Eşimin düşüncelerime hiç hak vermemesi.

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
başlıktanda anlaşılacağı gibi dersim eşim ile..biraz uzun olacak ama farklı fikirlere ihtiyacım var.

Eşimi seviyorum 3 senelik evliyiz çok iyi bi insan evine çocuğumuza bana bağlı sever kıyamaz değer verir ne biliyim evden işe işten eve çok düzgün bir eştir eline fazla para geçsin elinde güllerle gelir eve beni mutlu eder hep maşallah ama bir huyu var ki beni benden alıyor çok çok baskın bi karakter ,hep farklı fikirleri vardır ve o hep hep haklıdır .

bende normalde pasif bi insan değilim önlisans mezunuyum kitap okumayı severim hatta lise dönemimde çok denemeler yazdım ufkumun geniş olduğunu düşünüyorum çevremdekiler tarafındanda fikirlerim çok beğenilir takdir edilir mantıklıyım bi arkadaşım bişey alacak olsa ilk bana danışır fikir alır ne biliyim öyle saf biri değilim (bunları kendimi övmek için değil anlatmak için yazıyorum)

eşim tartışmalarımızda o hep haklı çıkarır kendini.asla bana haklısın demez asla fikirlerimi tastik etmez. Ben ak desem o kara der o derece yani o kadar baskın olmaya çalışıyor ki bana sanki onun fikrinin tersini yapsam çok büyük bi suç işlemiş gibi olurum adeta. Çocuk bakımına , evde yaptığım değişikliklere temizliklere ne biliyim herşeye karışır her konuda fikri vardır artık o kadar yoruldum ki . Karşısında çok pasif hissediyorum kendimi.

Mesela misafirim gelecek temizlik yapıyorum halıları yıkatacağım diyorum yok misafir gidince yıkat zaten kirlenecek bıdı bıdı bıdı sanane adam ben iş yerine gelip işine karışıyor muyum ev benim evim ama Yok o dediyse doğru yapmalıyım mutlaka dediğini. Bi doktora götürürüm çocuğu mutlaka arayıp ona rapor vermem lazım Yok şunu sordun mu bunu sordun mu bu neden olurmuş artık telefonu fırlatıp atasım geliyor .

Geçen annemlerde çocuk düştü dudağı kanadı aman Allahım bi tavırlar bi sinirler eve geldik bana çatıyor çocuk bu yahu düşecek diyorum sen hiç düşmeden mi büyüdün diyorum yok öyle bişey bakacaksın diyor yine bi ton laf bi yaramazlık yapsın kızmıyor evet ama bu çocuk bunu yaparken sen nerdeydin der. Bu kadar baskın olması kendimi sindirilmiş hissettiriyor. Niye böyle yapıyor anlamıyorum artık patladım o akşam huzurum yok Seninle dedim hiç mi huzurun yok dedi evet bu konuda yoruldum artık bana alan bırakmıyorsun herşeyimi kısıtlıyorsun yönetiyorsun dedim sanki medeniyeti bana sen öğrettin hiç bişeyden anlamıyorum ben dedim anladı mı tabiki anlamadı. Niye hiç bi dediğini yapmıyor Muyum dedi maddi ihtiyaçları karşılamakla olmuyor bu iş dedim .yine tutamadım kendimi ağladım sinirden geçtim içeri geldi çağırdı fln ama gitmedim oda içerde uyuyakaldı sonra.

Her tartışmamızda olduğu gibi bu tartışmada ucu açık bi şekilde çözülemeden kaldı . Tartışmalarımız o kadar düğüm oluyor çözülmüyor ki be zaman konusu açılsa yine tartışma çıkıyor. Artık kendimi anlatamadıkça o kadar sinirleniyorum ki sinirden ağlıyorum saçımı başımı yolasım geliyor ben mi anlatamıyorum bu adam mı anlamıyor diye .

İki gündür çok kızgınımın soğuğum ona karşı o ne mi yapıyor ne bi gönül alma ne başka bişey oda aynı davranıyor bana.ne zaman ona küssem beyimiz de bana küser. Dün gece yine erkenden yattı bende uyudum gece sarılıyor (barışmak için attığı en büyük adım Bu genelde) karşılık vermedim uyudum az önce aradı öylesine konuşup kapattık bu konu böylece soğuyup gitsin kapansın istemiyorum bu adama kendimi nasıl anlatacağım fikir verin konuşsam yine anlamayacak biliyorum.

Bende de neredeyse aynı tip var, ama önceden tam bu anlattığınız gibiydi. Şimdi nerdeyse yarı yarıya gitti belki daha fazla.
İlla size muhalefet için tersini söylüyorsa onun diyeceği şeyi önden siz diyin içinizden geçen şeyi o desin.

Ha ben ne yaptım, benim işime sen karışma dedim yanında he dedim arkadan kendi bildiğimi yaptım ama ev işi çocuk bakımı falan hiç bilmişlik taslamadı Allah var.
O eve çocuğa pinpirklenen tipler genelde Yengeç burcu oluyo. Sizde de öylemi?

Benim eşimde de vardır bu herşeye karisma merakı. Bu biraz karakter ile alakalı. Değiştirmeniz zor gibi.en azından ben yapamadım olduğu gibi kabul ettim.Ciddiye almıyorum artık. Yani benimle ilgisi olmadığını biliyorum o yüzden. Herkese karşı böyledir çünkü.

