- 5 Ocak 2017
- 48
- 12
- 3
- 45
- Konu Sahibi chocolatebar80
-
Onun dusuncesizligi ve benim bu konudaki inatligim dışında bi sıkıntımız yok sukurAçıkçası bastan belli etmis kendisini.
Normalde ilişkiniz nasil?
Hani değer verdiğini hissettiriyor mu?
Hediye, süpriz deger verdiğini göstermek icin yeterli değil.
Bazen bi cümlesinde beklemediginiz bir davranışında saklıdır.
Gelinlik konusu kötü bir durum ancak bunun icin tepkinizi o zaman verip simdi tamamen unutmuş olmaliydiniz.
Kendince gösteriyormuş Ama ben hissedemiyorum.onun cimriligi yüzünden böyle şeyler yapmadığına inanmışım. Bunu kafamdan atmadikca da hissedemeyecegim1 yıl uzun bir süre. Baktınız olmuyor ayrılma yoluna gitmeliydiniz. Ama bakın ayrılmamışsınız ve devam etme kararı almışsınız. O zaman eşinizle birlikte olma fikri her türlü süprizden ağır basmış. Bir de bu şekilde düşünmeye çalışın.
Kimi insan sevgisini bu şekilde gösterir kimi insan başka şekillerde. Sizin sorgulamanız gereken eşinizi size hiç bir şekilde mi göstermiyor sevgisini?
Pırlanta almis ışte bizimki öyle değerli şeylerin yanından bile geçmez. Hatta düğün öncesi ben öyle pahalı şeyler alacak kadar keriz değilim demişti. Genel konuştu ama ben alındım bayağı. Aldığı tektasi çıkardım verdim. Sonra gittim kendime onun aldığının 2 katı büyüklüğünde bir tek tas aldimBenım esımde cok okuzdur , hıc bır ozel gunu hatırlamadı . Evlılık teklıfını teknede aldım bogazda boyle havaı fıseklı fılan . Evlendık dogum gunu bılmem ne hıc ama hıc hatırlamadı hatırladıgındada pasta fılan almadı bır kere dogum gunumde bıtter pasta almıs, ben bıtter bıseyler tuketemıyorum...
Ama konusa konusa kuse kuse kafasına vura vura sonunda artık bısıler almaya basladı. neredeyse 5 sene oldu anca.
Bır ıkı gun evvel 5 taş pırlanta almış , herhalde yapmadıklarının yerıne sayayım dıye. Gecen senede yıne baska bırsey almıstı bu sekılde degerlı ancak benım ıstedıgım bır kavga sonrası cıcek dogum gunumde bısey , bı tesekkur bısı ısı neyse anlıcan banada yaranılmıyor
Mesele doğum günükutlamak hediye aldırmak değil. Gezme işini de yapıyoruz ama hep benim planlamam istiyorum ki bi kere de o düşünüp plan yapsın beni sasirtsin
:) evet ama onun cimriligi bende çok yer etmiş o yüzden zoruma gitti. Bi de onu bile sırf ben söyledim diye yaptı. Ben olsam utanırım yani 1 tane yumurta vermeye :) hele ki benden birşeyler istediğini söylediyse neyim var neyim yok dökerim ortaya. Ben böyleyken onun tam tersi olması canımı sıkıyorKimi insan sürpriz yapmayı romantizmi sevmez.Bunlar sonradan aşılanacak şeyler değil..Yapacak bir şey yok,önceden de eşiniz böyleymiş.
Bana siz bu konuya çok abartılı yaklaşıyormuşsunuz gibi geldi,sürpriz yumurta almasına bile laf söylüyorsunuz
Valla aynı durumdayız illa söyleyene kadar bekliyorlar söyledikten sonra da bir kıymeti kalmıyorBenim eşim düşünceli seviyorum seni diyen biri ama bana da ara sıra süpriz hediye krizi geliyor.
Niye almıyorsun diyorum ağzımla, bak kriz gelemden önce basit ucuz seyler alsan bu krizler olmaz , duygusal olarka ihtiyaç duyuyorum
Basit bir oje al deki bu rengin sende çok hoş duracağını düşündüm de dedim. Bütün sorunlar çözülür.
Yok yok hala bir hareketlenme yok
Aldığı şeyin lafını yapıyorsa takmam tabi ki alsın başına calsinKusura bakmayin ama esinizin aldigi tektasi verip kendinize 'iki kati buyuklugunde' tektas almak ne demektir? Sizi biraz maddiyatci gordum. Adam size hediye alsa da supriz yapsa da yaranamaz bence. Bi tatminsizlik var sanirim sizde.
Hediye ancak kadir kiymet bilene yapilir hanimefendi. Hediyeyi iade edene yapilmaz.
Lafini yaptiysa eger haklisiniz tabii.Aldığı şeyin lafını yapıyorsa takmam tabi ki alsın başına calsin
gelinlikte ben bunu istiyrm diyip aldırabiliirdiniz. ben mesela gelinliği beğendm modeli bunu istiyrm dedm oda tmm dedi güzel diken ve uygun yapan modaevi bulduk şimdide dikimde yapılıyor o konuda isteğinizi belirtmek lazım erkk anlamaz ki gelinliği gel alalım edelim falan dieGelinlik giydim ama istediğim gelinliği giyemedim. Onu çok beğendiğimi defalarca söyledim hiç gel onu alalım demedi. Ben de başka yerden aldım mecbur.
Bu konulari açtığımda da benim sevgimi sinayamazsin böyle şeylerle diyor. Ben sana sevgiyle bakıyorum bunu görmüyor musun diyor. Bi de benim için çok fedakarlıklar yapmismis. Ona ağır konusuyormusum hiç karşılık verememesi beni çok sevdiğini gösteriyormuş. Cimri deyince kızıyor bi de ama nisanliyken falan olan olaylardan ötürü bu kanıya vardım ve hala da öyle düşünüyorum. Bu durum da beni ondan iyice soğutuyor.
gelinlikte ben bunu istiyrm diyip aldırabiliirdiniz. ben mesela gelinliği beğendm modeli bunu istiyrm dedm oda tmm dedi güzel diken ve uygun yapan modaevi bulduk şimdide dikimde yapılıyor o konuda isteğinizi belirtmek lazım erkk anlamaz ki gelinliği gel alalım edelim falan die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?