- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi chocolatebar80
-
iyi de evlenmeden önce belli etmiş kendini, madem takacaktınız neden bile bile cimri ve düşüncesiz biriyle evlendiniz ki?
bu yaştan sonra değiştirmeniz mümkün değil, ya alışıp kabullenirsiniz ya sürekli kırılırsınız.
almamalarıda garip bnce sonuçta bi kere oluyor hayaliyle istediğiyle giymeli bi insan. ben tabi böyle şeyleri nişanlılık dönemnde olduğum için yaşamadım ama evlenince koca moduna girerde değişirse diye çok korkuyorum valla :)yok benımkı o konuda ınat ettı mesela, gelınlıgı de almayan almıyor.
cımrı olması bır açıdan ıyı, zengın olursunuz hahah
Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama forumu uzun zamandir okuyup derdime care bulmaya calisirken en sonunda yazmaya karar verdimyaklasik 2 yıl önce çok sevdiğim bi arkadaşım vasıtasıyla eşimle tanıştık ve 8 ay önce de evlendik. Arkadaşım eşim için çok ince düşünceli iyi biridir ama ben onu arkadaş olarak tanırım ve özel hayatta nasıl olduğunu bilmem demişti. Ben de hak verdim haliyle arkadaşlık başka sevgili olmak başka. Neyse biz sevgili olduk. Zaman geçti bakıyorum eşimin bana karşı hiç bir inceliği yok ilk zamanlarda olmayabilir ama ne bir cicek ne bir özel plan. Bu durum canımı sıkıyordu. Daha önce de ciddi anlamda bi ilişkisi olmamış. Belki bilmiyordur diyerek ben adım attım. Şube değiştirdi ve iş yerine çikolata gönderdim. Ufak tefek jestler yaptım. Hadi seni bi yere goturcem bugün deyip gezmeye götürdüm ama onda hala tık yok sadece 1 kere doğum günümü kutladı o gün bir hediye aldı. Bir kere de arayıp bulamadığım bir oyuncağı bulmuş getirmiş. Onu görünce sevinçten ağladım yanlış dusunmusum dedim. Ama hayır... nisanlandik o zaman da hiç bi hoşluk olmadı. Ben ona her şeyin en güzelini yapmaya çalıştım ama onun öyle bir çabası olmadı. Evlilik teklifi bile baştan savmaydi. Ne bi yemek ne bi cicek... ve en çok içime oturan da istediğim gelinliği giyemedim. evlenmeden once de bu konulari actim. Bana hiç bir hoşluk yapmıyorsun diye hep ucun besin hesabını yapıyorsun bi çok şey içimde kaldı dedim. Ama inanın istediklerim de öyle pahalı şeyler değil. Neyse evlendik evleneli de bana içinden gelip de bi hediye almis ligi yoktur. Bu durum beni o kadar uzuyor ki. Gelinliği de asla unutamıyorum. bana sürpriz yap dediğimde de bahanesi hazır; ben yapacaktım ama sen söyleyince sürprizi kaçtı diyor. O kadar soğudum ki ben de ona birşey yapmak istemiyorum artık ama bu durumlara da çok üzülüyorum. Lütfen bana güzel şeyler söyleyip olaylara farklı açıdan bakmami sağlayın. Çok ihtiyacım var
böyle zenginlik olmaz olsun, harcayamadığım parayı ne yapayım
Geçen yıl aynı konudan ben de muzdariptim ama bu yıl hersey cok farkli ve iyi durumda..Evlenmeden once benim esim deli gibi jestlerde bulunuyordu,bir dedigimi iki etmiyordu evlendik birden evlilik boynumu büktü vs diyip cimri olmuştu,sonradan farkettim ki iş bende bitiyormuş...Ben isteklerimi ve harcamalarimi makul boyutlara getirdim,eskiden hep bisiler istiyordum,yaptiriyordum..Sonra dedim ki huyuna gidiyim cunku esimin şöyle bir yanına kesfettim- ben iyiysem iyi,ben kötüysem o da kötü...Mesela direkt istemeden bak bunu bunu yapmayalim almayalim sonra sunu yapariz tamam mi demeye basladim hosuna gitti..Surada cafeye gitmeyen adam yurtdisi tatil turlari araştırmaya ve almaya basladi.Bana "sen boyle makul ol,herseyi yaparız,ben istemiyor muyum saniyorsun senin istediklerini,ben bunlari yapiyorsam gelecegimizi dusundugum icin"demisti..
