- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Aynı benim eşim özünde iyidir sözünde kötüdür maalesef özellikle temizlik ve çocuk bakımın da her zaman söyleyecek bi sözü vardır ben halen bi çözüm bulamadım inşaAllah sen bulursun
Çok zorlanıyorum artık benimde sabrım kalmadı canım ağlamaktan mahvoldum akşam akşam bu kadar ezilmeyi kaldıramıyorumAynı babam..
Ablam 34 ben 33 yıldır aynı sizin gibi saç baş yolup kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz ama olmuyor:)
Annem ile evlilikleri gayet güzel..
Çünkü annem anlamayacagini çözmüş.. yormuyor kendini.. hırs yapmıyor.. Gamsız.. He He diyip geçiyor.. bildiğini okuyor belli etmeden.. annemi kimse çıldırtamaz.. Çünkü umrunda değil.. Allah dağına göre kar vermiş diyoruz ablamla..
Çok zorlanıyorum artık benimde sabrım kalmadı canım ağlamaktan mahvoldum akşam akşam bu kadar ezilmeyi kaldıramıyorum
Son mesajımı okudun mu bilmiyorum Can'ım şuan berbat durumdayız yine sırf karşısından cevap verdim diye İnan bu adamın EGO'su pohpohladıkça daha beter oldu ben bilirim diyor başka bişey demiyorBu tip kişileri idare etmenin yolu pohpohlamak.. arada yeteri miktarda pohpohlanirlarsa sakinlesiyorlar.. bol ilgi de lazım.. önemli hissettirmek.. çok zor anlıyorum.. ama bir ömür değişmeyecek bir durum bu.. karakter.. umarım yumusar huyları zamanla. .
Eşin tam bir narsist
Tahmin super yengec burcuyum bende evim ve oglum herseyden once gelir.Bende de neredeyse aynı tip var, ama önceden tam bu anlattığınız gibiydi. Şimdi nerdeyse yarı yarıya gitti belki daha fazla.
İlla size muhalefet için tersini söylüyorsa onun diyeceği şeyi önden siz diyin içinizden geçen şeyi o desin.
Ha ben ne yaptım, benim işime sen karışma dedim yanında he dedim arkadan kendi bildiğimi yaptımama ev işi çocuk bakımı falan hiç bilmişlik taslamadı Allah var.
O eve çocuğa pinpirklenen tipler genelde Yengeç burcu oluyo. Sizde de öylemi?
Yengeçten biraz aşırı sanki dengeyi sağlayamıyor gibiTahmin super yengec burcuyum bende evim ve oglum herseyden once gelir.
Bunu ona Söylesem kocaman bi kahkaha patlatır Heralde gözümde o gülüşü canlandı şuanKendiniz icin terapiye gitmek istedigini soyleyin ,
Sizin sorununuzu psikiytatr cozer ,esinizde kontrol sorunu var,
Nev kadasr anlatsanizda anlamaz ,kafasi boyle ,
Malesef guler ,kendinde kusuru hic kabul etmez ,kusursuzdur cunku ,Bunu ona Söylesem kocaman bi kahkaha patlatır Heralde gözümde o gülüşü canlandı şuan
Benimki de yengeç ya aynı huylar Allahtan bende kendimi ifade edebiliyorum bazen anlayıp bazen anlamış gibi yaparSüper tespit bu yengeç erkeğini alacaksın ev işinde çalıştıracaksın.Eşim yengeç bir de eniştem ikiside aynı.Ben benimkinin hakkından geldim sıra kız kardeşimde.Ne kadar kadın ağızlılar yaaa her şeyde bir fikirleri var en iyisi onlar!
Emin ol bende kendimi ifade edebiliyorum karşımda başkası olsa mum olur ifade yeteneğindeki o kadar iyidir ama bu adama sökmüyor malesefBenimki de yengeç ya aynı huylar Allahtan bende kendimi ifade edebiliyorum bazen anlayıp bazen anlamış gibi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?