• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dün söylediği…

Aneksenamunnnn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
202
22
18
29
İki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz ki o zaman,insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zaman sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Örnek ver kim var etrafımızda dedi.Ben birini örnek verdim.Birgün arıcam laf alacağım ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yani alttan alsa, yorulduğumda yardım etse,ben bunu sevgiden diye yorumlardım.Şimdi her şey farklılaştı gözümde

Son düzenleme:
Çok anlamadım da eşiniz haklı yani dediği şeylerde siz hep kendinizi geri çekmiş gibisiniz gerçekten insanların içinde eleştiri yapıp göz deviriyormusunuz şimdi bana oda bana hiç yardım etmiyor yazarsınız belki bilememde sizde hep kaçınan tavırlar var evet sevgi biter aynı örnek gene yazayım bankada paranız var faizi alıp duruyorsunuz üstüne hiç ekleme yapmıyorsunuz faiz bitti ana paraya geldi sıra onuda çekip bitirdiniz bitti sevgide böyle .Tek farkı para bir şekilde zar zor bulunup yerine koyulsa bile giden sevgi koyulmuyor işte

İki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zamanlar sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Ben birini örnek verdim birgün arıcam laf alacam ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yabi alttan alsa yorulduğumda yardım etse ben bunu sevgiden diye yorumlardım şimdi her şey farklılaştı gözümde
Sanki öküz altında buzağı varmı diye bakıyorsunuz eşiniz haklı nice seven ayrıldi mühim olan fedakarlık edebilmek sorumluluk alabilmek ilgisini sevgisini tabiki gostersin bir yandan da diyorki kendimden feragat ettim film dahi izleyemiyorum sevmesemde fedakarlık ederim demesi de belkide sizin ona eskisi gibi davranmıyor olusunuza karşı bir misilleme dikkat çekme şekli

Adam sizi ayaklarınızı öpecek kadar seviyor ama Buna karşılık bulmuyorsa kusura bakmayında ilahe değilsiniz
Adam görevlerini yapıyor ama sevgisiz yapıyor soğudum diyorsunuz
Prenses sendromu
Adamı ben burdan sevdim ama siz çok ne oldum delisi gibi geldiniz bana
Koca burda mağdur😅

Sanki öküz altında buzağı varmı diye bakıyorsunuz eşiniz haklı nice seven ayrıldi mühim olan fedakarlık edebilmek sorumluluk alabilmek ilgisini sevgisini tabiki gostersin bir yandan da diyorki kendimden feragat ettim film dahi izleyemiyorum sevmesemde fedakarlık ederim demesi de belkide sizin ona eskisi gibi davranmıyor olusunuza karşı bir misilleme dikkat çekme şekli
Yani ben de diyorum ki gerçek sevgi olsa zaten içten gelir böyle şeyler öyle değil mi?Fedakarlık olarak bakmazsın olaya çünkü içinden geliyordur.Ben o zaman hamileyim hassas bir dönemdi ikinci olacak diye büyükle zaman geçirmeye çalıştım.Benim hatam eleştirel davranmam ve bir şeyleri sinirle söyleyip surat asmam.Bunu yorgunlukla yapsam da (ki şuan 5 dkda bir uyanan bebeğimi sallıyorum ) yanlış olduğunu biliyorum ve kendimi törpülemeye çalışıyorum

Adam sizi ayaklarınızı öpecek kadar seviyor ama Buna karşılık bulmuyorsa kusura bakmayında ilahe değilsiniz
Adam görevlerini yapıyor ama sevgisiz yapıyor soğudum diyorsunuz
Prenses sendromu
Adamı ben burdan sevdim ama siz çok ne oldum delisi gibi geldiniz bana
Koca burda mağdur😅
Ama o zamanlar hamileydim ben.Görevlerini yapsın ama az sevsin ilgilenmesin diyebilir miyiz ? Bir kadın bunu kabul edebilir mi yani

Yani ben de diyorum ki gerçek sevgi olsa zaten içten gelir böyle şeyler öyle değil mi?Fedakarlık olarak bakmazsın olaya çünkü içinden geliyordur.Ben o zaman hamileyim hassas bir dönemdi ikinci olacak diye büyükle zaman geçirmeye çalıştım.Benim hatam eleştirel davranmam ve bir şeyleri sinirle söyleyip surat asmam.Bunu yorgunlukla yapsam da (ki şuan 5 dkda bir uyanan bebeğimi sallıyorum ) yanlış olduğunu biliyorum ve kendimi törpülemeye çalışıyorum
Malesef anlıyorum ama sadece eşinize has bir durum değil sevmek ilgi göstermek aranızda geçen konusma hiç hoş olmamış çünkü adam sevgisinin azaldigini ima etmiş olabilir sizin kaybetme korkusu yerine soğumaya geçmeniz yanlış olur dikkatini kendinize tekrar toplayın bende yaşıyorum bebekle evlilik zorlu sürece giriyor biraz insan hassaslasiyor 45 günluk bebekle ilgileniyorum eşimle ilgilenmeye çalışıyorum nerdeyse bazı geceler hiç uyumuyorum agrasiflik yaptığım yanlış anladigim zmanlar çok oluyor sorasinda pişman oluyorum