Süper tespit bu yengeç erkeğini alacaksın ev işinde çalıştıracaksın.Eşim yengeç bir de eniştem ikiside aynı.Ben benimkinin hakkından geldim sıra kız kardeşimde.Ne kadar kadın ağızlılar yaaa her şeyde bir fikirleri var en iyisi onlar!

Aynen benim kardeşimin eşi yengeç, kızcağız bi ağız tadıyla evi silip süpürürken odanın şeklini değiştiremez. Burnundan getirir o neden orda bu neden bu tarafta

Haha ayni ben.ilk yıllar konu sahibi gibi çok yakardım kafama.ama baktım ki adamın karakteri bu.bazen senin gibi he he derim kendi bildiğimi yaparım, bazende çok konuşma kaynana kılıklı derim gülerek..
İnsanları degistiremiyoruz belli bir yaştan sonra maalesef.

Ayy aynen bazen bende imayla diyorum, kesinlikle sen haklısındır da bide ben bakim nerde yanlış varmış bu yaptığımda!!
Dün yine bişeye heyecanla yaaa ben demiştiiim diye yükseldi, ne çok seviyon ya şu cümleyle aşk yaşıyosun dedim boğazında kaldı adamın

zor bir durum anliyorum sizi.evliligimin ilk yillarunda benim esimdede vardi biraz.esinuz kadar olmasada.özellikle cocuk konusunda.ben hep ona kaynanacim söyle yine neyi begenmedin derdim:)annenden gormedigimi senden görüyorum derdim.zaman icinde azaldi.suan nerdeyse hic kalmadi diyebilirim.öncelikle kirildigim yerlerde konustum.sakin zamanimizda iyi bir animizda bak sen boyle yapiyorsun ama ben kendimi yetersiz hissediyirum.kendime guvenim gidiyor.surekli seni memnun etmeye calusirken daha cok elim ayagim dolaniyor gibi..sonra yine kendini tutamadigi yerlerde bazen sen yap ozaman dedim.yardim et dedim.simdi yapmaz hic es kaza bir desin hemen çemkiririm simdi:)oda pisman olur susar.zamanla duzelir insallh sizinkide..

Mesleği nedir eşinizin?

Eşim esnaf şimdi Allah var yaptığı şeyi güzel yapar beceriklidir bende de var hata aman ne güzel yapmışsın becerikli kocam fln diye yükselttim EGO'sunu şimdi bana oluyor olan. Yapması gereken şeyi yapsa bile benden takdir bekler mavi şunu yaptığım iyi oldu demi diye

İkizler burcu yengeç değil acaba yükseleni mi yengeç ki ? Ya öyle bi adam ki daha önceden diyeceği şeyleri bile kestiremiyorum kafası inanılmaz değişik çalışıyor ne cevap vereceğimi bilemiyorum tartışırken bazen kendim bile inanıyorum haksız olduğuma o kadar dilbaz

Oy yaşlanınca daha da çekilmez olur diye korkuyorum vallahii böyle huysuz dedeler olur ya öyle olacak kesin

Haha çok iyi ya:))
Benimkide artık çok takmadigimi fark ettiği için çocuk gibi söyler söyler susar.oda buna alıştı artik:)

Aynen benim kardeşimin eşi yengeç, kızcağız bi ağız tadıyla evi silip süpürürken odanın şeklini değiştiremez. Burnundan getirir o neden orda bu neden bu tarafta
Eşimin mesleği elektrik üzerine bir şeye karışacak olduğu zaman senin keşif listelerin eksik fiyat bildirimi yanlış,proje taslakların eksik diyor muyum ya da bu tv tesisatın yanlış yerde,ya da zayıf akım hesabın yanlış tekrar hesapla!basıyor kahkahayı öyle öyle biracık düzeldi.Birde kayınbabamı eşim çok eleştirir çok konuşuyor diye aynı babansın yaşlanınca seni öyle çekmem dedim mi dumur oluyor.Sanırım biraz özeleştiri yapmasını sağladım.
Ama kız kardeşimin eşi benimkinden beter mesleği de polis:)))))ona akıl vereceğimde mesleğin inceliklerini henüz çözemedim:))))

Aynen aylar önce odayı değiştirdim iki gün sonra kendi istediği gibi değiştirmek zorunda kaldım beğenmedi çünkü beyim rahat olamamış öyle (gerçi haklıydı bende rahat edememiştim )

Bu tip erkek ne kadar fazla. Düşünsene şimdi böyle, yarın yaşlanacak emekli olacak, tüm gün evde. Iyy... Pıt pıt pıt... Hiç çekilmez.
Allah kolaylık versin cnm...

Onu işi bitene kadar kelepçelesin banyoya havlupan a

ya sakince anlatmaya çok çabaladım herhangi bi tartışmada da sakince başlıyoruz diyorum ki binseler sakin sakin konuşacağımAllahım öyle cevaplar veriyor ki yemin ederim çıldırıyorum sakinliğimi koruyamıyorum deliriyorum adeta bi kere de haklısın de be adam bi defasında tartıştık ertesi gün işten mesaj attı özür Faslı falan haklısın aşkım ama bende haklıyım. Egoist herif anacım

Ciddiye almayacaksın inan buna işe yarıyor,hep tiye al,duymamazlıktan gel ömrünü yer insanın böylesi başında bık bık bık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…