Eşimin düşüncelerime hiç hak vermemesi.

Aynı benim eşim özünde iyidir sözünde kötüdür maalesef özellikle temizlik ve çocuk bakımın da her zaman söyleyecek bi sözü vardır ben halen bi çözüm bulamadım inşaAllah sen bulursun

İnşallah Can'ım ama yorumlardan da anlaşıldığı gibi zor gibi duruyor

Hanımlar , bi fikir verin ne olur . Eşimle pazar gününe kadar soğuktuk, pazar günü küs müyüz diye sormaya başladı neyse anlattım herşeyi hiç bişey söylemedi yorum bile yapmadı geldi gitti sarıldı öptü derken artık bende uzatmak istemeyip barıştım. Dün çocuk afedersiniz kabız oldu(bunu bir seneye yakındır çekiyoruz günlük ilaç kullanıyor kızım ) kvlerdeydik çok zor yaptı akşama kadar ağladı bende onunla birlikte ağladım kıyamadım neyse akşam lavmanla ancak çözdük sıkıntısını eve geldik bugün herşey yolundaydı , akşam kızımı alıp kv gitti az gezdirip gelecekti evimiz yakın bir geldi artık kv ne anlattı nasıl anlattı bilmiyorum dün bu çocuk zorla yapmış dedi evet dedim hiç böyle olmamıştı ne dese beğenirsiniz bu çoçuğun beslenmesine dikkat et bidaha olursa böyle suçu kendinde ara dedi bende kızdım yine başlama suç diye dedim parladı bizimkisi kıyamet koptu evde bay efendim başka ne yapacakmışım ilaçlarını unutamaz mışım yemek yedirmeyi aksatmazmışım dinlemedim geçtim içeri peşimden geldi yine dinlemedim kollarımı tuttu sımsıkı dinle diye kıpkırmızı oldu kollarım hamile olmasam dövecek nerdeyse, bağırdı çağırdı çekti gitti bi saat sonra çıktı geldi şimdi bu herife ne yapayım ben artık üstesinden gelemiyorum ya çekip gideceğim babamın evine az burnu sürtsün (üç yılda hiç böyle bişey yapmadım) ya kendi babasını arayıp ona anlatacağım o konuşsun oğluyla (kp dünya iyisi bi adamdır) ne olur bi fikir verin

Aynı babam..
Ablam 34 ben 33 yıldır aynı sizin gibi saç baş yolup kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz ama olmuyor:)

Annem ile evlilikleri gayet güzel..
Çünkü annem anlamayacagini çözmüş.. yormuyor kendini.. hırs yapmıyor.. Gamsız.. He He diyip geçiyor.. bildiğini okuyor belli etmeden.. annemi kimse çıldırtamaz.. Çünkü umrunda değil.. Allah dağına göre kar vermiş diyoruz ablamla..

Çok zorlanıyorum artık benimde sabrım kalmadı canım ağlamaktan mahvoldum akşam akşam bu kadar ezilmeyi kaldıramıyorum

Çok zorlanıyorum artık benimde sabrım kalmadı canım ağlamaktan mahvoldum akşam akşam bu kadar ezilmeyi kaldıramıyorum

Bu tip kişileri idare etmenin yolu pohpohlamak.. arada yeteri miktarda pohpohlanirlarsa sakinlesiyorlar.. bol ilgi de lazım.. önemli hissettirmek.. çok zor anlıyorum.. ama bir ömür değişmeyecek bir durum bu.. karakter.. umarım yumusar huyları zamanla. .

He deyip bildiğini oku bence. Tartışsanda anlatsanda anlamayacak çünkü. Ego almış başını gitmiş, görünmezliğe erişmiş.

Şiddete karşı olmakla birlikte ağzı yüzü dinlene dinlene cırılacak müstesna bir esin var.

Son mesajımı okudun mu bilmiyorum Can'ım şuan berbat durumdayız yine sırf karşısından cevap verdim diye İnan bu adamın EGO'su pohpohladıkça daha beter oldu ben bilirim diyor başka bişey demiyor

Tahmin super yengec burcuyum bende evim ve oglum herseyden once gelir.

Kendiniz icin terapiye gitmek istedigini soyleyin ,
Sizin sorununuzu psikiytatr cozer ,esinizde kontrol sorunu var,
Nev kadasr anlatsanizda anlamaz ,kafasi boyle ,

Kendiniz icin terapiye gitmek istedigini soyleyin ,
Sizin sorununuzu psikiytatr cozer ,esinizde kontrol sorunu var,
Nev kadasr anlatsanizda anlamaz ,kafasi boyle ,
Bunu ona Söylesem kocaman bi kahkaha patlatır Heralde gözümde o gülüşü canlandı şuan

Bunu ona Söylesem kocaman bi kahkaha patlatır Heralde gözümde o gülüşü canlandı şuan
Malesef guler ,kendinde kusuru hic kabul etmez ,kusursuzdur cunku ,
kendinizi iyi hissetmediginizi soyleyin ,hamilelik depresyonu vs gibi bisi diyin

Bende kocam herseye karisir diyordum meger adam hic karismiyormus :)
Ozellikle cocuk konusunda benden daha soguk kanlidir. Cocuktur olcak tabi dusecek buyurken falan der. Her erkegin karakteri farkli iste ama her olaya bu kadar mudahale etse cidden sinir olurdum. Kadin gibi herseye karismamali adamlar yerini bilmeli.

Benimki de yengeç ya aynı huylar Allahtan bende kendimi ifade edebiliyorum bazen anlayıp bazen anlamış gibi yapar

Benimki de yengeç ya aynı huylar Allahtan bende kendimi ifade edebiliyorum bazen anlayıp bazen anlamış gibi yapar
Emin ol bende kendimi ifade edebiliyorum karşımda başkası olsa mum olur ifade yeteneğindeki o kadar iyidir ama bu adama sökmüyor malesef

Çivi çiviyi söker gibi biraz durumunuz .Sizinle zitlasmaktan resmen keyif aliyor gibi narsist gercektende dogru tanim olmus :)
Madem düsüncelerinize saygisi yok gülümseyin sadece demek istediklerine gülün gecin bi kac zaman sonra anlar sanki artik egosu tatmin olmuyor birakmasada azaltir keyif alamadikca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…