eşimin düşüncelerine ulaşamıyorum:( işin içinden çıkamıyorum:(

evet buda bir sınavımız diye yaklastım hep insallah daha buyuklerı ıle sınav olmayız RABBIM KIMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESIN INSALLAH. annesi cok bilinçli bir kadın üzülmeyın siz sadece vesilesiniz diyormus kayınvalıdeme RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH ONUNDA HUZUR VERSIN INSALLAH

madem eşiniz psikoloğa gitmeyi kabul etmiyo o zaman siz gidin ve eşinize nasıl yaklaşmanız,ona nasıl davranmanız gerektiği hakkında danışın ve eşinize ona göre davranın bence...

Ne mutlu annesine.

İnan bana bu diyebilmek büyük iş.

Rabbim size de yardım etsin.

Cok üzücü, böyle bir olayi yasamayan insanlarin esinizi tam anlami ile anlamasi mümkün degil. (Allah kimsenin basina vermesin)
Esiniz o cocugun acisini yasarken icin icin, kendinin de bir cocugunun olacagini bilmesi ikinci bir sinav.
Bence de biraz kendi haline birakin, eger anlatacak, paylasacak durumda olsa paylasirdi.
Sizin yapacaginiz en dogru sey bu olayi hic acmamak olur.
Kabuk bile baglamamis bir yarayi desmek, kabuk baglamasina izin vermemek olur.
Disari cikin bos zamanlarinizda ama siz isteyin " canim SIKILDI " falan gibi bahanelerle cikin.
Önce siz unutun bu olayi.
Unutmayin, düsen bir yaprak bile Allah in izni ve ilmi dahilindedir.

Çok üzüldüm.İki taraf adına da çok üzüldüm.
Henüz toparlanması için çok erken.
Fazla üzerine düşmemeye çalış.Herkes acısını,üzüntüsünü farklı yaşıyor.
Kimisi anlatmayı,paylaşmayı seçer,kimisi kendi içinde yaşamayı seçer.
Zamanla eski haline döner inşallah.
Doğumdan sonra ister istemez oğluyla yeni bir hayata başlayacak.Bebek herşeyi değiştirir,merak etme.

cumartesi aksamı nöbetı vardı 11de bitecekti işi 2 de eve geldi içmiş benımle konusabilmek için.. önce özür dilerim senden dedi sonra senınle konusabılmek için suan bu haldeyım dedi istedıgını sor cevaplayabılcek kafadayım dedi ve konustuk 3 bucuga kdr.. çıkmazdayım ne olacak ne bıtecek bilmiyorum dıyor mahkeme nasıl sonuclanır bılmıyorum dıyor . sana yansıtarak hamılelıgını zorlastırmak istemıyorum senı strese sokmak hiç istemıyorum dıyor bende dedim bu zamana kdr nasılsak öyle olalım ben gayet ıyıyım oglunda iyi biz güçlüyüz falan pişman konustumm yeterkı içine kapanmasın dıye ozaman söyle yapalım dedi ben streslıysem o an uzak dur bı kac saatliğine dedi sonra ben zaten sana yaklasmadan duramam dedi ben sana sırnasana kdr bekle dedi ozmn senı üzmemiş olurum dedi sonra paylasmaya musaıt olursam paylasırım dedi ve aslında ne paylaşacagımıda bilmiyorum kı dedi o sadece bı cıkmaz neyın cıkmazı onuda bilmiyor bu konusma bıze cok iyi geldi özellıkle bana en azından bana bıraz yol gösterdi ve neyı düşündüğünü öğrendim ve benımle konusunca cok rahatladığını hıssettı hıc uyuyamayan adam pazar gunu öğlene kdr uyudu neşeli stresden uzak ve saglıklı olmamı istiyor her ne kdr agrılı günlerimiz baslada iyi hissedıyorum kendımı en azından oglum ve onun için.. zamanla aşacagımıza inandım o gece cunku bu ilk konusmamızdı o konuyu detaylarını sordum ve rahatlıkla konustu benımle kaza ve kadere inanıyor cok şükür inanmasaydım zaten o gece nezarette kendımı bitirirdim diyor. işte böyle arkadaslar bızde bunu atlatıcaz ALLAHIN İZNİ İLE İNSALLAH.

