esimin davranislari...

daha ne yapmasını bekliyosun canım kolunu tutup sıkıyor bağırıyor buda bi şiddet üstelik daha bir yıllık evlisiniz önlemini almazsan ilerisini düşünemiyorum

evet... arkadaslara anlatamiyorum iste. normal zamanda canim birseymi istedi hemen alir, canim gezmek mi istedi hemen gezmeye gideriz, bana ev isinde yardim eder aileme cook saygilidir sadece aileme degil cevremdekilerede. Birisine sorsalar X nasil diye kimse onun hakkinda kotu birsey demez. Ama tartistigimiz zaman.... offf niye boyle oluyor anlamiyorum. mesela arada zaman gectikten sonra ben ona hatirlattigim zaman iste hatirliyormusun gcen boyle boyle yaptin diye hemn utanir ozur diler ama is isten gectikten sonra. İllaki ilk adimi aticam ben

daha ne yapmasını bekliyosun canım kolunu tutup sıkıyor bağırıyor buda bi şiddet üstelik daha bir yıllık evlisiniz önlemini almazsan ilerisini düşünemiyorum

evet ama basil bir onlem al bilmiyorum ki.. Durumu zorlastiran bir iyi bir kotu olmasi. Normal zamablardada bana oyle davranaa insan ayrilir olur biter ama oyle degil iste

siz bir şey yapamazsınız. eşinizin bir profesyonelden öfke kontrol terapisi alması lazım ama bu dediğim anca amerikan dizilerinde oluyor. eşiniz muhtemelen kabul etmez böyle bir seçeneği etsede maddi olarak yüksek bir olay. çoğu ilişki bu yüzden bitiyor zaten. öfkeliyken kendisini tutabilmeli.

hic konusmadim bu konuyu onunla ama bencede kabul etmez ...

hic konusmadim bu konuyu onunla ama bencede kabul etmez ...
sakinleştiği zamanlarda duygu sömürüsü yapmayı deneseniz. sizi ne kadar üzdüğünü böyle ağlamaklı bir hassasiyetle anlatsanız.. kendini tut sinirlenince konuşamayalım bir kaç saat sana karşı böyle hissetmek istemiyorum seni çok seviyorum o yüzden daha çok üzüyor bunlar tarzında vicdanına oynasanız yani.

Size şunu söyleyebilirim bu durumu siz duzeltemezsiniz yani sürekli tartışma olmasın diye çabalamak sizi cok yıpratir. Ya bir uzmandan yada bir aile buyugune danışarak bişeyler yapabilirsiniz. Eşinizin gecmisinde mutlaka sıkıntıları vardir

Tamam anamın evine gidiyorum diye blöf yap bir kere

Eşinde öfke kontrol sorunu var, sinirlenince ağzından çıkanı bilmiyor, uzamn yardımı alması şart. Bu arada bir daha aynı durum yaşandığında sertçe tavrını koy, bu şekilde davranmasına izin verirsen ilerde çok daha büyük sorunlar yaşanacak. Forumdaki benzer konuları oku, hepsinin sonu hüsran.

ôyle yapiyorum zaten. Hemen pisman oluyorr uzuluyor bana sariliyor ama sonrasinda yine ayni yinr ayni ...

haklisiniz... gecmisini bilememde.. bundan dört sene önce türkiyeden almanyaya geldi. bütün ailesi turkiyede e onlari cok ozluyor. zaten dün de bunu yuzunden tartistik. morali yine cok bozuktu ben ona yaklasmaya calistim tatli dille ilgilendim, niye moralin bozuk falan dedim birsey demedi. sonra aksam yataktayken uyumadigini farkettim baktimki goz yasini siliyo bnde dedim iste neyin var bana anlat yoksa kotu borseymi duydun. o gün bir yerede gitmisti bende sordum yoksa gittigin yerde bir sıkıntımi oldu nereye gittin diye sordum. ama yine gecistrdi bi müddet sonra bende sinirlendim dedim yatmiyosan git icerde otur oda oyle yapti. sabah ta bana kiziyorki ben ailemi ozledim ondan uzulemezmiyim hep ustume geliyosun. bana hesap soruyosun nerdeyin diye sanane falan. halbuki ben o manada sormadim morali bozuktu adamla ilgileniyorum ve o nasil anliyor allah askina

Aynen benim esimde ole aslinda mutlu oldugumz zamanlarda cok iyi ama sinirlenince cok sinirleniyo ve agzina geleni soyluyor bende cikmazdayim degisme gibi bi durumu yok ben hep konusuyorum ama nafile bide hamileyim sadece bu beni hayata bağlıyor

Senin icin ulke degistirip, yataginda aglayan bir adami yataktan mi kovdun yani?