E çiçeğede para lazımnasıl ya, sana da mı harcatmıyor?
zaten cimriler harcatmaz. kendine çiçek al bari kendin al ne yapıcan. anan danan alsın o önerimi dikkate aldın mı? eşin inatçı demekki
nasıl ya, sana da mı harcatmıyor?
zaten cimriler harcatmaz. kendine çiçek al bari kendin al ne yapıcan. anan danan alsın o önerimi dikkate aldın mı? eşin inatçı demekki
Ben de öyle heyecanları hiç tadamayacagim diye çok üzülüyorumcanım bazıları sevmiyo öyle şeyleri sanırım. bende nişanlıyım mesela başta bana çiçek falan almıştı hediye eşofman falan aldı neyse sözlendin falan doğum günümde altın kolye küpe aldı. bende hep iş yerime çiçk göndersin falan istemştm bi kaç ay snra sen eskisi gibi değilsin o çiçekler hediyelergitti falan die şakadan takılmıştım.ama beni utandırdı koca tuval yaptırmış resmimizi öyle konuştuğum için pişman olmuştm valla. ama insan yinede hala bekliyo alışverişe gidriz bana alır kıyafet falan yeriz içeriz esirgemez hesapçı ama cimri değil. sende haklısın bi çiçej falan beklersin. bende bekliyorum ama erkeklerböyle işte bide evlisiniz iyice normalleşir herşey die düşünürler :) bende korkuyrm inş böyle şeyler yaşamam die ama nasipte varsaa hepsini görüyosun.. :)
Onun dusuncesizligi ve benim bu konudaki inatligim dışında bi sıkıntımız yok sukur
Ben de çok düşkün değildim romantizm e ama o böyle yaptıkça maddiyatci olduğu fikrine kapıldım ve hırs yaptım malesefBazı insanlar, bazı erkekler ince düşünemiyor.
Kişinin yapısı böyle olabiliyor.
Mesela bende istemem bana çiçek falan almasını, sevmiyorum çünkü garip ama :)
Bunun dışında bşka sorunlarınız yoksa görmezden gelin derim.
Eğer sizin için bunlar bu kadar önemliyse adam baştan belli etmiş huyunu kabul etmeyecektiniz.
Ama artık evlenmişsiniz çok sorun etmeyin derim ben.
