esimin davranislari...

Önemli olan 'Öfkelendiğinde rakibini yenen değil,öfkelendiğinde öfkesini yenen güçlü kimsedir' demiş Hz.Muhammed. Yani eşiniz size iyi günde iyi,kötü günde kötüyse eğer,o zaman imzayı atmadan biraz daha düşünseymıs .. İyi günde herkes seninle iyi olur,güzel konuşur. Ama kötü zamanında,ılımlı olmak,öfkesini yenmek,nazik olmak her babayiğidin harcı değildir. Değer veren,Hakiki seven insan (adam) eşine ne fiizksel şiddet uygulayabilir ne de Psikolojik şiddet. Siz evliliğinizi,yol yakınken çok itinalı bır şekilde gözden geçirin canım.. ALLAH yardımcın olsun...

tartismadigimiz zamanlar okadar iyiki anlatamam size. melek gibi. ama bir tartismada bir insan nasil bu kadar agresif ve sinirli olur onu anlamiyorum.
Demek ki öfke kontrolü sorunu var , bunun için psikoloğa gitmez mi ? Saldırmadığı zamanlarda çok iyi melek gibi diyosunuz o zaman kabul edebilir.

İyi kavramını yeniden sekillendirmemiz lazım. Bu adamın neresi iyi Allah aşkına?

simdilik konusmuyorum onunla. Benimle barismaya calisiyor özür de diledi ama bu sefer öyle cabuk yumusamam anlasin yaptigi hatayi

eet bu sefer öyle yapicam. Bir daha iyle birsey derse bana sessizce esyalarimi toplar giderim
bakalim ne dicek

Amin ...

simdilik konusmuyorum onunla. Benimle barismaya calisiyor özür de diledi ama bu sefer öyle cabuk yumusamam anlasin yaptigi hatayi
Konuşmaman en iyisi zaten.. Sen affettikçe yaptıklarını tekrarlayacaktır emin ol.. Birdaha yaparsa kesinlikle affetmeyeceğini ( affedecek olsan bile) ona hissettirmen ve korkması lazım biraz.. Öfkesini kontrol edemediğini kabul ediyosa işin daha kolay psikoloğa gitmeyi kabul etmezse bile en azından sadece ilaç yazan bi psikaytrsite gitmeye ikna et ve ilaç kullansın, öfke kontrolune çok etkili ilaçlar var gerçekten ve tedavi de ediyo.. Devlet hastanelerindeki psikaytlarlar bu tarz ilaçları yazıyorlar bilgin olsun.. Allah da yardmcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…