Her zaman ki gibi davraniyorum o konusmadan konusmuyorum güleryüzlü olmaya çalışıyorum anlattığı herseyi ilk kez duyuyormus gibi bir çocuk merakiyla dinliyorum hayallerin i yagirdamiyorum ve en onemlisi annesi. Hakkinda tek kelime etmiyorum şikayet etmiyorum 4 yildir böyle esim tedaviye başladı inşallah duzelecek
Benimkisi de oyle beni cok yoruyor yengectir kendileri.yani bi an mutlu bi an dertli.Benim eşim hafta iki gün depresyona girer yemeden içmeden kesilirönceleri kafama takardım sonraları umursamadım ne hali varsa görsün.
İşini sevmiyor parası çok diye çalışıyor. Çalışmasan ne yapacan diyorum her türlü çalışmak zorundasın bu yüzden sus söylenme
Yapacak bi şey Yok dengesiz kişilikleriyle ömür törpüsü resmen..
2 senelik evliyim bende senin gibi bu arada kişilik bozukluğu var benim eşimde bi bakıyorum çok mutlu 10 dakka sonra sinirli aksi uyuz oluyorum o hallerine
Benimkisi de oyle beni cok yoruyor yengectir kendileri.
Bu durumu normal karşılamıyorum.Iş yerinde daha fazla vakit geçirmesi başka şeyler getiriyor benim aklıma.Ben mi fesatım bilemem ama.Dediği gerçek ise bunun tedavisini görmesi şart.Ilerki yaşlarda depresyon intihara kadar sürüklüyor.Her seferinde daha kuvvetli oluyor depresyon çünkü.Kesinlikle tedavi gormesi için ikna et.Ilgi dengesini iyi kur. Ama önce gerçekte ne olduğunu öğren iyice.Bana çok masumca gelmedi bu durum.Merhabalar,
Yazıp biraz rahatlamak istedim sadece çünkü kimseye anlatamıyorum çok bunaldım
Yaklaşık 2 aydan beri eşim depresyona girdi yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. O günden öncesine kadar yine yoğun çalışıp geç geliyordu ancak neşeli bir insandı. Bir anda ne olduğunu anlayamadan içine kapandı konuşmamaya bir şey paylaşmamaya hatta hafta sonları bile çalışmaya başladı. Konuştuğumda benimle ilgili olmadığını kendi içinde sıkıntı yaşadığını hatta kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Sıkışınca yalan söyleme huyu olduğunda psikoloğa gidiyorum dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum ( zaten 2 defa gitti dediğine göre ). Psikolog demiş kaygı bozukluğu diye ama açıkcası neden oldu kendide bilmiyor. Yaklaşık 15 gündür daha iyi daha rahat konuşuyor az biraz daha mutlu gibi. Bu süreçte kendi ailemde bazı hastalık sıkıntıları yaşadığım için eşimle pek ilgilenme, konuyu kafama takma fırsatım olmadı bir açıdan bu iyi oldu.
Buarada 2 senelik evliyiz ben çocuk istiyordum o zaten pek yanaşmıyordu şimdi zaten bu durumda çocuk istemek gibi bir saçmalık olmaz. Eşimi hala seviyorum o yüzden sabrediyorum ama ne zamana kadar sabredebilirim emin değilim. Bu gibi durumlar yaşayan olduğu mu eşi depresyonda olan sonra çıkıp normal hayatına dönen? Bu arada sorduğumda daha önce de öyle olduğunu 6 ay kadar falan sürdüğünü söyledi bu durum artık canımı açıtmaya başladı çok sıkıldım çünkü eskiden güzel bir evliliğimiz vardı bazı sorunlar yaşansa da el eleydik aşkım, hayatım diyordu şimdi iki iletişimi zayıf ev arkadaşı gibiyiz
He canim bileydin sunuay benimki de yengeç oldan mı acabaaa
Ama sizinki 2 aydir oyleymis benimki bes yildir boyle bizde birde sinir var evlere senlik..ay benimki de yengeç oldan mı acabaaa
Ama sizinki 2 aydir oyleymis benimki bes yildir boyle bizde birde sinir var evlere senlik..
Bu durumu normal karşılamıyorum.Iş yerinde daha fazla vakit geçirmesi başka şeyler getiriyor benim aklıma.Ben mi fesatım bilemem ama.Dediği gerçek ise bunun tedavisini görmesi şart.Ilerki yaşlarda depresyon intihara kadar sürüklüyor.Her seferinde daha kuvvetli oluyor depresyon çünkü.Kesinlikle tedavi gormesi için ikna et.Ilgi dengesini iyi kur. Ama önce gerçekte ne olduğunu öğren iyice.Bana çok masumca gelmedi bu durum.
inşallah bakalım bende bi iş buldum gibi maddi kaygısı azalacak en azındantedaviye başladıysa çok güzel inşallah kısa sürede düzelir
inşallah bakalım bende bi iş buldum gibi maddi kaygısı azalacak en azından
inşallah canım inşallahçok sevindim en kısa sürede her şeyin güzel olmasını dilerim
:))) hiç güleceğim yoktuHaftasonları çalıştığına emin misiniz? Depresyon dediği başka bir kadın olmasın?