Senin icin ulke degistirip, yataginda aglayan bir adami yataktan mi kovdun yani?

ûlkeyi benim icin degistirmedi daha biz tanismazken almanyaya geldi. yataktanda kovmadum. cok ilgilendik masajlar yaptim basim agriyo diye ne bilim herseyi yapiyorum soruyorum ediyorum ama bir turlu anlatmiyo ne oldugunu. siz olsaniz ne yapardiniz. Ben hep derim istersen bir iki haftaligina git aileni gör falan ama hep yok der bu durumda ne yapabilirimki bek baanki benim yanimda cok mutsuzmus gibi sanki ven onun ailesi degilmisim gibi

Allah bize yardim etsin ne diyim. birde hamileymissin

merhaba annemle babam böyleler babam annemi çok sever ama bir tartışma olduğu zaman gözü hiç bir şeyi görmez çoğu zaman da sinirden boşanalım dediği de olmuştur ama sinirli olmadığı zamanlarda hakkını helal et der yani hatasını sonradan görür bunu da söyler,eşiniz siniri geçtiği zaman da böyle mi acaba hatasının farkına varıyor mu bir kere de kızdığınız zaman haklıysanız onun yaklaşmasını bekleyin deneyin bakalım

Evet farkina variyor ama cok gec farkina variyor. insan ister istemez yipraniyor. ben beklesem ne yazar yarin birgun bir tartismada yine aynisi olacak biliyorum

ôyle yapiyorum zaten. Hemen pisman oluyorr uzuluyor bana sariliyor ama sonrasinda yine ayni yinr ayni ...
cidden zor bir durum onun içinde zor. bende öfkemi kontrol edmeyen bir insanım o yüzden biliyorum. o öfkeyi kontrol edebilmekte zor. çünkü öyle bir parlıyorki mantık beyin her şey devreden çıkıyor. hiçbir şeyin değeri önemi kalmıyor karşındakinin canını olabildiğince acıtmak istiyorsun yani iğrenç birduygu. hatta benim zaman zaman gözüm kararır o an ne dedim yada ne yaptım hatırlamam. sonradan anlatırlar bende sadece karanlıktır o anlar. ben bir süre terapiye gittim. sadece bununla ilgili değil normal psikoloğa gidiyordum ama bunun üzerinede çalışmıştık nefes teknikleri vs baya işe yaradı aslında. şimdi kendimi daha çok kontrol edebiliyorum. çok uzun zamandır kendimi kaybetmedim. sadece sinirlenince sesim otomatil yükseliyor bi onu çözemedim.. yani bu ciddi bir sıkıntı ve çözümüde insan kendi istediğinde bile çok zor oluyor. o öfkenden maksimum iki saat sonra yaşanan pişmanlık utanç.. bir kere bir kadın arabayla hafifçe eşime çarpmıştı. onu gördükten sonrasını hatırlamıyorum. kadının camını yumruklayarak açtırmış kadının yakasına yapışmışım bir taraftanda çığlık çığlıklığa bağırıyormuşum kadına.. düşünün yaşadığım utancı.. eşinizde benzer şeyler yaşıyor. o yüzden dedim terapi lazım ama o amerikan filmlerinde oluyor siz değiştiremezsiniz diye. benide kimse değiştiremedi çünkü ben isteyerek çalışarak kendimi değiştirdim. yani diyeceğim profesyonel yardım şart ama işte kabul ettirmek sonra maddi boyutu bunlar çok zor..

Bence uzerine gitmeyin, sevginizi gosterin ama sorularla bogmayin. Tartismalar buna benzer sebeplerden cikiyorsa, engellenebilir. Erkekler biz kadinlar gibi her dertlerini konusmayi sevmiyorlar. O muhtemelen agladigini bile gormenizi istemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…