- 29 Nisan 2024
- 748
- 1.705
- 33
- Konu Sahibi sinemguler
Yapmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Velisi gibi olur ayAy
Çok komik olur. Gerçekten aşırı komik olur.
İşyerinde doğumgünü kutlanırsa oradakiler kutlarlar sizin çoluk çocuk gitmeniz cidden aşırı komik olur.
Ve kıskançlıktan gittiğiniz direkt belli de olur. Kendinizi de adamı da rezil etmeyin bence![]()
Diğer çalışanlarla yakın olsanız birlikte organize edebilirdiniz. Ama bu şekilde çok garip olur. Çocukla gideceksiniz bir de olmaz yani. Akşam için birlikte program yapsanız daha iyi olur. Bir de naçizane tavsiyem erkeklere sürpriz falan yapmak pek yakışmıyor, çok şımartmamak lazım.merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçektenCocukla ikiniz az olur kayinvalde kapinpeder gorumce kayin sonracigima sizin anneniz babaniz kardesleriniz kuzenler muzenler bi 20-30 kisi toplanip oyle gidin. Minnoşu sahipsiz sanmasinlar![]()
Bi gün önce gece 12 den sonra evinizde kutlayın, alın bi pasta koyun dolaba eşinizden gece dolap dan birşey isteyin görünce sürpriz olsun. Yani çocuğu alıp ofisine gitmek çok saçma, sanki okuldaki diğer çocuğunuza supriz yapmaya gidiyorsunuz gibi, gözümde ilk bu canlandı. Bence yapmayınmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Şöyle bir kıskanç kadın olamadım ona yanarımmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
İşte düşünün burda bile böyle komik bulunduysa gerçekte insanlar neler neler düşünürHepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Ama komik olmamış mı gerçekten.Çekilin ben falancanın eşiyim gibi olmaz mı?Çocukça geldi banaHepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Aynen ya.Eşim geçen yıl arada okula geliyordu çay içip laflamak için .Kimseyi de rahatsız etmeyeyim diye kıyıda köşede ayakta laflıyorduk buna rağmen ayıp oluyor mu acaba diyordum içimden.Eşimin okuluma gelip şov yapmasını istemezdim.
E yaparsan bunun on katı dalga geçecekleri için eşin de sinir olacak sanaHepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten