- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Şarkıyı söz olarak değil, video olarak paylaşmış. Bana yazılması imkansız, kel alaka çünkü. Aramızda bi sıkıntı yaşanmadıEski sevgilisi de olabilir. Yani siz buraya sadece durgun yazmamıssınız cunku
Oyle bı sarkı sozu sıze yazılmadıysa baskasına yazılmıstır
Canım bnm aslında bende senin gibi düşünürüm de bir an ortaya atınca canın sıkılır diye toplamaya çalıştım. Şöyle söyle bu yaptığın yorumlarla ne saçmalıyorsun. Beni rencide etmekten başka bi işe yaradığınyok. Devam edersen bende efkarlı, dertli şarkılar paylaşıp millete laf için fırsat vereceğim deyiverBilmiyorum takip etmiyorum nişan olayını da başkasından duydum. Hiç konduramıyorum buna efkarlanıp dağıtacağını falan. Eğer öyleyse ve farklı davranmaya devam ederse ben bunu sindiremem, yani öyle ilgiye falan boğamam
Amin, insallah:)Dik durmam gerekiyordu. Ya ayrılacaktım ya da bir ömür mutsuz olacaktım. Çok ama çok teşekkür ederim. Hepimzin başına inşallah bol bol mutluluk, huzur.
Millet bana soruyor bu adamın ne acısı var diye falan dicem, delirtti zaten beni çok saydırasım var eve geldiğinde inşallah sarhoş falan gelir de hem laf alırım hem iyice saydırırımCanım bnm aslında bende senin gibi düşünürüm de bir an ortaya atınca canın sıkılır diye toplamaya çalıştım. Şöyle söyle bu yaptığın yorumlarla ne saçmalıyorsun. Beni rencide etmekten başka bi işe yaradığınyok. Devam edersen bende efkarlı, dertli şarkılar paylaşıp millete laf için fırsat vereceğim deyiver
Sordum ama yanıt hep aynıKaçırmış olabilirim de, hayırdır bu sözler neden, diye sormadınız mı?
YaaPufffumarım kötü şeyler yaşamazsın ama ilk mesajını okuduğumda kendimi kötü hissettim içim acıdı. Olacak olan bir şekilde oluyor. Aklım sen de turunculimon
Çok üzüldümturunculimon ki ben de nerdeyse 1,5 sene önce benzer durumla daha doğrusu benzer bir bekleyişle karşı karşıya kalmıştım ve beklenen ama konduramadığım sondu. Umarım senin bu şekilde olmaz arkadaşım. (Bende 15 aylık bebeğimle boşandım )
Zaman geçmiyor senin için biliyorum hissediyorum ne kadar üzgün olduğunu inşallah sadece maddi sıkıntıdır arkadaşım. Dua et. Rabbim kalbine ferahlık versinYaateşekkür ederim.. olacağı varsa yaşayacağım çekeceğim varsa önüne geçemem, bakalım bir şey çıkacak mı altından beklemedeyim bende. İçim içimi yiyor.. haberdar ederim gelişme olursa
İnşallah öyledir. Sabahtan beri ne dualar ettim.. sende dua et benim için. Çok sağol desteğin içinZaman geçmiyor senin için biliyorum hissediyorum ne kadar üzgün olduğunu inşallah sadece maddi sıkıntıdır arkadaşım. Dua et. Rabbim kalbine ferahlık versin
Gece gelir, işten zaten 11-12 gibi çıkıyorne zaman geleceği belli mi?
Söz olarak değil de video olarak şarkıyı paylaşmıştı. Herkes biri var falan dedi zaten çoğunluk olarak, benimde iyice içime kurt düştüüzmek istemem ama paylaştığı o sözler direk sevgilisinden ayrılmış izlenimi verdi.
muhtemelen gelince de hemen sızacakGece gelir, işten zaten 11-12 gibi çıkıyor
İki türlüsü de kötü.. hiçbirini konduramıyorum, yapmaz diyorum sürekli kendi kendime ama bu anlamlandıramadığım şeyler de soru işareti yaratıyor. Off offKotu dusunmeyin diyecem ama ya sevgilisi var ayrildi bu dusuk bi ihtimal yada birinden hoslandu karsilik alamiyor
Umarım bakmaya fırsatım olur, ve birşey varsa silmemiş olur.. Kalbim ağzımdan fırlicak nerdeyse, saat geçmiyor ya deliricemmuhtemelen gelince de hemen sızacak
bence ilk etapta telefonuna bak konuşmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?