Eşimin Depresyonu

Adam düne kadar çoçuk istemiyordu birden bire çoçuk isteyesin tuttu. Mesela sıkıldım lafı etiket olmuş diline herşeyden sıkılıyor çoçuk gibi sürekli arsız gibi ilgi bekliyor

Ben de uzun bir süre depresyonla mücadele ettim. Benim koca hiç böyle çözüm yolları aramadı :) erkekler çok şanslı gerçekten. Bizim karı delirdi gene diyordu muhtemelen

hahaha valla onlar için hayat biraz daha basit biz karmaşık görüyoruz sizin ne kadar sürdü acaba bu durumdan çıkmanız

Umarim arkadasim

tabi yaşamadan atmak kolay zaten hep allahıma dua edeim eğer bir şey varsa gözümle göreyim çünkü anlamadan dinlemeden bazen gereksiz yargılar olabiliyor ve inanıyorum ki bir gün öyle bir şey olur gözümle görür ya da gerçek bir şeye sahit olursam uzatmanın anlamı olmaz allah kötü şeylerler sınamasın kimseyi

Hafta sonuda ise gidiyorsa durum fena. Benimki de oyle gidiyordu. Patron ameliyat oldu vs. Sessizlik icine kapaniklik bunalim stress var galiba dedim ama durum farkliymis :)) Telefonunu sizden kaciriyormu hep yanindami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…