Uğraşıyorum bunun için
Demişsiniz ya gerçek sevgi hiç kimse kendine surat aşan insan içinde eleştirip göz deviren minik jestlerini geri çevirip duran bir erkeği de içten aynı sevemez sorun buradaki kadınlara tüm üyelere eşleri böyle yapsa ne yaparlardı mesela ? Çocuklar iyi kötü yaş almış yeni doğmuş değiller artık birazda ilişkinize yatırım yapın bana yardım da etti dediniz çocuk olduktan sonra tabiki yapacak ne güzel iyiliginiz için yazıyorum inat gitmeyin arayı daha da açmayın

Bazen sadece sorumluluklarını yerine getirmek zorunda olduğunu bilirsin...

Eşiniz hakli bence...

Şuan sorumluluklarıni biliyor ama eksik kalan yanları için sizden artık talepde bulunmuyor çünkü siz o talepleri hep yok saymissiniz ve bunu kabullenmiş gibi

sen kocani eskisi kadar cok seviyor musun? disarida onunla gezmekten sevgiliyken oldugu tadi aliyor musun? evde film izlemek senin icin hala yeni evli oldugunuz donemler kadar kıymetli mi?
cevabin hayirsa adamda niye ayni olsun ki? onun da senin gibi sevgisi - hevesi vs azalmistir. bu demek degildir ki hadi hemen bosanalim.

Anladığım kadarıyla adam siz hamileyken ilgi beklemiş sevgi aramış.
Hatta seni çıkarmış sormuş neyimi sevmiştin filan hala seviyor musun diye.
Adamcağız çırpınmış sende yüz vermemişsin oralı olmamışsın karşılık bulamamış soğumuş senden farkında mısın bilmiyorum ama.
Sana şey demeye çalışmış ben evliliğim yürüsün düzenim bozulmasın diye devam ediyorum bu durumdayım şuan farkına var diye alarm veriyor sana.
Sende inini dibini karıştırma yok sevgi yok samimiyet.
Zaten sevgi samimiyet çok aramış zamanında.
İpler iyice kopmadan araya ciddi soğukluk girmeden arayı düzeltin ilgi şevki gösterin sevdiği şeyleri yapmaya çalışın.
İlla da ben haklıyım şeyi seziyorum sizfe

adamcağıza ilgi gösterin, ben buradan çok üzüldüm onun yerine. kapıda karşılayın öpün sevin, ne güzel ilgili bir eşiniz sizinle vakit geçirmeyi iple çeken bir eşiniz var. bir tiyatroya, filme bilet alın güzel bir yemek ayarlayın sürpriz yapın çocuklarınızı emanet edebileceğiniz birisi varsa. jest bekliyor demek ki artık biraz. fedakarlık bahsinde biraz sizi yokladığını hissettim ben. kendisinden ziyade sizi özne yapmış konuşurken kafasında gibi geldi. soğumanız için bir sebep göremedim aksine ilgisiz kaldığı için küsen bir adam gördüm.

Bazen sadece sorumluluklarını yerine getirmek zorunda olduğunu bilirsin...

Eşiniz hakli bence...

Şuan sorumluluklarıni biliyor ama eksik kalan yanları için sizden artık talepde bulunmuyor çünkü siz o talepleri hep yok saymissiniz ve bunu kabullenmiş gibi
Evet.
Tam olarak bu hala ben haklı mıyım peşinde gezme bence biraz adamcağızın üstüne düş ki sende bulamadığı sevgiyi başka yerde aramasın

Malesef anlıyorum ama sadece eşinize has bir durum değil sevmek ilgi göstermek aranızda geçen konusma hiç hoş olmamış çünkü adam sevgisinin azaldigini ima etmiş olabilir sizin kaybetme korkusu yerine soğumaya geçmeniz yanlış olur dikkatini kendinize tekrar toplayın bende yaşıyorum bebekle evlilik zorlu sürece giriyor biraz insan hassaslasiyor 45 günluk bebekle ilgileniyorum eşimle ilgilenmeye çalışıyorum nerdeyse bazı geceler hiç uyumuyorum agrasiflik yaptığım yanlış anladigim zmanlar çok oluyor sorasinda pişman oluyorum
Karşılıklı hatalar var.Çocuk sonrası sevgi azalacaksa ne yapsaydık çocuk mu yapmasaydık.Bana pek mantıklı gelmedi.Azaldığının farkındayım zaten bir şeylerin .Dile gelmiş oldu.Sevgi dilenilmesi gereken bir şey değil bana göre.Jarşılıklı olunca güzel

