- 23 Eylül 2024
- 420
- 397
- 23
- 34
- Konu Sahibi sinemguler
Sakın öyle bir şey yapmayın. Arkanızdan çok dalga geçerler. Eşiniz de mahçup olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda tepki alan kisim masumane bir supriz degilBu kadar zorbalayacak ne var ortada yahu. Kadın böyle bişey düşünmüş sizin düşüncenizle aynı değil. Ve fikir tavsiye istemiş. Doğru düzgün açıklama yapmak var bide kreş değil yok çocuk az kayınvalideni de al. Vs bu kadarı da ayıp. Yüz yüze görüştüğünüz bir arkadaşınız sorsa belki daha yumuşak ifade edersiniz kırılmasın diye. Ama burda yazıp çıkacağınız bir uygulama diye kırılmış üzülmüş umurlarında değil
Çok üzüldüm bu yaklaşımlara.
Bu yaklaşıma da bayılıyorum. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşıma daha beterlerini söylerim muhtemelen. Aklıma geldikçe dalga geçerim bu fikrinden dolayı. Yetmez bolca da zorbalarım. Buradaki insanları tanımıyorum diye daha yumuşak davranıyorum çoğu zaman.Bu kadar zorbalayacak ne var ortada yahu. Kadın böyle bişey düşünmüş sizin düşüncenizle aynı değil. Ve fikir tavsiye istemiş. Doğru düzgün açıklama yapmak var bide kreş değil yok çocuk az kayınvalideni de al. Vs bu kadarı da ayıp. Yüz yüze görüştüğünüz bir arkadaşınız sorsa belki daha yumuşak ifade edersiniz kırılmasın diye. Ama burda yazıp çıkacağınız bir uygulama diye kırılmış üzülmüş umurlarında değil
Çok üzüldüm bu yaklaşımlara.
Kadın düşmanı olsak çok iyi fikir hemen uygulayın derdik. Düşman olmadığımız için bir hemcinsimiz kendini ve eşini böyle saçma bir duruma sokmasın diye uğraşıyoruz. Burada aldığınız tepkinin on katı en iyi ihtimalle eşinizin arkasından konuşularak verilecek. Çok resmi bir ortam değilse yüzüne yüzüne dalga geçecekler. Adam rezil olacak.Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Bu yorumlarda sıktı yani. Olumsuz yorum gelince ya kadın kadının düşmanı oluyor ya da beddua ediliyor.Hepinize ayrı ayrı cevap vermeye üşendim gercektende kadın kadının duşmanı size bi soru sordum fikir almak için size kendinizce saçma gelebilir ama saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz bu çok zor bişe degil konuyu ben dalga geçin diye açmadım size çok ayıp gerçekten
Bunu yapmak isteyen bir arkadaşım olsa suratına suratına gülerim ben valla. Komik çünkü.Bu yaklaşıma da bayılıyorum. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşıma daha beterlerini söylerim muhtemelen. Aklıma geldikçe dalga geçerim bu fikrinden dolayı. Yetmez bolca da zorbalarım. Buradaki insanları tanımıyorum diye daha yumuşak davranıyorum çoğu zaman.
AnlıyorumBu yaklaşıma da bayılıyorum. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşıma daha beterlerini söylerim muhtemelen. Aklıma geldikçe dalga geçerim bu fikrinden dolayı. Yetmez bolca da zorbalarım. Buradaki insanları tanımıyorum diye daha yumuşak davranıyorum çoğu zaman.
Aynısını teyzem yaptığında eniştem olacak kişi "Burası resmi bir yer,saçma sapan ne yapıyorsun?" diye kadının ağzına tükürmüştü.Böyle bir tepki almayacağınızdan emin olabilirseniz yapın.merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Fikir sormuşsun biz de yapma diyoruz güzel kardeşim YAPMA İŞTE ne atarlanıyorsunmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Uf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yallaKadın düşmanı olsak çok iyi fikir hemen uygulayın derdik. Düşman olmadığımız için bir hemcinsimiz kendini ve eşini böyle saçma bir duruma sokmasın diye uğraşıyoruz. Burada aldığınız tepkinin on katı en iyi ihtimalle eşinizin arkasından konuşularak verilecek. Çok resmi bir ortam değilse yüzüne yüzüne dalga geçecekler. Adam rezil olacak.
Çok ama çok gereksizmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı