Eşimin düşüncelerime hiç hak vermemesi.

Gerçekten öyle aslında keşke karşısında sakin kalabilsem bazen beni kasıtlı bi şekilde sinirlendirmeye çalıştığını biliyorum ama öyle konuşuyor ki karşımda bilerek yaptığını bildiğim halde deliye dönüyorum

seninki yine gönlünü almaya çalışıyor az çok benimkinde oda yok .bak surda hatalısın desem sende öylesin der.aa doğru bi düşüniyim benim hatam varmı deemz

seninki yine gönlünü almaya çalışıyor az çok benimkinde oda yok .bak surda hatalısın desem sende öylesin der.aa doğru bi düşüniyim benim hatam varmı deemz
Can'ım gönül almak sadece sarılmakla küs müyüz demekle olmuyor ki sarılarak problemler çözülse keşke bana sarılsa arkasından hatasını söylesem senin aldığın cevabı alırım bende. O kaçmayı tercih ediyor ben kırgınken o hiç bişey söylemeden sarılsa nasıl affederim kafa aynı kafa anlamamış yine

Bu modelden bende de var hiçbir şeyde haklı çıkmadım hep bir lafı var. Baskın karakter haliyle pasif bırakıyor beni.

Bende sizin gibi düşünüyorum.

Esimin ailesiyle olan ilişkisini görmeden önce bende bana özel saniyordum. Ama adam babasiylada aynı kardeşiylede aynı. Yani karakteri bu. Çocukluģundan beri böyleymiş. Bende öyle kabul ettim. Ha bir uye daha soylemis bende ona" he he haklısın sen " diyorum. Ama yine kendi istediğimi uyguluyorum. Ama onun soylediklerinide ihmal etmiyorum onlarada dikkat ediyorum.
Adam aldığım deterjana bile karışıyor. Çamaşır suyuna bile karışıyor.
Yok zararlı canına yazık baska sey kullan vıdı vıdı.
Ama o konuşsada ben alıyorum. Napıyım yani tuvaletin baska seyle temiz olduguna inanmıyorum.

Adamın her konuda fikri var. Buda ilk zamanalar beni çok bunaltıyordu. Ama artık hayir ben öyle düşünmüyorum diye kendi fikrimi söylüyorum. Kendi istediğimi yapıyorum. Onun haklı olduğunu görursem bundan sonra senin dedigin gibi yaparız diyorum.
Ama cidden zor bir durum saç baş yolunası olaylar bizde yaşamıyor değiliź

Öyle tabi.herkesin bir karakteri var işte. Yapacak birşey yok.zor ama sabretmeye mecbur kalıyor insan bazen..Kadın olsaymış hangi adam çekermiş onun dirdirini bilmiyorum:)

Öyle tabi.herkesin bir karakteri var işte. Yapacak birşey yok.zor ama sabretmeye mecbur kalıyor insan bazen..Kadın olsaymış hangi adam çekermiş onun dirdirini bilmiyorum:)
Benim eşimde diyor benimle anlaşmak cok zor iyi katlaniyorsun aşkim bana diyor. Sonra durup durup ben bu devirdeki kızların çoğuyla anlasamam ya diyor. Niye diyorum hic kimsenin tahammulu yok herkes gösteriş peşinde diyor.
Yani kendiside farkında beni bunalttığının.

Ben hemen sıcak sıcak kavga etmiyorum. Mesela 1 2 gün geçiyor aynı olayi yasayacak duruma geliyoruz hayatim bak sen gecen sefer böyle böyle söyledin ama yanlis dusunuyorsun bak ben soyle yaptim daha iyi oldu diyorum.
Cocuk konusunda falanda sen merak etme aşkım ben araştirıyorum herseyi diyorum bana guven diyorum oda iyi peki ama dikkat et soylediklerim aklında bulunsun diyor

Mesela bana ilk ailesiyle tanıştım. Ne düsünuyorsun dikkatini ceken birsey var mı diye sormuştu bende evet herkesle kavga eder gibi konusuyorsun demiştim çok cabuk parlıyorsun o günden beri dikkat etmeye çalısıyor

Benim esimde de var bu durumlar hele bugunler de iyice sinir olmaya basladim kendilerinden sogutuyorlar haberleri yok.dun gece beni sevdigini soyledi ben de en cokta beni uzuyorsun ama dedim ama nazim sana geciyor diyor..hee tabi tabi..

Aynen giz benimki yengec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…