Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eşimin dökülen saçları :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yyelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
28
6
38
Artvin
30 yaşına girdi eşim ve saçlarında seyrelme olduğunu görüyorum...
birbirimizi 18 yaşımızdan beri tanıyoruz
hal böyle olunca onun saçlarını kaybedecek olması beni üzüyoro_O

Kızlar bunu durdurmanın engellemenin bir yolu var mı
siz eşlerinizde bu durumu yaşıyor musunuz
Ne yapmalıyız?

erkeklerin sac dokulmesi engellenebilir birsey degil bildigim kadariyla, erkeksi dokulme diyorlar, ozellikle o tipse, ne yapsaniz gider. Benim esimde cok genc daha saclari cok seyrelmisti, biz ekim yaptirdik. cunku doktor yapilabilecek birsey yok demisti.

Ne yapmalıyız?

benim eşiminde saçları döküldü biraz ama ben sorun yapmıyorum çünkü seviyorum onu. ama isterseniz karanfil suyu sürsün iyi geliyor dökülmeye. ama sizin yerinizde olsam takmazdım

Ne yapmalıyız?
Bi laf vardır kılda keramet olsaydı diye. Hayatın getirisi bu, hele bi de genetik yapı da devreye girince önüne gecemezsiniz.

erkeklerin sac dokulmesi engellenebilir birsey degil bildigim kadariyla, erkeksi dokulme diyorlar, ozellikle o tipse, ne yapsaniz gider. Benim esimde cok genc daha saclari cok seyrelmisti, biz ekim yaptirdik. cunku doktor yapilabilecek birsey yok demisti.

hımmm ...üzücü bir durum ....
teşekkürlerr cevap için

benim eşiminde saçları döküldü biraz ama ben sorun yapmıyorum çünkü seviyorum onu. ama isterseniz karanfil suyu sürsün iyi geliyor dökülmeye. ama sizin yerinizde olsam takmazdım

ben o üzülecek diye takıyorum zaten...belki bir çaresi vardır diye sorayım dedim...
teşekkürler yorum için

Ne yapmalıyız?
canım benim eşiminde saçları bebek saçı gibi çok yumuşak ve ara ara dökülmeleri oluyor. ben haftada bir kere saarımsak ve zeytinyağı kürü uyguluyorum.
5 diş sarımsağı krem kıvamına gelene kadar ez yada blender dan geçir. içine 1 yemek kaşığı zeytin yağı koy eşinin saçına sür. iyice diplerine uygula bone tak ve 1 saat beklesin. dökülme yok oluyor kalan saçlar beslenip güçleniyor. kesinlikle denemelisin.

bu beni gülümseten bir yorum oldu
ilahi elmayra çok hoşsun...
farkındayım ama insan gene bir bilen olur diye danışmak istiyor
Ben de biraz gülümse diye yazdım : )

Arkadaşlar yardım ederler mutlaka

canım benim eşiminde saçları bebek saçı gibi çok yumuşak ve ara ara dökülmeleri oluyor. ben haftada bir kere saarımsak ve zeytinyağı kürü uyguluyorum.
5 diş sarımsağı krem kıvamına gelene kadar ez yada blender dan geçir. içine 1 yemek kaşığı zeytin yağı koy eşinin saçına sür. iyice diplerine uygula bone tak ve 1 saat beklesin. dökülme yok oluyor kalan saçlar beslenip güçleniyor. kesinlikle denemelisin.

sarımsak ve zeytinyağı kürü bunu da bir kenara yazıyorum
sağolasın çok teşekkürler
denemekte fayda var

sarımsak ve zeytinyağı kürü bunu da bir kenara yazıyorum
sağolasın çok teşekkürler
denemekte fayda var
söylemeyi unuttum canım yıkarken ssudan önce sabun yada şampuan kullansın su direk dökülünce zeytinyağı yapışıyr. birde çam terebentin de satılıyor eczanede onuda şampuanına dök karıştır buda besliyor saçı

söylemeyi unuttum canım yıkarken ssudan önce sabun yada şampuan kullansın su direk dökülünce zeytinyağı yapışıyr. birde çam terebentin de satılıyor eczanede onuda şampuanına dök karıştır buda besliyor saçı

çam terebentini kendim denemiştim..saçları çok ferahlatıyor...teşekkürler

Mrb kizlar dokulen saclara 1 kutu dogum kontrol hapi iyice ezin ve biraz aci badem yagi koyun karistitip cogunlukla dukulen yere surun etkusi hemen cikiyo

Sadece bi tane hormonun yuksek yada dusuk olmasi sonucu oluyormus testi yapin doktora danistiktan sonra yapin bence esimde simdi kullaniyo

Back
X