- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Süper tespit bu yengeç erkeğini alacaksın ev işinde çalıştıracaksın.Eşim yengeç bir de eniştem ikiside aynı.Ben benimkinin hakkından geldim sıra kız kardeşimde.Ne kadar kadın ağızlılar yaaa her şeyde bir fikirleri var en iyisi onlar!Bende de neredeyse aynı tip var, ama önceden tam bu anlattığınız gibiydi. Şimdi nerdeyse yarı yarıya gitti belki daha fazla.
İlla size muhalefet için tersini söylüyorsa onun diyeceği şeyi önden siz diyin içinizden geçen şeyi o desin.
Ha ben ne yaptım, benim işime sen karışma dedim yanında he dedim arkadan kendi bildiğimi yaptımama ev işi çocuk bakımı falan hiç bilmişlik taslamadı Allah var.
O eve çocuğa pinpirklenen tipler genelde Yengeç burcu oluyo. Sizde de öylemi?
AynenSüper tespit bu yengeç erkeğini alacaksın ev işinde çalıştıracaksın.Eşim yengeç bir de eniştem ikiside aynı.Ben benimkinin hakkından geldim sıra kız kardeşimde.Ne kadar kadın ağızlılar yaaa her şeyde bir fikirleri var en iyisi onlar!
Haha ayni ben.ilk yıllar konu sahibi gibi çok yakardım kafama.ama baktım ki adamın karakteri bu.bazen senin gibi he he derim kendi bildiğimi yaparım, bazende çok konuşma kaynana kılıklı derim gülerek..Bende de neredeyse aynı tip var, ama önceden tam bu anlattığınız gibiydi. Şimdi nerdeyse yarı yarıya gitti belki daha fazla.
İlla size muhalefet için tersini söylüyorsa onun diyeceği şeyi önden siz diyin içinizden geçen şeyi o desin.
Ha ben ne yaptım, benim işime sen karışma dedim yanında he dedim arkadan kendi bildiğimi yaptımama ev işi çocuk bakımı falan hiç bilmişlik taslamadı Allah var.
Ayy aynenHaha ayni ben.ilk yıllar konu sahibi gibi çok yakardım kafama.ama baktım ki adamın karakteri bu.bazen senin gibi he he derim kendi bildiğimi yaparım, bazende çok konuşma kaynana kılıklı derim gülerek..
İnsanları degistiremiyoruz belli bir yaştan sonra maalesef.
Mesleği nedir eşinizin?
Bende de neredeyse aynı tip var, ama önceden tam bu anlattığınız gibiydi. Şimdi nerdeyse yarı yarıya gitti belki daha fazla.
Haha ayni ben.ilk yıllar konu sahibi gibi çok yakardım kafama.ama baktım ki adamın karakteri bu.bazen senin gibi he he derim kendi bildiğimi yaparım, bazende çok konuşma kaynana kılıklı derim gülerek..
İnsanları degistiremiyoruz belli bir yaştan sonra maalesef.
Haha çok iyi ya:))Ayy aynenbazen bende imayla diyorum, kesinlikle sen haklısındır da bide ben bakim nerde yanlış varmış bu yaptığımda!!
Dün yine bişeye heyecanla yaaa ben demiştiiim diye yükseldi, ne çok seviyon ya şu cümleyle aşk yaşıyosun dedim boğazında kaldı adamın
Eşimin mesleği elektrik üzerine bir şeye karışacak olduğu zaman senin keşif listelerin eksik fiyat bildirimi yanlış,proje taslakların eksik diyor muyum ya da bu tv tesisatın yanlış yerde,ya da zayıf akım hesabın yanlış tekrar hesapla!basıyor kahkahayı öyle öyle biracık düzeldi.Birde kayınbabamı eşim çok eleştirir çok konuşuyor diye aynı babansın yaşlanınca seni öyle çekmem dedim mi dumur oluyor.Sanırım biraz özeleştiri yapmasını sağladım.Aynenbenim kardeşimin eşi yengeç, kızcağız bi ağız tadıyla evi silip süpürürken odanın şeklini değiştiremez. Burnundan getirir o neden orda bu neden bu tarafta
Aynenbenim kardeşimin eşi yengeç, kızcağız bi ağız tadıyla evi silip süpürürken odanın şeklini değiştiremez. Burnundan getirir o neden orda bu neden bu tarafta
Onu işi bitene kadar kelepçelesin banyoya havlupan aEşimin mesleği elektrik üzerine bir şeye karışacak olduğu zaman senin keşif listelerin eksik fiyat bildirimi yanlış,proje taslakların eksik diyor muyum ya da bu tv tesisatın yanlış yerde,ya da zayıf akım hesabın yanlış tekrar hesapla!basıyor kahkahayı öyle öyle biracık düzeldi.Birde kayınbabamı eşim çok eleştirir çok konuşuyor diye aynı babansın yaşlanınca seni öyle çekmem dedim mi dumur oluyor.Sanırım biraz özeleştiri yapmasını sağladım.
Ama kız kardeşimin eşi benimkinden beter mesleği de polis:)))))ona akıl vereceğimde mesleğin inceliklerini henüz çözemedim:))))
Ya da silahla tehdit etsin ,elinde silah temizlik yapsınOnu işi bitene kadar kelepçelesin banyoya havlupan a
zor bir durum anliyorum sizi.evliligimin ilk yillarunda benim esimdede vardi biraz.esinuz kadar olmasada.özellikle cocuk konusunda.ben hep ona kaynanacim söyle yine neyi begenmedin derdim:)annenden gormedigimi senden görüyorum derdim.zaman icinde azaldi.suan nerdeyse hic kalmadi diyebilirim.öncelikle kirildigim yerlerde konustum.sakin zamanimizda iyi bir animizda bak sen boyle yapiyorsun ama ben kendimi yetersiz hissediyirum.kendime guvenim gidiyor.surekli seni memnun etmeye calusirken daha cok elim ayagim dolaniyor gibi..sonra yine kendini tutamadigi yerlerde bazen sen yap ozaman dedim.yardim et dedim.simdi yapmaz hic es kaza bir desin hemen çemkiririm simdi:)oda pisman olur susar.zamanla duzelir insallh sizinkide..
Ciddiye almayacaksın inan buna işe yarıyor,hep tiye al,duymamazlıktan gel ömrünü yer insanın böylesi başında bık bık bık....ya sakince anlatmaya çok çabaladım herhangi bi tartışmada da sakince başlıyoruz diyorum ki binseler sakin sakin konuşacağımAllahım öyle cevaplar veriyor ki yemin ederim çıldırıyorum sakinliğimi koruyamıyorum deliriyorum adeta bi kere de haklısın de be adam bi defasında tartıştık ertesi gün işten mesaj attı özür Faslı falan haklısın aşkım ama bende haklıyım. Egoist herif anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?