• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum gününde iş yerinde süpriz yapsam

sinemguler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2025
4
-4
1
25
merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı

İlkokuldayken de aynısını annemler bana yapmıştı. Ama pastamı ve süsleri bırakıp gitmişlerdi, ben sınıf öğretmenim ve arkadaşlarımla kutladım. Çok mutlu olmuştum, kocanız da kesin olur yani.

Anne olmuşsunuz ama planlar ilköğretime yönelik, 2 yaşında çocuğun ofiste ne işi var. Çok istiyorsanız akşama hazırlık yapın, adam eve gelince olsun sürpriz. Kocanızı kıskanıyorsanız da o çocuğa baksın siz çalışın. Evinin beyi olsun.

merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Çok rahatsız edici olur. Çiçek gönderebilirsiniz ama sizin girmeniz hem de çocukla çok saçma.

Back
X