Aynısı bende var.
Eşim bu aralar çok kötü. Hep bir kavga hep bir kavga. Bir de sıgarayı bırakmaya çalışıyor. Offffff offff sorma. Depresyon mıdır nedir bilmem ama beni bile çok yoruyor. İnşallah geçer bunların hali.
Benimki de içine kapandı iyiceGazelle8 .!.:inşallah çabuk geçer benimkinin kavga gürültü içine kapandı kendi halinde takılıyor
Ona şükür. Allah sabırını versin. Hiç kolay değil. İyiki sinirlenmiyor.inşallah çabuk geçer benimkinin kavga gürültü içine kapandı kendi halinde takılıyor
Merhabalar,
Yazıp biraz rahatlamak istedim sadece çünkü kimseye anlatamıyorum çok bunaldım
Yaklaşık 2 aydan beri eşim depresyona girdi yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. O günden öncesine kadar yine yoğun çalışıp geç geliyordu ancak neşeli bir insandı. Bir anda ne olduğunu anlayamadan içine kapandı konuşmamaya bir şey paylaşmamaya hatta hafta sonları bile çalışmaya başladı. Konuştuğumda benimle ilgili olmadığını kendi içinde sıkıntı yaşadığını hatta kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Sıkışınca yalan söyleme huyu olduğunda psikoloğa gidiyorum dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum ( zaten 2 defa gitti dediğine göre ). Psikolog demiş kaygı bozukluğu diye ama açıkcası neden oldu kendide bilmiyor. Yaklaşık 15 gündür daha iyi daha rahat konuşuyor az biraz daha mutlu gibi. Bu süreçte kendi ailemde bazı hastalık sıkıntıları yaşadığım için eşimle pek ilgilenme, konuyu kafama takma fırsatım olmadı bir açıdan bu iyi oldu.
Buarada 2 senelik evliyiz ben çocuk istiyordum o zaten pek yanaşmıyordu şimdi zaten bu durumda çocuk istemek gibi bir saçmalık olmaz. Eşimi hala seviyorum o yüzden sabrediyorum ama ne zamana kadar sabredebilirim emin değilim. Bu gibi durumlar yaşayan olduğu mu eşi depresyonda olan sonra çıkıp normal hayatına dönen? Bu arada sorduğumda daha önce de öyle olduğunu 6 ay kadar falan sürdüğünü söyledi bu durum artık canımı açıtmaya başladı çok sıkıldım çünkü eskiden güzel bir evliliğimiz vardı bazı sorunlar yaşansa da el eleydik aşkım, hayatım diyordu şimdi iki iletişimi zayıf ev arkadaşı gibiyiz
eşiniz depresyonda demek ki. ve bu bir hastalık. hani sabrediyorum ama sıkıldım demişsiniz ya. hastalığın fiziksel değil ruhsal olması hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. açıkcası ben sabrediyorum ama sıkıldım kısmına takıldım sadece. hastalıkta sağlıkta demediniz mi evlenirken. bu da hastalık kısmı işte. tedavi olmasını sağlayın...
valla o zaman sizde bir psikiyatrist yardımı alın. belli ki sizde zor zamanlar geçirmişsiniz. hem örnekte olmuş olursunuz. siz biraz rahatlayınca da psikiyatristim seninle de konuşmak istiyor der eşinizi kendiniz için çağırmış gibi yapar başlatırsınız tedaviye.İşte koca adam sürükleyemiyorsun ki doktora fiziksel bir hastalık olsa mecbur gidecek bu durumda doğru düzgün gitmeyip üstüne düşmediğinden derdim var biraz, en azından düzelmek istediğini gösterse mutlu olucam sıkılıp bunalmam biraz her şeyin üst üste gelmesi ne yapacağımı da bilmiyorum. düşünüyorum kendi kendime ben bu durumda olsam napardım diye cevap olarak giderdim bi psikiyatra iyileşmeye çalışırdım gerekirse haftada 2-3 giderdim ki biran önce bitsin hatta yıllardır bende bu durum varsa nasıl çözbilirim düşünürdüm bunları düşününce yeterince gayret etmediğini düşünüyorum o yüzden yoksa şu süreçte sonrasında hep eşimin yanında destek oluyorum ama insan işte benim de kafam dolu ben de yoruluyorum tek başıma sırtlamak zor geliyor
BENimki de yengeç demekki bu yengeçlerin hepsi aynıBenimkisi de oyle beni cok yoruyor yengectir kendileri.yani bi an mutlu bi an dertli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?