bayanlar merhaba,
Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.
ihihihcanım durumuna gerçekten çok üzüldüm. aynı annem ne yazık kı umutsuz vaka. yanlıs anlamazsan ben anneme su sarkıyı söylerdim hep, bıraz umursamaz oluyor ınsan dınleyınce.
Fatih Ürek- Sus
Yetti be bu ne
Bi kere de he de
Kapa çenini de sus sus sus
Hep muhalefet, bi de itaat et,
Yeter ilelebet sus sus sus !!
Yetti be bu ne
Bi kere de he de
Kapa çenini de sus sus sus
Hep muhalefet, bi de itaat et,
Yeter ilelebet sus sus sus !!!
Üstüme fazla gelmeeeeee
Tabiatın kanunu
Ne söylesen doğru mu
Sabrımı taşırmadan sus sus sus
Tabiatın kanunu
Ne söylesen doğru mu
Sabrımı taşırmadan sus sus sus
Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı
Allah'ın cezası susmak bilmiyor
Bu bi aşk belası, bitmiyor tasası
Aklımın contası yannı yanıyoorrr
Laylalal lal la laaa..
Ooof neydi benim günahım
Ooof kurtar beni Allah'ım
Ooof neydi benim günahım
Ooof kurtar beni Allah'ım
Üstüme fazla gelmeeeeeee
Lalalalal lal la laa sus sus
Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı
Allah'ın cezası susmak bilmiyor
Bu aşk belası, bitmiyor tasası
Aklımın contası yannı yanıyor
Ay saka gibi yaa inanamiyorum !! Ben de benim koçam konuşmuyor diye dert yaniyorim :/ geçmiş olsun ...bi psikologlar gorusseniz yardimci olurdu belki tabi kabul ederse :/bayanlar merhaba,
Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.
bayanlar merhaba,
Ya diyorum Ki ne olur bagirma, yalvariyorum bagirma, kulun kopegin olayim bagirma diyorum. Cocuk korkuyor diyorum, tamam Yine soyleyecegini soyle, yapacagini yap, cunku asla susmaz biliyorum tamam konussun ama yalvariyorum bagirmamasi icin Yok Yani mumkun degil arkadasim susmaz, asla susmaz vallahi de billahi de susmaz. Cocuk alisti Zaten kavga ya, gurultuye diyor, Zaten Bu Boyle gidecek seninle kavgasiz gurultusuz bir hayat Yok diyor. Kafami Cok sert bir sekilde yuz kere vurup cinnet getirmesem susmazdi.ben hala bebegin o zamanki hallerini dusunuyorum yaninizda olsaydimda bebegi alip kurtarsaydim sizden korkma yavrum diye ben sarilsaydim yavrunuza bebeginiz nasil simdi..
Hadi bugün kafayı vurarak konuyu atlattınYa diyorum Ki ne olur bagirma, yalvariyorum bagirma, kulun kopegin olayim bagirma diyorum. Cocuk korkuyor diyorum, tamam Yine soyleyecegini soyle, yapacagini yap, cunku asla susmaz biliyorum tamam konussun ama yalvariyorum bagirmamasi icin Yok Yani mumkun degil arkadasim susmaz, asla susmaz vallahi de billahi de susmaz. Cocuk alisti Zaten kavga ya, gurultuye diyor, Zaten Bu Boyle gidecek seninle kavgasiz gurultusuz bir hayat Yok diyor. Kafami Cok sert bir sekilde yuz kere vurup cinnet getirmesem susmazdi.
Acaba zamanında çok mu taviz verdin sen?Ya diyorum Ki ne olur bagirma, yalvariyorum bagirma, kulun kopegin olayim bagirma diyorum. Cocuk korkuyor diyorum, tamam Yine soyleyecegini soyle, yapacagini yap, cunku asla susmaz biliyorum tamam konussun ama yalvariyorum bagirmamasi icin Yok Yani mumkun degil arkadasim susmaz, asla susmaz vallahi de billahi de susmaz. Cocuk alisti Zaten kavga ya, gurultuye diyor, Zaten Bu Boyle gidecek seninle kavgasiz gurultusuz bir hayat Yok diyor. Kafami Cok sert bir sekilde yuz kere vurup cinnet getirmesem susmazdi.
Eski konularınızı bilmiyorum ama sizi bu davranışlarıyla bir şeylere mecbur etmeye çalışıyor. Sizi itiyor resmen. Mutlu ve aklı başında bir erkeğin yapacağı şey değil bu. Hayatınızı ve bebeğinizi düşünün. Sevgi de çözüm değil buna. Sizin onu kabullenmeniz ve sevmeniz onun düzelmesine yetmez. Açık açık söyleyin çok konuşmandan her zaman bağırmandan ve her saniye susmamandan bıktım. Çocuğunda bwnmde psikolojm bozuldu ya kendine çeki düzen ver ya da ayrılalım deyin.Ya diyorum Ki ne olur bagirma, yalvariyorum bagirma, kulun kopegin olayim bagirma diyorum. Cocuk korkuyor diyorum, tamam Yine soyleyecegini soyle, yapacagini yap, cunku asla susmaz biliyorum tamam konussun ama yalvariyorum bagirmamasi icin Yok Yani mumkun degil arkadasim susmaz, asla susmaz vallahi de billahi de susmaz. Cocuk alisti Zaten kavga ya, gurultuye diyor, Zaten Bu Boyle gidecek seninle kavgasiz gurultusuz bir hayat Yok diyor. Kafami Cok sert bir sekilde yuz kere vurup cinnet getirmesem susmazdi.
bu adam ya hayat sevincini bitirir ya da hastalık sahibi yapar seni.Yok ya idare et et nereye kadar. Nisanliyken basladik Ayni kavga lara hala Dirdir hala kavga. Cocuk oldu da degismedi, Ben yogun oldum mastera basladim da degismedi. Annesi de Ayni Bunun Gibi de Allah tan uzakta dirdiri beni bulmuyor. Annesi de Ayni seyleri milyonlarca kez papagan Gibi tekrar eder. Babasini bir gorseniz Adam artik hayata kusmus, sonsuza dek susmus. Pisirik Gibi ne emrederse karisi yapiyor. kp nin kardesleriyle sulalesiyle kus kv. Adamin kimsesi Yok, ic guveyi Gibi bir kosede. Ama o Boyle tahammul etmis eyvallah da Ben tahammul ve sabir edemiyorum artik. Tamam super sefkatli, ilgili bir baba. Bana karsi da Cok ilgili, her isime kosar, her seyime yardim eder vs ama Yok Yani Dirdir cekilmiyor. Yasim otuza geldi, Cocuk bir yandan yoruyor, master bir yandan yoruyor sabrediyorum ama dirdira dayanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?