Eşimin Depresyonu

tedaviye başladıysa çok güzel inşallah kısa sürede düzelir

Benimkisi de oyle beni cok yoruyor yengectir kendileri.yani bi an mutlu bi an dertli.

Bu durumu normal karşılamıyorum.Iş yerinde daha fazla vakit geçirmesi başka şeyler getiriyor benim aklıma.Ben mi fesatım bilemem ama.Dediği gerçek ise bunun tedavisini görmesi şart.Ilerki yaşlarda depresyon intihara kadar sürüklüyor.Her seferinde daha kuvvetli oluyor depresyon çünkü.Kesinlikle tedavi gormesi için ikna et.Ilgi dengesini iyi kur. Ama önce gerçekte ne olduğunu öğren iyice.Bana çok masumca gelmedi bu durum.

Ama sizinki 2 aydir oyleymis benimki bes yildir boyle bizde birde sinir var evlere senlik..

yani benimki de sinirli ama bana karşı değil iş ve diğer insanlara depresyonu işe sanırım 2-3 yılda bir 6 ay kadar falan sürüyor sizinki gibi değil yine de allah hepimize boll boll sabır versin

işi çok yoğun inşaat işi olduğu için işinde olma olasılığı çok yüksek. bence de tedavi görmesi gerekiyor biraz daha toparlamaya çalışsın ondan sonra bi şekilde ikna edip götürmek istiyorum

Aynısı bende var.
Eşim bu aralar çok kötü. Hep bir kavga hep bir kavga. Bir de sıgarayı bırakmaya çalışıyor. Offffff offff sorma. Depresyon mıdır nedir bilmem ama beni bile çok yoruyor. İnşallah geçer bunların hali.

inşallah çabuk geçer benimkinin kavga gürültü içine kapandı kendi halinde takılıyor

inşallah çabuk geçer benimkinin kavga gürültü içine kapandı kendi halinde takılıyor
Ona şükür. Allah sabırını versin. Hiç kolay değil. İyiki sinirlenmiyor.

Benim eşim birden sinirleniyor. Ne oldu diyorum. Bilmem sinirler geldi yine diyor.

Deli edecek bu adamlar bizi.

eşiniz depresyonda demek ki. ve bu bir hastalık. hani sabrediyorum ama sıkıldım demişsiniz ya. hastalığın fiziksel değil ruhsal olması hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. açıkcası ben sabrediyorum ama sıkıldım kısmına takıldım sadece. hastalıkta sağlıkta demediniz mi evlenirken. bu da hastalık kısmı işte. tedavi olmasını sağlayın...

İşte koca adam sürükleyemiyorsun ki doktora fiziksel bir hastalık olsa mecbur gidecek bu durumda doğru düzgün gitmeyip üstüne düşmediğinden derdim var biraz, en azından düzelmek istediğini gösterse mutlu olucam sıkılıp bunalmam biraz her şeyin üst üste gelmesi ne yapacağımı da bilmiyorum. düşünüyorum kendi kendime ben bu durumda olsam napardım diye cevap olarak giderdim bi psikiyatra iyileşmeye çalışırdım gerekirse haftada 2-3 giderdim ki biran önce bitsin hatta yıllardır bende bu durum varsa nasıl çözbilirim düşünürdüm bunları düşününce yeterince gayret etmediğini düşünüyorum o yüzden yoksa şu süreçte sonrasında hep eşimin yanında destek oluyorum ama insan işte benim de kafam dolu ben de yoruluyorum tek başıma sırtlamak zor geliyor

valla o zaman sizde bir psikiyatrist yardımı alın. belli ki sizde zor zamanlar geçirmişsiniz. hem örnekte olmuş olursunuz. siz biraz rahatlayınca da psikiyatristim seninle de konuşmak istiyor der eşinizi kendiniz için çağırmış gibi yapar başlatırsınız tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…