Uzgunum ama bence simarmissiniz hemcinslerimin en buyuk hatasi.
simdi kirici tavirlarinizi duzeltmeniz lazim" haklisin ama fazla abartmiyor musun" tavri takinacaksiniz ,birde toplum onunde goz devirdiyseniz ayni toplumun onunde gozunun icine bakin,ne bileyim opucuk atin ,gulumseyin ,samimi ovgulerde bulunun ,o bir donemdi gecti gitti cok takilma moduna girin ,yoksa bu adam iyice tribe girecek

İki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık.İlk çocukta hiç etkilenmedik sevgi konusunda.İkinci çocuğuma hamileyken eşime biraz ilgiyi azaltmış olacağım ki senin hayatın çocuk olmuş diye sitem eder yanıma gel sohbet edelim diye ısrar ederdi.Çevrimiçi miyim diye kontrol eder telefonda vakit geçireceğine gel salona film falan izleyelim derdi ayağımdan dahi öperdi durup dururken vs vs.Bir gün yürüyüşe çıkalım dedi ve beni neden sevmiştin neden evlenmiştin benden neden etkilenmiştin diye sordu ve insanların içinde onu eskiden eleştirmediğimi ama şimdi göz devirdiğimi falan söylemişti.Sonrasında eşim kendini yavaş yavaş geri çekti çocuk doğduktan sonra yardim etti ama bana ilgili değildi eskisi gibi.Ben alıştığım için sarılmasına öpmesine mutfakta olduğumda direkt geçtiğinde Allah Allah diye şaşırdım hep.Borçlar da bu dönemde çok arttı.Bir iyi bir kötü bu zamana geldik fakat eşim eski haline dönmedi.Dün de sohbet esnasında çocuktan sonra sevgi azalıyor önemli olan fedakarlık yapmak alttan almak dedi.Ben de sevmeyen insan bunları yapamaz ki dedim yapar dedi.Ne için dedim.Çocuklar için evlilik yürüsün diye dedi ama bizim için konuşmuyordu güya.İşte kimin ilişkisi çocuktan sonra çok iyi.Maddi durum olsa yardımcı olsa gezer baş başa vakit geçirirsin ama insanların o imkanı yok film izleyelim desek sesi çok çıkmasın çocuklar uyanmasın vs vs.Fedakarlığın sevgiyle ilintili olmadığını söyledi.Ben de samimi olmaz ki o zaman,insan sevdiğine kıyamaz o yüzden öyle davranır dedim .Sevmekle ilgisi yok o zaman sevenler niye ayrılıyor seviyorum diyip hiçbir şey yapmayanlar dedi.Ben de o gerçek sevgi değil dedim ama eşim çok duygusal yaklaşıyorsun öyle değil dedi.Örnek ver kim var etrafımızda dedi.Ben birini örnek verdim.Birgün arıcam laf alacağım ağzından çocuktan sonra işte sevgi konusunda vs vs dedi.Bana şimdi yapılan her şey samimiyetsiz ve görev icabı yapıldığı hissini veriyor soğuma hissettim ilk defa kendimde.Yani alttan alsa, yorulduğumda yardım etse,ben bunu sevgiden diye yorumlardım.Şimdi her şey farklılaştı gözümde
adam elinizi ayağınızı öperken , her fırsatta sizi yanında isterken siz ne yapıyordunuz ? haksız da konuşmamış.

Karşılıklı hatalar var.Çocuk sonrası sevgi azalacaksa ne yapsaydık çocuk mu yapmasaydık.Bana pek mantıklı gelmedi.Azaldığının farkındayım zaten bir şeylerin .Dile gelmiş oldu.Sevgi dilenilmesi gereken bir şey değil bana göre.Jarşılıklı olunca güzel
Çocuk yapma demedim lafı çarpitmayin hormonlar lohusalık bir takım zorluklar sadece sizin evliliğinize dair bir durum değil çoğumuz bu süreçten geçtik sorunlar yaşadık yaşıyoruz ama soğumak yerine hatlarımızdan ders cikariyoruz sevgiyi gösterirsen sevgi dilenmeye gerek kalmaz illaki olumlu sonuçları olur isterdim ki şuan eşime sarılıp uyuyayim ama bebek sallıyorum

Back
X