Eşimin efkarı

Eski sevgilisi de olabilir. Yani siz buraya sadece durgun yazmamıssınız cunku
Oyle bı sarkı sozu sıze yazılmadıysa baskasına yazılmıstır
Şarkıyı söz olarak değil, video olarak paylaşmış. Bana yazılması imkansız, kel alaka çünkü. Aramızda bi sıkıntı yaşanmadı

Canım bnm aslında bende senin gibi düşünürüm de bir an ortaya atınca canın sıkılır diye toplamaya çalıştım. Şöyle söyle bu yaptığın yorumlarla ne saçmalıyorsun. Beni rencide etmekten başka bi işe yaradığınyok. Devam edersen bende efkarlı, dertli şarkılar paylaşıp millete laf için fırsat vereceğim deyiver

Millet bana soruyor bu adamın ne acısı var diye falan dicem, delirtti zaten beni çok saydırasım var eve geldiğinde inşallah sarhoş falan gelir de hem laf alırım hem iyice saydırırım

turunculimon ki ben de nerdeyse 1,5 sene önce benzer durumla daha doğrusu benzer bir bekleyişle karşı karşıya kalmıştım ve beklenen ama konduramadığım sondu. Umarım senin bu şekilde olmaz arkadaşım. (Bende 15 aylık bebeğimle boşandım )

Pufff umarım kötü şeyler yaşamazsın ama ilk mesajını okuduğumda kendimi kötü hissettim içim acıdı. Olacak olan bir şekilde oluyor. Aklım sen de turunculimon
Yaa teşekkür ederim.. olacağı varsa yaşayacağım çekeceğim varsa önüne geçemem, bakalım bir şey çıkacak mı altından beklemedeyim bende. İçim içimi yiyor.. haberdar ederim gelişme olursa

Çok üzüldüm şuan ne durumdasın? Umarım çok mutlusundur şuan.. neden boşandın tam olarak? umarım benzer bir son olmaz..

Zaman geçmiyor senin için biliyorum hissediyorum ne kadar üzgün olduğunu inşallah sadece maddi sıkıntıdır arkadaşım. Dua et. Rabbim kalbine ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…