deyip geçerken ikinci evre dediğiniz gibi yapmak oldu fakat olay şuna dondu madem yanlış sen niye yapıyorsun böyle bir kısır döngüBen olsam onun en utanç verici anılarını herkese anlatır gevrek gevrek gülerdim.
Bknz: Neden evli değilim?
Ben kısasa kısasın bazen insanların aklını başına getirdiğini düşünürüm. Araba kullanmamla dalga mı geçiyor? Onun da illa kötü yaptığı bir şey vardır. Bire bin katar gelene geçene söylerdim.
Neyse siz yine de bana uymayın tabi. Ama böyle biriyle de zor be. Hiç mi fark etmediniz evlenmeden önce? Ben olsam sırf bu yüzden evlenmezdim valla. Gıcıklık tahammül edebileceğim bir şey değil. Yapma dediğimi yapmaya devam ediyorsa biri katlanamam.
Örneğin :)Bu konuda garip olan epey şey var
İnsan eşinin istemediği davranışı neden Yaparken ,Hadi başkası olsa neyse de EŞ kardeşim bu , olgunlasamamıstır belkiKızlar selam
E iyi de yapma dediğinizi yapmaya devam ediyormuş. Siz insan gibi uyarınca dursa idi misilleme yapmazdınız.Ahhahaha bakın aslında evreleri oldu bu işin örneğin başta he he deyip geçerken ikinci evre dediğiniz gibi yapmak oldu fakat olay şuna dondu madem yanlış sen niye yapıyorsun böyle bir kısır döngü
Neden bilmiyorum sizden öğreneceğim çok şey var gibi hissettimE iyi de yapma dediğinizi yapmaya devam ediyormuş. Siz insan gibi uyarınca dursa idi misilleme yapmazdınız.
E oldu o zaman, hem dalga geçileceğim hem de susup oturacak mıyım? Her türlü durmayacaksa bu adam, en azından karşılık veririm, şiştiğim kadar şişiririm de. Benim canım sıkılıyorsa, herkesinki sıkılsın, bana ne? Ben mutlu değilsem ona da zehir ederim hayatı. Aha böyle de kindar bir insanım, gelsin beğenmedimler.
Estağfurullah.Neden bilmiyorum sizden öğreneceğim çok şey var gibi hissettim
Ne güzel söylemiş anneniz bu bizim evdede böyleydi hep belki bu yüzden tuhaf geliyor banada belki araya sınır koymak en iyisi olacakEstağfurullah.
Şaka bir yana böyle devam edemezsiniz. Herkesin önünde küçük düşürüyor sizi. Yani eşlerin birbirini küçük düşürmemesi gerekiyor. Annemin bir düsturu vardır, elin yanında ne olursa olsun babamın açığını vermez. Dört duvar arasında ne olursa olur, konuşulur, elin yanında bu mevzular açılmaz. Bize de aynısını yapardı, kimsenin yanında kızmaz, terbiye vermeye kalkmazdı. Yalnızken verirdi cezamızı.
Sizi yerin dibine sokması değil, yüceltmesi gerekir. Hadi onu yapamıyor, bari hiçbir şey yapmasa. Yeni evliler görüyorum, kadın bir kek yapmış. Adamcağız öve öve bitiremiyor. Çünkü seviyor yani, ne yapsa harika geliyor. Siz onun kankası değilsiniz, asker arkadaşı değilsiniz. Eşisiniz ve size böyle davranamaz. Bu bir değer verme sorunudur. Kasap sevdiği deriyi yerden yere vurur gibi saçma sapan bir bakış açısı da var. Ama ilkokulda değiliz ki sevdiğimiz kızın saçını çekip sevdiğimizi belli etmeye çalışalım.
Valla dalga geçmek işe yaramadıysa ben rezil ederdim. Asla önermiyorum yazacaklarımı. Çünkü çok pis geri de tepebilir.Ne güzel söylemiş anneniz bu bizim evdede böyleydi hep belki bu yüzden tuhaf geliyor banada belki araya sınır koymak en iyisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?