Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

kafasını yüz kez ön kısma vuran bir kadın ağlayan bir bebek bağıran bir adam.. ortamı hayal ettiğimde film seti geldi yalnızca aklıma
-sabır diliyorum

anası hamileyken çok çene yemek muhakkak

bu ne çene yaaa allah başa vermesin,

canım durumuna gerçekten çok üzüldüm. aynı annem ne yazık kı umutsuz vaka. yanlıs anlamazsan ben anneme su sarkıyı söylerdim hep, bıraz umursamaz oluyor ınsan dınleyınce.

Fatih Ürek- Sus

Yetti be bu ne
Bi kere de he de
Kapa çenini de sus sus sus
Hep muhalefet, bi de itaat et,
Yeter ilelebet sus sus sus !!

Yetti be bu ne
Bi kere de he de
Kapa çenini de sus sus sus
Hep muhalefet, bi de itaat et,
Yeter ilelebet sus sus sus !!!

Üstüme fazla gelmeeeeee

Tabiatın kanunu
Ne söylesen doğru mu
Sabrımı taşırmadan sus sus sus

Tabiatın kanunu
Ne söylesen doğru mu
Sabrımı taşırmadan sus sus sus

Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı
Allah'ın cezası susmak bilmiyor
Bu bi aşk belası, bitmiyor tasası
Aklımın contası yannı yanıyoorrr

Laylalal lal la laaa..

Ooof neydi benim günahım
Ooof kurtar beni Allah'ım

Ooof neydi benim günahım
Ooof kurtar beni Allah'ım

Üstüme fazla gelmeeeeeee

Lalalalal lal la laa sus sus

Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı
Allah'ın cezası susmak bilmiyor
Bu aşk belası, bitmiyor tasası
Aklımın contası yannı yanıyor

Allah sabır versin geçmiş olsun diyecek birşey bulamadım.
Yolda yaşadıklarınız çok kötü arkada çocukk offf çok kötü olmuş.
Bu insanın susturmak için malesef sizin sesinizin ondan yüksek çıkması lazım bir kere siz deneyin onun gibi olun hiç susmayın ona fırsat vermeyin abartılı bir şekilde onu taklit edin bakalım dayanabilecek mi.Yeter sus derse senin yaptığını yaptım sadece diyin, bakalım ne dicek.Ben olsam böyle yapardım ayna tutardım.

ihihih

Ayyy inanmıyorum yola çıkarken hiç sevmem konusulmasini bagir ya SENMI KADINSIN BENMI BU NE CENE VIR VIR VIR ANAAAA ANANGILE GERI GONDERCEM SENI SUS SUS diye deli danalar gibi bagir

Ay saka gibi yaa inanamiyorum !! Ben de benim koçam konuşmuyor diye dert yaniyorim :/ geçmiş olsun ...bi psikologlar gorusseniz yardimci olurdu belki tabi kabul ederse :/

Başaklardan nefret ediyorum lanet illet bi burç, memnuniyetsiz, uyuz

Vay arkadas bana kalirsa kocanin psikolojik sorunlari olabilir, uzman degilim ama durup durup ayni seyleri surekli bagirarak soyluyorsa sen sustukca tamam dedikce adam hic normal degil bence. Helede doktora yaptigi program agirsa vede isi stresliyse temelli adamin kafa gitmis olabilir, ordada kisa mesafe yokki yani adamin cenesinden kacmak imkansiz arabanin icinde. Valla bebege yazik, ordami tanisip evlendiniz bu adamla nasil oldu ki. Cidden azicik tedavi falan gormesi lazim sayet oncedende boyle degildiyse bu adam.
Ordada arkadas yok aile yok cok izole yasam hayat zor valla.

Ne kadar sabırlısınız.
Hiç bu boyle nereye kadar demiyor musunuz bu anlarda ona.
Kendini değiştir demek yerine hep özür mu diliyorsunuz?

İnanki çok üzüldüm
Adamı bastırmak için sen ondan daha deli,dır dır ol ama nereye kadar çocuk var.
Ciddi anlamda tedbirini al,gözünü korkut olmadı bebeğini al evden uzaklaş bu nedir yahu içim şişti.
Allah yardımcın olsun bu arada bidahaki sefere kendine değil karşındaki insan kılıklıya ver

ben hala bebegin o zamanki hallerini dusunuyorum yaninizda olsaydimda bebegi alip kurtarsaydim sizden korkma yavrum diye ben sarilsaydim yavrunuza bebeginiz nasil simdi..

ben hala bebegin o zamanki hallerini dusunuyorum yaninizda olsaydimda bebegi alip kurtarsaydim sizden korkma yavrum diye ben sarilsaydim yavrunuza bebeginiz nasil simdi..
Ya diyorum Ki ne olur bagirma, yalvariyorum bagirma, kulun kopegin olayim bagirma diyorum. Cocuk korkuyor diyorum, tamam Yine soyleyecegini soyle, yapacagini yap, cunku asla susmaz biliyorum tamam konussun ama yalvariyorum bagirmamasi icin Yok Yani mumkun degil arkadasim susmaz, asla susmaz vallahi de billahi de susmaz. Cocuk alisti Zaten kavga ya, gurultuye diyor, Zaten Bu Boyle gidecek seninle kavgasiz gurultusuz bir hayat Yok diyor. Kafami Cok sert bir sekilde yuz kere vurup cinnet getirmesem susmazdi.

Hadi bugün kafayı vurarak konuyu atlattın
Yarın bi gün ne yapacaksın susması için?
Nereye kadar?

Acaba zamanında çok mu taviz verdin sen?
Keşke o bir bağırııp konuşunca sen iki bağırıp konuşsaydın

Yok ya idare et et nereye kadar. Nisanliyken basladik Ayni kavga lara hala Dirdir hala kavga. Cocuk oldu da degismedi, Ben yogun oldum mastera basladim da degismedi. Annesi de Ayni Bunun Gibi de Allah tan uzakta dirdiri beni bulmuyor. Annesi de Ayni seyleri milyonlarca kez papagan Gibi tekrar eder. Babasini bir gorseniz Adam artik hayata kusmus, sonsuza dek susmus. Pisirik Gibi ne emrederse karisi yapiyor. kp nin kardesleriyle sulalesiyle kus kv. Adamin kimsesi Yok, ic guveyi Gibi bir kosede. Ama o Boyle tahammul etmis eyvallah da Ben tahammul ve sabir edemiyorum artik. Tamam super sefkatli, ilgili bir baba. Bana karsi da Cok ilgili, her isime kosar, her seyime yardim eder vs ama Yok Yani Dirdir cekilmiyor. Yasim otuza geldi, Cocuk bir yandan yoruyor, master bir yandan yoruyor sabrediyorum ama dirdira dayanamiyorum.

Eski konularınızı bilmiyorum ama sizi bu davranışlarıyla bir şeylere mecbur etmeye çalışıyor. Sizi itiyor resmen. Mutlu ve aklı başında bir erkeğin yapacağı şey değil bu. Hayatınızı ve bebeğinizi düşünün. Sevgi de çözüm değil buna. Sizin onu kabullenmeniz ve sevmeniz onun düzelmesine yetmez. Açık açık söyleyin çok konuşmandan her zaman bağırmandan ve her saniye susmamandan bıktım. Çocuğunda bwnmde psikolojm bozuldu ya kendine çeki düzen ver ya da ayrılalım deyin.

bu adam ya hayat sevincini bitirir ya da hastalık sahibi yapar seni.
kp in gibi olma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…