Rabbim yardımcınız olsun... Eşinize, size ve o küçük çocuğun
ailesine sabır versin inşallah. Hepiniz için zor bir durum çünkü.
Eşiniz iyi biri, Allah böyle bir sınav vermiş size ve o aileye,
elbet sabrını da verir. İnşallah en hayırlı şekilde atlatırsınız bu
olayı. Konuşabilmenize de çok sevindim. Bundan sonra çok
sıkıştırmayın eşinizi, hem sizi üzmemeye çabalıyor hem de
vicadını ile yüzleşiyor. Olay henüz çok yeni, bir müddet böyle
olması normal. Zaman ve yakında inşallah hayırlısı ile dünyaya
getireceğiniz bebeğinizle büyüyecek ailesi, ona güç verecek.

öncelıkle dualarınız için saolun.. evet cok zor bi durumda cıkmazda onu hissedebiliyorum zatende hep destek olmak istedim cunku dediğim gibi cok cok ince fikirli biri daha da kaybolmasını istemedım düşüncelerinde.. o benı üzmek istemıyor ben onu üzgün görmek istemıyorum öyle bi sorun yasadık ama benı rahatlatmak için konusmak için bir yol seçmiş kendıne önce kızdım ama konusunca rahatladık ikimizde olay yenı evet bıraz kapatmayı düşünüyorum bu konuyu. sık boğaz etmek istemıyorum artık bi kaç ay sonra kendısı belkı çözülür bebegımıze alısveriş yaparken açılcagını düşünüyorum cunku cok düşkün ona ve gecenın sonunda o dogum masasından canlı kalk dedi ölmemden korkuyor sanırım :/ insallah bunuda saglıkla atlatırız bi sorun cıkmaz..

Konuyu bugün okudum,ne kadar üzüldüğümü anlatamam.
Allah yardımcınız olsun,hem sizin hem eşinizin hemde çocuğun ailesinin....

sanırım benımde piskolojım bozuldu caresiz yanlız ve dermansız hissediyorum kendımı... eşimle uzaklastıkmı ne o benden saklarken stresını ondan uzaklastım mı anlayamıyorum.. yogun tempo calısıyoruz ondanmı kı ailesi de yogun bugunlerde işleri var onlara yardım ederken yoruldugum içinmi ki yoksa. ama bır aksilik olsun ağlamaya baslıyorum cunku içinden cıkamıyorum buz gibi oluyor tenim care arayamıyorum eskisi gibi... eşimde o defteri kapatıp yenı defter acalım dedii hiç birşey olmamıs gibi dedi bu halimi görünce ama keske benımle paylassaydı içine atmasaydı ben bir bütünüz diye düşünürken o bütünlük bozulmus gibi gözümde.. aksi asi sinirli gergin bir insan oluyor eşim dısarı vuramadıkca içinde tuttukca geriliyorum üzülüyorum.. hersey cocukdan ibaretmi biz yokmu=? yanı bız neyız sadece anne babamı.. önceden eş tik cok seven cok iyi anlasan çifttik.. yıne olamıycakmıyız ? ben acaba hamılelık bunalımımı yoksa o olayın verdıgı stresin etkisindemıyım ben nerdeyim.

Sizler icin ve o kucuk kiz icin cok ama cok uzuldum! bence canim onu gercekden rahat burakmak sorundasin.. ne kadar uztune gidersen okadar kotu olur. O daha olaylari anlamaya calisiyordur.. kendisine elbet gelir korkma...onu cok sevdigini surekli soyle ve siki siki saril..:)

Allahdan size ve o kucuk kizin ailesine sabir diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…