Bende öyle düşündüm hastaneye gidip gitmediğini TC sini girip e hastanesi oradan baba biliniyordu hangi bölüm hangi gün görürsün oradan bak için rahat etsin
Bence başka bir durum var saklıyor , iş hayatıyla ilgili bişey değil . Kötü aliskanlari varmiydi kumar gibi mesela ev geç gelmesi falan iş dolayısıyla olduğunu düşünmüyorum başka birşey var gizli kalmış bir gün takip et bence ..inşallah geçereve de çok geç geliyor genelde konuşmaya çalışıyorum ama ben de yoruldum hafta sonu da genelde çalışıyor tatile falan gidelim dedim istemiyorum dedi
İllaki aldatmak değil birine borcu olabilir , kumar oynuyor olabilir , sıkıntıdan kendini kötü biseye vermiş olabilir ama eşinin durumu psikolojik yada iş yoğunluğu değil başka bişey . Takip et yada araştır derim geç olmadan ..
Benim esimde ayni durumda canim.Merhabalar,
Yazıp biraz rahatlamak istedim sadece çünkü kimseye anlatamıyorum çok bunaldım
Yaklaşık 2 aydan beri eşim depresyona girdi yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. O günden öncesine kadar yine yoğun çalışıp geç geliyordu ancak neşeli bir insandı. Bir anda ne olduğunu anlayamadan içine kapandı konuşmamaya bir şey paylaşmamaya hatta hafta sonları bile çalışmaya başladı. Konuştuğumda benimle ilgili olmadığını kendi içinde sıkıntı yaşadığını hatta kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Sıkışınca yalan söyleme huyu olduğunda psikoloğa gidiyorum dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum ( zaten 2 defa gitti dediğine göre ). Psikolog demiş kaygı bozukluğu diye ama açıkcası neden oldu kendide bilmiyor. Yaklaşık 15 gündür daha iyi daha rahat konuşuyor az biraz daha mutlu gibi. Bu süreçte kendi ailemde bazı hastalık sıkıntıları yaşadığım için eşimle pek ilgilenme, konuyu kafama takma fırsatım olmadı bir açıdan bu iyi oldu.
Buarada 2 senelik evliyiz ben çocuk istiyordum o zaten pek yanaşmıyordu şimdi zaten bu durumda çocuk istemek gibi bir saçmalık olmaz. Eşimi hala seviyorum o yüzden sabrediyorum ama ne zamana kadar sabredebilirim emin değilim. Bu gibi durumlar yaşayan olduğu mu eşi depresyonda olan sonra çıkıp normal hayatına dönen? Bu arada sorduğumda daha önce de öyle olduğunu 6 ay kadar falan sürdüğünü söyledi bu durum artık canımı açıtmaya başladı çok sıkıldım çünkü eskiden güzel bir evliliğimiz vardı bazı sorunlar yaşansa da el eleydik aşkım, hayatım diyordu şimdi iki iletişimi zayıf ev arkadaşı gibiyiz
Benim eşim hafta iki gün depresyona girer yemeden içmeden kesilirgerçekten her şeyi biz çekiyoruz maalesef her insanın patlama noktası var önemli olan o noktaya getirmemek inşallah bir an önce toparlarsınız
Doktora yanında gidin bence. Bir de eğlenmeye çıkın. Acik alan, piknik vs. Depresyonda insan çıkmaz istemez, zorla çıkardık açılır.ilk gün dedi bana ben mevsim geçişlerinde depresyona girebiliyorum ama 1-2 saatte geçiyor bu sefer farklı dedi
Benim esimde ayni durumda canim.
Benim eşim hafta iki gün depresyona girer yemeden içmeden kesilirönceleri kafama takardım sonraları umursamadım ne hali varsa görsün.
İşini sevmiyor parası çok diye çalışıyor. Çalışmasan ne yapacan diyorum her türlü çalışmak zorundasın bu yüzden sus söylenme
Yapacak bi şey Yok dengesiz kişilikleriyle ömür törpüsü resmen..
2 senelik evliyim bende senin gibi bu arada kişilik bozukluğu var benim eşimde bi bakıyorum çok mutlu 10 dakka sonra sinirli aksi uyuz oluyorum o hallerine
Haftasonu işe gidiyormuş ya bir saat sonra çıkar iş yerine giderdim yoksa içim içimi yerdi heralde. Öyle bir durum yoksa sabredin düzelecektir.
Kaygı bozuklugu kardesimde de var. Fazlaca daraltilmaktan oldugunu soyledi doktor. Biraz kendi haline birakin dedi. Bence biraz kendi alaninda birakin esinizi umarim fazla uzun surmez gecmis olsun.
Doktora yanında gidin bence. Bir de eğlenmeye çıkın. Acik alan, piknik vs. Depresyonda insan çıkmaz istemez, zorla çıkardık açılır.
Her zaman ki gibi davraniyorum o konusmadan konusmuyorum güleryüzlü olmaya çalışıyorum anlattığı herseyi ilk kez duyuyormus gibi bir çocuk merakiyla dinliyorum hayallerin i yagirdamiyorum ve en onemlisi annesi. Hakkinda tek kelime etmiyorum şikayet etmiyorum 4 yildir böyle esim tedaviye başladı inşallah duzelecekbu erkeklerin depresyonda olduğuna pek inanmıyorum ne yalan söleyim.bana hep sanki bir haltlar karıştıryor geliyor depresyondayım diyen erkek.
Bizi analarımız bu heriflere sabredelim diye doğurdu zaar
bu erkeklerin depresyonda olduğuna pek inanmıyorum ne yalan söleyim.bana hep sanki bir haltlar karıştıryor geliyor depresyondayım diyen erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?