O zaman beğendiğim gelinlikcide resim çekmek yasaktı. Arkadaşım gizlice çekti ama adam farketti ve bize dedi ki lütfen bunu bi yere gösterip diktirmeyin biz çok emek veriyoruz falan. Ben de vicdan yaptım ve gittiğim yere de gostermedim. Bi de esimin ince dusunmesini bekledim sonuçta 1 kere giyeceğim biseydi ama nerdee utancimdan bunu istiyorum illa diyemedim bilegelinlikte ben bunu istiyrm diyip aldırabiliirdiniz. ben mesela gelinliği beğendm modeli bunu istiyrm dedm oda tmm dedi güzel diken ve uygun yapan modaevi bulduk şimdide dikimde yapılıyor o konuda isteğinizi belirtmek lazım erkk anlamaz ki gelinliği gel alalım edelim falan die
Onu da olamıyoruz ki anacim. Iyi bi okuldan mezun ama yok yok diye diye yok olur derler ya bizimki de öyle ışte :))cımrı olması bır açıdan ıyı, zengın olursunuz hahah
Geçen yıl aynı konudan ben de muzdariptim ama bu yıl hersey cok farkli ve iyi durumda..Evlenmeden once benim esim deli gibi jestlerde bulunuyordu,bir dedigimi iki etmiyordu evlendik birden evlilik boynumu büktü vs diyip cimri olmuştu,sonradan farkettim ki iş bende bitiyormuş...Ben isteklerimi ve harcamalarimi makul boyutlara getirdim,eskiden hep bisiler istiyordum,yaptiriyordum..Sonra dedim ki huyuna gidiyim cunku esimin şöyle bir yanına kesfettim- ben iyiysem iyi,ben kötüysem o da kötü...Mesela direkt istemeden bak bunu bunu yapmayalim almayalim sonra sunu yapariz tamam mi demeye basladim hosuna gitti..Surada cafeye gitmeyen adam yurtdisi tatil turlari araştırmaya ve almaya basladi.Bana "sen boyle makul ol,herseyi yaparız,ben istemiyor muyum saniyorsun senin istediklerini,ben bunlari yapiyorsam gelecegimizi dusundugum icin"demisti..
benimki de hep geleceğimiz için biriktirme k istiyorum der hep. Nisanliyken ben de hep bana birşeyler alınırken ya da ev es yasinda onun alacağı şeyler için gerek yok dedim ucuzunu alalım dedim sonra baktım o benden önce diyor bi sürü perdeci gezdik en ucuzunu kabul ettim daha diyor ki sosyete pazarına bakalım. Ben de bakmıyorum dedim artık git kendin beğen al dedimGeçen yıl aynı konudan ben de muzdariptim ama bu yıl hersey cok farkli ve iyi durumda..Evlenmeden once benim esim deli gibi jestlerde bulunuyordu,bir dedigimi iki etmiyordu evlendik birden evlilik boynumu büktü vs diyip cimri olmuştu,sonradan farkettim ki iş bende bitiyormuş...Ben isteklerimi ve harcamalarimi makul boyutlara getirdim,eskiden hep bisiler istiyordum,yaptiriyordum..Sonra dedim ki huyuna gidiyim cunku esimin şöyle bir yanına kesfettim- ben iyiysem iyi,ben kötüysem o da kötü...Mesela direkt istemeden bak bunu bunu yapmayalim almayalim sonra sunu yapariz tamam mi demeye basladim hosuna gitti..Surada cafeye gitmeyen adam yurtdisi tatil turlari araştırmaya ve almaya basladi.Bana "sen boyle makul ol,herseyi yaparız,ben istemiyor muyum saniyorsun senin istediklerini,ben bunlari yapiyorsam gelecegimizi dusundugum icin"demisti..
O zaman beğendiğim gelinlikcide resim çekmek yasaktı. Arkadaşım gizlice çekti ama adam farketti ve bize dedi ki lütfen bunu bi yere gösterip diktirmeyin biz çok emek veriyoruz falan. Ben de vicdan yaptım ve gittiğim yere de gostermedim. Bi de esimin ince dusunmesini bekledim sonuçta 1 kere giyeceğim biseydi ama nerdee utancimdan bunu istiyorum illa diyemedim bile
Evlendigime pişman değilim şükür. Olanlar canımı sıktı sadece. Eşim bi de hediye alınca karşıdakinin begenmemesinden korkuyormus bu onun için fobiymis öyle şeyler olsa başım üstüne. Ben evde usuyorum diye kaynvalidem bana pandif ve sıcak şu torbası almis mesela ben de çok mutlu oldum. Beni düşünmesi çok mutlu etti beni yani.Cimri adamları hiç sevmem.
Haklisiniz. Keşke evlenmeseydiniz.
Ben sevgilime bir çift termal çorap aldığımda ve karlı havalarda giydiginde bile çok mutlu oluyorum. O da oluyor. Bunlar güzel inceliklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?