esimin dusuncesiz ve cimri olusu :(

cımrı olması bır açıdan ıyı, zengın olursunuz hahah

hayatta en itici erkek tipi ne kısa, ne obez, ne yalancı, ne aldatan bana göre ! cimri erkek kadar hiç bir şey beni tiksindirmiyor..mide bulandırıcı ...en büyük korkumm, allah yardımcın olsun kardeşim.

tekrar olmuş, diceğim şuki değiştiremiceksen gerçekten hiç çekme, cimri adamla hayatmı geçer yanında rahat yemek bile yiyemem insanın lokmaısnı bile sayar böyleleri

yok benımkı o konuda ınat ettı mesela, gelınlıgı de almayan almıyor.
almamalarıda garip bnce sonuçta bi kere oluyor hayaliyle istediğiyle giymeli bi insan. ben tabi böyle şeyleri nişanlılık dönemnde olduğum için yaşamadım ama evlenince koca moduna girerde değişirse diye çok korkuyorum valla :)

Geçen yıl aynı konudan ben de muzdariptim ama bu yıl hersey cok farkli ve iyi durumda..Evlenmeden once benim esim deli gibi jestlerde bulunuyordu,bir dedigimi iki etmiyordu evlendik birden evlilik boynumu büktü vs diyip cimri olmuştu,sonradan farkettim ki iş bende bitiyormuş...Ben isteklerimi ve harcamalarimi makul boyutlara getirdim,eskiden hep bisiler istiyordum,yaptiriyordum..Sonra dedim ki huyuna gidiyim cunku esimin şöyle bir yanına kesfettim- ben iyiysem iyi,ben kötüysem o da kötü...Mesela direkt istemeden bak bunu bunu yapmayalim almayalim sonra sunu yapariz tamam mi demeye basladim hosuna gitti..Surada cafeye gitmeyen adam yurtdisi tatil turlari araştırmaya ve almaya basladi.Bana "sen boyle makul ol,herseyi yaparız,ben istemiyor muyum saniyorsun senin istediklerini,ben bunlari yapiyorsam gelecegimizi dusundugum icin"demisti..

böyle zenginlik olmaz olsun, harcayamadığım parayı ne yapayım

nasıl ya, sana da mı harcatmıyor?
zaten cimriler harcatmaz. kendine çiçek al bari kendin al ne yapıcan. anan danan alsın o önerimi dikkate aldın mı? eşin inatçı demekki

benımkı de yurtdısına asla sıcak bakmaz, ama bır kere benımkı de aynını demıstı, para yokaslında ondan yapamıyorlar. hep aynı degıl ya ben de gunahını almayayım yapıyor da bazen gözume az gelıyor benım de. nankörlük etmemek lazım.

nasıl ya, sana da mı harcatmıyor?
zaten cimriler harcatmaz. kendine çiçek al bari kendin al ne yapıcan. anan danan alsın o önerimi dikkate aldın mı? eşin inatçı demekki

konu sahibi ben değilim :) benim eşim tam tersi çok savurgan, cimri olsaydı da zengin olsaydık manasında dedim, istemezdim yani, az olsun benim olsun

Ben de öyle heyecanları hiç tadamayacagim diye çok üzülüyorum

Onun dusuncesizligi ve benim bu konudaki inatligim dışında bi sıkıntımız yok sukur

9 senelik bi iliskim var. Su an nisanliyiz.
Kendisi cok fazla hediye almaz. Belki bir iki. Mesela bir sey begendiysem hadi al hediyem olsum diyebilir bende alirim :)
Deger verdiğini farkli davranislarla gösterir, belli eder, hissettirir.
Herkes ayni davranislarla hissettiremez kiymet verdigini.
Hani çizgi filmlerde bile agzinda gül ile gelen erkek gelir kadini götürur gezdirir mutlu eder vs..
Bizim aslında beynimize cok eskiden islenen seyleri esimizden beklememiz dogru degil diye düşünüyorum.
Bende belki onun zihnindeki davranislarla romantik olamiyorum.
Nevzat tarhan bir radyk programinda sunj demişti ondan beri bakis acik genisledi.

"Kari koca kavga edince adam Özür dilemezmis hic bir sekilde. Evden çıkar gelir meyve sebze kuruyemis falan satin alırmis. Kadin yillarca agzimizin tadi bozukken niye böyle yapıyor diye dert yanmis. Özür bile dilemiyor demis. Aslinda o adamin Özür sekli bu sekilde imis.

Eger esiniz markette yada herhangi bir yerde kisitlamiyorsa sizi...

Ben de çok düşkün değildim romantizm e ama o böyle yaptıkça maddiyatci olduğu fikrine kapıldım ve hırs yaptım malesef

O zaman beğendiğim gelinlikcide resim çekmek yasaktı. Arkadaşım gizlice çekti ama adam farketti ve bize dedi ki lütfen bunu bi yere gösterip diktirmeyin biz çok emek veriyoruz falan. Ben de vicdan yaptım ve gittiğim yere de gostermedim. Bi de esimin ince dusunmesini bekledim sonuçta 1 kere giyeceğim biseydi ama nerdee utancimdan bunu istiyorum illa diyemedim bile

Cimri adamları hiç sevmem.
Haklisiniz. Keşke evlenmeseydiniz.

Ben sevgilime bir çift termal çorap aldığımda ve karlı havalarda giydiginde bile çok mutlu oluyorum. O da oluyor. Bunlar güzel inceliklerdir.

benimki de hep geleceğimiz için biriktirme k istiyorum der hep. Nisanliyken ben de hep bana birşeyler alınırken ya da ev es yasinda onun alacağı şeyler için gerek yok dedim ucuzunu alalım dedim sonra baktım o benden önce diyor bi sürü perdeci gezdik en ucuzunu kabul ettim daha diyor ki sosyete pazarına bakalım. Ben de bakmıyorum dedim artık git kendin beğen al dedim

anladım canım ama ben mesela ben internnette buldum bi moda evinden öyle gösterdm gidip gelnlikçide bakmadm yani ama tabi eşinde yanlış yapmış inşallah bu huyları düzelir .s

Cimri adamları hiç sevmem.
Haklisiniz. Keşke evlenmeseydiniz.

Ben sevgilime bir çift termal çorap aldığımda ve karlı havalarda giydiginde bile çok mutlu oluyorum. O da oluyor. Bunlar güzel inceliklerdir.
Evlendigime pişman değilim şükür. Olanlar canımı sıktı sadece. Eşim bi de hediye alınca karşıdakinin begenmemesinden korkuyormus bu onun için fobiymis öyle şeyler olsa başım üstüne. Ben evde usuyorum diye kaynvalidem bana pandif ve sıcak şu torbası almis mesela ben de çok mutlu oldum. Beni düşünmesi çok mutlu etti beni yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…