Eşimin Depresyonu

Bende öyle düşündüm hastaneye gidip gitmediğini TC sini girip e hastanesi oradan baba biliniyordu hangi bölüm hangi gün görürsün oradan bak için rahat etsin

hastaneye zaten 2 ay önce 2 defa gittiğini söyledi şimdi gitmiyor ki ama bulabilirsem bakarım yine de çok kuskucu olmak istemiyorum başka sebep aramak istemiyorum her zaman inanırım eğer başka biri varsa o bi şekilde ortaya çıkar

inşallah geçer eve de çok geç geliyor genelde konuşmaya çalışıyorum ama ben de yoruldum hafta sonu da genelde çalışıyor tatile falan gidelim dedim istemiyorum dedi
Bence başka bir durum var saklıyor , iş hayatıyla ilgili bişey değil . Kötü aliskanlari varmiydi kumar gibi mesela ev geç gelmesi falan iş dolayısıyla olduğunu düşünmüyorum başka birşey var gizli kalmış bir gün takip et bence ..

İllaki aldatmak değil birine borcu olabilir , kumar oynuyor olabilir , sıkıntıdan kendini kötü biseye vermiş olabilir ama eşinin durumu psikolojik yada iş yoğunluğu değil başka bişey . Takip et yada araştır derim geç olmadan ..

off inşallah böyle bir durum yoktur yine de sanırım araştırmakta fayda var nasıl yaparım bilmiyorum ama düşüneceğim

Benim esimde ayni durumda canim.

gerçekten her şeyi biz çekiyoruz maalesef her insanın patlama noktası var önemli olan o noktaya getirmemek inşallah bir an önce toparlarsınız
Benim eşim hafta iki gün depresyona girer yemeden içmeden kesilir önceleri kafama takardım sonraları umursamadım ne hali varsa görsün.
İşini sevmiyor parası çok diye çalışıyor. Çalışmasan ne yapacan diyorum her türlü çalışmak zorundasın bu yüzden sus söylenme
Yapacak bi şey Yok dengesiz kişilikleriyle ömür törpüsü resmen..
2 senelik evliyim bende senin gibi bu arada kişilik bozukluğu var benim eşimde bi bakıyorum çok mutlu 10 dakka sonra sinirli aksi uyuz oluyorum o hallerine

Haftasonu işe gidiyormuş ya bir saat sonra çıkar iş yerine giderdim yoksa içim içimi yerdi heralde. Öyle bir durum yoksa sabredin düzelecektir.

Kaygı bozuklugu kardesimde de var. Fazlaca daraltilmaktan oldugunu soyledi doktor. Biraz kendi haline birakin dedi. Bence biraz kendi alaninda birakin esinizi umarim fazla uzun surmez gecmis olsun.

ilk gün dedi bana ben mevsim geçişlerinde depresyona girebiliyorum ama 1-2 saatte geçiyor bu sefer farklı dedi
Doktora yanında gidin bence. Bir de eğlenmeye çıkın. Acik alan, piknik vs. Depresyonda insan çıkmaz istemez, zorla çıkardık açılır.

bu erkeklerin depresyonda olduğuna pek inanmıyorum ne yalan söleyim.bana hep sanki bir haltlar karıştıryor geliyor depresyondayım diyen erkek.

bu erkeklerin depresyonda olduğuna pek inanmıyorum ne yalan söleyim.bana hep sanki bir haltlar karıştıryor geliyor depresyondayım diyen erkek.

evet yani insan bi kafaya takıyor sonra umursamamak istiyor ama pek yapamadım ben o kısmı belki daha da sürerse artık umursamam benimki biranda olduğu için alışamadım evet ömür törpüsü ve anladığım kadarıyla bu depresyon 2-3 yılda bir gelecek

Haftasonu işe gidiyormuş ya bir saat sonra çıkar iş yerine giderdim yoksa içim içimi yerdi heralde. Öyle bir durum yoksa sabredin düzelecektir.

maalesef iş yeri bana çok uzak ve toplu taşıma yok gidip bakabilmem mümkün değil

Kaygı bozuklugu kardesimde de var. Fazlaca daraltilmaktan oldugunu soyledi doktor. Biraz kendi haline birakin dedi. Bence biraz kendi alaninda birakin esinizi umarim fazla uzun surmez gecmis olsun.

teşekkürler inşallah geçer kendi haline bıraktım da içim içimi yiyiyor yardımcı olamıyorum

Her zaman ki gibi davraniyorum o konusmadan konusmuyorum güleryüzlü olmaya çalışıyorum anlattığı herseyi ilk kez duyuyormus gibi bir çocuk merakiyla dinliyorum hayallerin i yagirdamiyorum ve en onemlisi annesi. Hakkinda tek kelime etmiyorum şikayet etmiyorum 4 yildir böyle esim tedaviye başladı inşallah duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…